SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akçadağ Merkezde Asfaltlama Tamamlandı

0
Güncellendi - 2018-11-27 04:07:32
Akçadağ Merkezde Asfaltlama Tamamlandı
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi, altyapısı baştan aşağı yenilenen Akçadağ İlçe merkezinde asfalt ve çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor

İçmesuyu, kanalizasyon ve doğalgaz çalışmalarından sonra tahrip olan yolların tamamını asfaltlayan, bazı caddelerde ise değişim dönüşüm ve yenileme çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi, Akçadağ’da çalışmalarını tamamladı.

Akçadağ Belediyesi ile koordineli şekilde yapılan çalışmalarla ilçe merkezinin cadde ve sokakları nezih bir görünüme kavuşturuldu. İlçede bazı cadde ve sokaklarda ise Akçadağ Belediyesi kaldırım çalışmalarına devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi, Aktepe, Başpınar ve Doğu Mahallesi ile Kışla, Yeni Hastane, Değirmenler, Şehit Alper Güde, Darende, Şehit Pilot Candaş Kaplan Caddeleri ve Emeksiz, Necati Bey, Ziya Gökalp, Fatih sokakta asfaltlama çalışmaları yaptı.

Akçadağ’da uzun zamandır altyapı çalışmalarının devam ettiğini belirten Akçadağlılar, çalışmaların bitmesinden son derece memnun olduklarını söylediler. Kış ayları gelmeden ilçe merkezinin tüm yollarının asfaltlandığını ifade eden vatandaşlar, “İçme suyu ve kanalizasyon sorunları ortadan kalktı. Akçadağ doğalgazla tanıştı. Cadde ve sokaklarımız asfaltlandı. Kaldırımlarımızın büyük bölümü yapıldı, devam eden yerler var. Akçadağ’ın çehresi değişti. Kış ayları gelmeden bütün caddelerin ve sokakların yapılması çok iyi oldu. Emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat olmak üzere herkese teşekkür ederiz” dediler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ahmet Duman (5 yıl önce)
    Ali Kazgan başkanımız ilçenin çehresini değiştirdi. İstanbul ve Ankara Vali yardımcılığı yapmış bir kişinin Akçadağımıza başkan olması büyük şans. Yolu açık olsun.
    0
    0
    Yanıtla