SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akhisar- BJK Maçında Kural Hatası

0
Güncellendi - 2019-01-19 05:00:01
Akhisar- BJK Maçında Kural Hatası
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig'in ikinci devresinin açılışında Akhisarspor-Beşiktaş maçında kural ihlali yapıldı. Ev sahibi Akhisarspor, 21 kişilik maç kadrosunda 13 yabancı bulundurduğu için siyah-beyazlı ekip 3-0 hükmen galip sayılacak.

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Akhisarspor, Beşiktaş'ı konuk etti. Siyah-beyazlılar karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı. Ancak Akhisarspor, 21 kişilik maç kadrosunda kurallara aykırı olarak 13 yabancı futbolcu bulundurduğu için futbol müsabaka talimatnamesinin 22. maddesine göre hükmen mağlup sayılacak.

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın 3-1 üstünlüğü ile sonuçlanan karşılaşmayı 3-0 olarak tescil edecek.

Akhisarspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Beşiktaş maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Maçı değerlendirecek bir durum yok ortada. Yapılan hata her şeyin üstünü örtüyor. Türkiye'nin gündemine oturduk bugün” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında Akhisarspor sahasında ağırladığı Beşiktaş’a 3-1 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Akhisarspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, “Maçı değerlendirecek bir durum yok ortada. Yapılan hata her şeyin üstünü örtüyor. Türkiye'nin gündemine oturduk bugün. Hem teknik açıdan sıkıntılı hem de idari açıdan sıkıntılı bir durum söz konusu. Tabi ki biz hatalarla yüzleşmek, hatalarla yaşamak zorundasınız. Bu yapılmış bir şey. Kayseri maçından sonra zor şartlarla geldik. Eksik takımla çalışıyoruz. Son dakika transferleri... Bunlar hepsi mazeret olabilir. 3 kaleciyi kadroya aldık. Yerli azdı, yabancı fazlaydı. Ama sonuçta hem idari hem teknik bir hata var. Ekibimle de dahil ben de dahil olmak üzere bu işin birinci adamı biziz. Teknik olarak yoksa yönetim kurulu tabi ki var. Bu hatayı üstleniyorum ve bundan da utanç duyuyoruz. Bizim için zor bir durum. Maçın da önüne geçti, mücadelenin de önüne geçti, skorun da önüne geçti. Zaten üzüldüğümüz bir mağlubiyet vardı. Güzel bir oyun vardı aslında. Cuma günü için ikinci yarı iyi başlamıştık. Bazen yenilirken de kazanırsınız. takım özgüvenini kazanır, iyi oynarsın mağlup olursun. Karşında büyük takım var. Ama hani maçla ilgili ne söylesen havada kalacak bir akşam. Onun için ben teknik olarak sadece sorumlu bir insan olarak bu işin sorumluları ben de dahil olmak üzere bunun hesabını vermesi gerek" dedi.

Kural hatasını devre arasında fark ettiğini ancak futbolcularla paylaşmadığını ifade eden Arslan, “Giden bir şey var. Bu saatten sonra motivasyonsuzlukta sakatlıklar olur, farklı durumlar meydana gelebilir. Ondan sonrası bizim için kaldırılacak bir yük değil aslında. Devre arası haberim oldu. Ama bu büyük bir ayıp tabi ki. Hepsini geç, bu gece bizim için kara bir gece" diye konuştu.

Manisa, İstanbul- iha 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız