SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akın'dan Ağabeyine Kristal Kayısı

A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın ölümünün 13. yıl dönümü nedeniyle Malatya Belediyesi tarafından düzenlenen “Özal’ı Anarken” konulu panele konuşmacı olarak katılan Başbakanlık eski Müşaviri olan ağabeyi Zeynel Abidin Akın’a, katılımlarından dolayı Belediye Başkanı Cemal Akın tarafından kayısı kristali hediye edildi.

Malatya’nın yetiştirdiği en büyük devlet adamlarından biri olan Turgut Özal’ın ölüm yıl dönümü nedeniyle Malatya Belediyesi’nin düzenlediği panele katıldığı için Başbakanlık eski Müşaviri Zeynel Abidin Akın’a memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Cemal Akın, “Katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Özal gibi büyük bir devlet adamı adına düzenlenen bir panele katıldığı için Malatya Belediyesine teşekkür eden Başbakanlık eski Müşaviri Zeynel Abidin Akın ise “Malatya da Özal için bulunmaktan mutluyum. Özal anısına verdiğiniz kayısı kristali için teşekkür ediyorum. Ayrıca bu kristali sizden almak beni daha da mutlu etti” dedi.

Özal'ın ölüm yıldönümü dolayısıyla, 16 Nisan'da gerçekleştirilen panelin diğer konuşmacıları; Hollanda- Rotterdam İslam Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ahmet Akgündüz ve Sanatçı Kenan Işık'tı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
İşlem süresi: 0.167 saniye