SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akçadağ Kavşağında Kaza.. 5 Yaralı

0
Güncellendi - 2019-05-08 03:45:12
Akçadağ Kavşağında Kaza.. 5 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya-Kayseri Karayolu Akçadağ ilçesi yol ayrımında iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Akçadağ ilçesi yol ayrımında Z.B. idaresindeki 44 AR 753 plakalı araç ile Suriye uyruklu M.A. idaresindeki 63 MA 0431 plakalı araç çarpıştı. Kaza sonrası araçta bulunan yaralılara ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı.

Kazada her iki araç da kullanılamaz hale gelirken, 3’ü çocuk 5 yaralı olay yerine gelen 112 Acil Servisi ambulansı ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı.

İL MERKEZİNDEKİ KAZA..

Bu arada il merkezinde iki otomobilin karıştığı kazada 1 kişi yaralandı.

Kaza, dün gece Battalgazi ilçesine bağlı Battalgazi Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere, Şahbaz Sokak içerisinde seyir halinde olan Celal A. idaresindeki 44 PT 486 plakalı otomobil ile İlyas G. yönetimindeki 46 HM 208 plakalı otomobil dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucunda çarpıştı. Kaza otomobil sürücülerinden Celal A. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı şahıs Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken kazaya karışan araçlar çekici yardımı ile kaldırıldı.

Kazalarla ilgili inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • fehmi keskinkılınç (5 yıl önce)
    iyi günler Gün geçmiyor ki Akçadağ yolundaki bu kavşakta kaza olmuyor yöneticiler şöyle bir kendilerini sorgulasınlar bu kadar çok kaza oluyorsa bu yolun yapımında bir hata varmı yokmu araştırılması gerekir insanlar buradaki kazada ya sakat kalıyor yada ölüyor yada maddi zarara uğruyor
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    malatyada yolmu var hepsi hıldır hış sadece yüz akı hariç
    0
    0
    Yanıtla
  • Fevzi (5 yıl önce)
    Burada sık sık kaza oluyor alt geçit veya yonca yaprağı şeklinde geçit yapılmalı Elazığ biraz da malatya ya bakmalı burası kömürhana yeni köprü ve tünel yapımından önemli
    0
    0
    Yanıtla