SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akçadağ'ın Altın Kızları Yine Şampiyon

0
Güncellendi - 2022-01-15 02:02:15
Akçadağ'ın Altın Kızları Yine Şampiyon
A- A+ PAYLAŞ

Akçadağ Halk Eğitim Merkezi Boks Kursu sporcularından Hatice Akbaş 52 kiloda ve Rabia Topuz ise 50 kiloda Türkiye şampiyonu oldu.

U-22 Kadınlar ve Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası, Kırşehir'de yapıldı. Kırşehir Spor Salonunda gerçekleştirilen U-22 Kadınlar ve Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’na, Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Kırşehir il protokolü, boks severler ve 750 erkek ve katın sporcu katıldı. Zorlu müsabakaların yapıldığı U-22 Kadınlar ve Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’na, Akçadağ Halk Eğitim Merkezi Boks Kursu’ndan boks Antrenörü Kerem Akbaş ve sporcular Hatice Akbaş ve Rabia Topuz katıldı. Bu önemli şampiyonada ringe çıkan Akçadağ Halk Eğitim Merkezi Boks Kursu boksörlerinden Hatice Akbaş 52 kiloda ve Rabia Topuz ise 50 kiloda rakiplerini mağlup ederek, şampiyon oldu.

Akçadağ Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hacı Mehmet Pektaş, Akçadağ Halk Eğitim Merkezi Boks Kursu boksörlerinden Hatice Akbaş ve Rabia Topuz’un her müsabakada olduğu gibi Kırşehir’de gerçekleştirilen U-22 Kadınlar ve Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda da büyük başarı gösterdiğini belirterek, her iki boksörü başarılarından dolayı tebrik etti. Pektaş, Hatice Akbaş ve Rabia Topuz’un Akçadağ’a ve Malatya’ya büyün bir gurur yaşattığını söyledi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız