SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akçadağ Belediye Başkanı Kazgan YRP'ye Katıldı

Akçadağ Belediye Başkanı Kazgan YRP'ye Katıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Yeniden Refah Partisi’ne (YRP) katıldı.

2014 yerel seçimlerinde AKP adayı olarak Akçadağ Belediye Başkanı seçilen Yazgan, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri'nde AKP'den aday gösterilmeyince  bağımsız olarak seçilmişti. Kazgan, beraberindeki Akçadağ Belediye Meclis üyeleri Mustafa Menge ve Mustafa Turhan ile birlikte Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi’nde düzenlenen törenle Yeniden Refah Partisi’ne (YRP) katıldı.

Kazgan ve meclis üyelerine rozetlerini Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan taktı.

ALİ KAZGAN KİMDİR
01.02.1961 Malatya doğumlu, evli ve iki çoçuk babası.

 İlk, Orta ve Lise öğrenimini Malatya Merkezde,  Yüksek Öğrenimini ise Ankara Üniversitesi Siyasal  Bilgiler Fakültesi`nde tamamladı

1984 yılında Malatya Kaymakam Adayı olarak başladıgi Mülki İdare Amirliği mesleginde Çorum-Bayat, Batman-Sason  Erzurum Köprüköy Amasya-Taşova, Antalya - Gazipaşa ilçelerinde Kaymakam, Kahramanmaraş,Aydın ve İstanbul illerinde Vali Yardımcısı olarak  görev yaptı

1991 yılında bir yıl süre ile ABD`de dil eğitimi gördü.

2006-2008 yıllarında Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevini yürüttü.

2011 yılı Milletvekili Genel Seçimlerinde AK Partiden Malatya Milletvekili aday adayı oldu.

2013 yılında atandığı Ankara Vali Yardımcılığı Görevinden ayrılarak 2014 Yerel Seçimlerinde Akçadağ Belediye Başkanı oldu.

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Bağımsız Belediye Başkanı olarak Aday olan Ali Kazgan, seçimi tekrardan kazanarak Akçadağ Belediye Başkanlığı Görevine devam ediyor.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

23 yorum yapılmış

  • oktay (6 ay önce)
    kazgan başkan sana kişiliğin olarak oy verdik bu seçimde oy bekleme bağımsız kalsaydın.köyümüzün 500 oyu var 1 tane çıkmaz oy sana.yine bağımsız girseydin kazanırdın.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • ali (6 ay önce)
    YRP birebir RTE tarafından kurulmuş bir partidir. DEVA ve gelecek e gidecek oyları YRP yi parlatarak önledi .Ve seçimde YRP ileittifak yaparak yine kendine oy kullandırttı.Kısa sürede tüm türkiyede örgütlenecek parasıda yok kapasiteside Erbakanın .Peki nasıl örgütlendi Akp sayesinde .Zafer partiside aynı şekilde .MHP den İYİ partiye gidecek oyları da aynı yöntemle Zafer partisine kanalize etti Akp.Yani YRP = AKP
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Rıza (6 ay önce)
    Akpartiyi severiz. Ononla gorur doyuyuruz. Nakadar kötülük ulsa bile yapsin. Yine severiz. Oy veririm.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • yarın üşüyoruz diye konteynerdan sesin gelmeye.yada 3bin liralık yemek kartı mı alıyorsun o gitmesin :))makarna vere vere ne hale getirdiler sizi
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Haydar (6 ay önce)
    Yıllardır tayyip ve akp 'ye oy verdim nerede bi liyakatsiz iş bilmez varsa hepside başımıza yonetici diye geldi ve sonuç ortada yeter artık tek oy vereceğim parti artık refah partisidir
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Bismillah. (6 ay önce)
    Başkana yorum yapan arkadaşlar bazı önemli siyasilerin geçmişte hangi partilerden kosturduklarini bir gorun sonra yazın olur mu. Her zaman diyorum mesele AKP MHP CHP v.s değil. Adam gibi adam olsun benim oyum ona hangi parti olursa. Başkanıma saygılar ve başarılar diliyorum.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • hasan (6 ay önce)
    kimsenin oy vereceğini sanmıyorum. kendi köyü Ancar dan başka köylere bakmıyor. yolları büyükşehir yapıyor. bizim köye 2 yıldır bir greyder gelip toprak yolları bile temizlemedi. seçildiği zaman toprak yolları yapma sözü vermişti ortada birşey yok. kilittaşı sözü verdi yine birşey yok.
    %46
    %54
    Yanıtla
  • Malatyalı Yigit (6 ay önce)
    Devlet yeterince babalığını yaptı. Biraz da halk sorumluluk almalı
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Malatyalı Yiğit (6 ay önce)
    Malatyalılar olarak Ak Partiden başka parti bilmeyiz. Refah ittifak olsa da Ak partimizin rakibidir. Reisi satacak değiliz kim ne yaparsa yapsın. Yolumuz Reisin yolu oyumuzda Ak Partiden yanadır. Hainliğin lüzumu yok.
    %20
    %80
    Yanıtla
  • Kendi adınıza konuşun lütfen..belediye seçimi ile cumhurbaşkanlığı seçimini ayırt edemiyorsun sanırım. Tamam bende cumhurbaşkanı seçiminde reise oy verdim ama . Belediyede imkanı yokkk.... Milletvekilliğinde imkanı yok... Lütfen şehir için yakışacak adaya oy verelim parti felan önemli değil.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Volakn (6 ay önce)
    Başkani Akçadağ seviyor. Artık partiyi bırakın. Adaya verin. Saçma olan şu ki adayların partisi olmaması lazım belediyede. Ali başkanın duruşu, saygısı sevgisi Akcadaglinin başının üstünde yeri var. Parti martiyi boşverin.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Halil İbrahim Özer (6 ay önce)
    Akçadağda Şeyhin hanımının kuzeni olduğu için(teyze çocukları) muhtarlardan destek istediler. Akpliydi, bağımsız oldu, şimdi yrp'li olmuş. Hangi kapıya gideceği belli değil. Tek başardığı iş havalimanının Akçadağda kalması gibi gözüküyor.
    %30
    %70
    Yanıtla
  • Büyükşehir adayı Kazgan artık. (6 ay önce)
    Ali Kazgan nolur Büyükşehir’e aday ol. Şu zevatların hepsini kurtar bizden.
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Büyükşehire aday ol oyum sanadır.
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Porsuk44 (6 ay önce)
    Bir partiye daha geçerse Sergenin rekorunu egale eder herhalde.
    %39
    %61
    Yanıtla
  • Şimdiye kadar sadece 1 parti değişti koçum. Oda rüştünü ispatladı. Senin ablan gibi ANAP-DYP-AKP diye sıralanmadı.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Nezahat (6 ay önce)
    Akçadağda yeniden refah rüzgarı esecek
    %68
    %32
    Yanıtla
  • Sebahattin (6 ay önce)
    Ali başkan helal sana
    %68
    %32
    Yanıtla
  • Mustafa (6 ay önce)
    Yeniden refah akçadağda kazanacaktır Allah'ın izniyle
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Ahmet (6 ay önce)
    Ali kazgan çok doğru bir karar vermiş
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Argalı (6 ay önce)
    Başkanın henüz geçeceği partiler bitmedi.sonraki seçimler için birkaç parti daha kaldı.
    %31
    %69
    Yanıtla
  • Kadir (6 ay önce)
    İşte Başkan işte feraset. Yeniden Refah Partisi Malatya’da destan yazacak inşallah…
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Turan (6 ay önce)
    Çok aradın mı bu partiyi de geçtin başkan yani bu kadar saçma bir oluşumun içine girmekte be buldun.
    %38
    %62
    Yanıtla