SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İl Merkezi ve Akçadağ'da Göktaşı Olduğu Sanılan Cisim Görüntülendi

İl Merkezi ve Akçadağ'da Göktaşı Olduğu Sanılan Cisim Görüntülendi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya il  merkezi Yıldıztepe bölgesi ile Akçadağ'da göktaşı da denilen meteor parçası olduğu düşünülen ışıklı cisim büyük merak uyandırdı.

İL MERKEZİ..

Malatya'da gökyüzünde süzülen parlak ışık görüldü. 

Kentte gökyüzünde görülen parlak ışık kısa süreliğine ilerledikten sonra gözden kayboldu.

Parlak ışık Yıldıztepe bölgesi Yeşilçam Caddesi'nde seyreden bir otomobilin kamerasınca kaydedildi.

AKÇADAĞ'DA..

Akçadağ ilçesinde atmosfere giren meteor, gökyüzünü aydınlattı. Meteorun tamamen yanarak kül olduğu anlar kameralara yansıdı.

Olay, Akçadağ ilçesine bağlı Aydınlar Mahallesi'nde saat 23.22 sıralarında meydana geldi. Atmosfere giren meteorun oluşturduğu parlak ışık geceyi adeta gündüze çevirdi. Kısa süreli hayrete neden olan doğa olayı çevredeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Bu arada, söz konusu parlak cismin birçok ilde gözlendiği öğrenildi.

AA- iha

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Mehmet (2 hafta önce)
    O cisim falan değildir o havai fişektir... Elazıg da oldu. Büyüksehir dururken ptt bölge müdürlüğünü almayı kutluyorlar orda bayram var:-)
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Fox44tr (2 hafta önce)
    Yıllar önce havaya atılan taşın geri düşmesi bu abartmaya gerek yok. Burası Akçadağ
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Aydın (2 hafta önce)
    Taş öyle atılmaz, böyle atılır durumu olmuş.,
    %89
    %11
    Yanıtla