SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP Battalgazi ve Yeşilyurt Adaylarından Ziyaretler

AKP Battalgazi ve Yeşilyurt Adaylarından Ziyaretler
A- A+ PAYLAŞ

AKP'nin Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit ile Battalgazi Belediye Başkan Adayı Av. Bayram Taşkın, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Malatya Genç Girişimciler Grubu Yönetim Kurulu ile buluştu.

Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Baydemir’in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda söz alan AKP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Av. Bayram Taşkın, önümüzdeki yerel seçimlerin diğer seçimlerden farklı bir seçim olduğunu belirterek, “Maalesef 11 şehirde özellikle harabeye dönmüş 4 şehirden biri olan Malatya’mızda belediyecilik hizmetlerinden daha önemli ağır bir yükle karşı karşıyayız. Hepimiz bir yıldır büyük bir travma yaşıyoruz. Geçenlerde bir arkadaşımız dedi ki ‘En büyük hayalin ne, vaadin ne?’ Dedim ki bir an önce Malatya’nın çarşısına kavuşmak” ifadelerine yer verdi.

Belediyecilik hizmetleri noktasında kendilerinden önceki başkanların bıraktığı yerde, bu bayrağı daha ileriye taşıyacakların ı da vurgulayan Taşkın, şunları söyledi:

“Arkadaşlarımız nereye bir taş koyduysa üstüne bir taşta biz koyacağız. Ve ileriye götürmek için bu bayrak yarışını devam ettireceğiz. Göreve geldiğimizde enkazın az olduğu hasarın az olduğu mahallelerimizde sosyal ve kültürel belediyeciliğin bütün hizmetlerini vatandaşlarımızın ayağına nezaketle götüreceğiz. Hizmeti sunarken vatandaşımızı incitmeyeceğiz. Biz sağlam kalan sokaklarımızda kaldırım, asfalt, aydınlatma, temizlik ve sosyal donatılara devam edeceğiz.”

“DAR GELİRLİLER İÇİN KONUT YAPACAĞIZ”

Daha sonra söz alan AKP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit’te Malatya’da deprem sonrası ticaretin ayağa kalkmasının şehir ekonomisi adına çok önemli olduğunu belirterek, “Ticari hayat ayağa kalkmadıkça şehir normale dönmez. Biz bunun farkındayız. Dolayısıyla ağırlıklı olarak Battalgazi ilçemizde çarşıda bir yıkım var, esnafta büyük bir kayıp var. Ama Yeşilyurt ilçesinde de tabi ki yine ticari işletmelerde kayıplar var bunun farkındayız. Öncelikli olarak ticareti ayağa kaldırmak istiyoruz. Yeşilyurt ilçesinin ayrı bir önemi var. Küçük sanayi siteleri burada, 2 tane Organize Sanayi Bölgesi burada. Bu anlamda burada da ciddi iş kayıpları da var. Bakın organize sanayi bölgesinde ciddi olarak iş gücü kaybı var. Bu iş gücü kayıplarının da sebebi konut yetersizliği” şeklinde konuştu.

Yeşilyurt ilçesinde rezerv alanlarının belirlendiğine de dikkat çeken Geçit, göreve geldiklerinde özellikle dar gelirli vatandaşlar için konut yapacaklarının da söyledi. TOKİ işbirliği ile inşallah bu dar gelirli vatandaşlarımıza konut yapacağız.” diye konuştu.

Toplantıya katılan İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Mehmet Bülbüloğlu’da yaptığı konuşmada genç girişimciler olarak bu zor süreçte Malatya'da kalarak yatırım ve hizmet üretmeye devam ettiklerini söyledi.

TAŞKIN'DAN ZİYARETLER..

AKP Battalgazi Belediye Başkan adayı Bayram Taşkın, beraberinde AKP Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ile birlikte sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Yunus Akçin, Cumhuriyet, Atatürk ve Gazi Mahalleleri Muhtarları ile Cihannüma İşbirliği ve Dayanışma Derneği Malatya Şube Başkanı Enes Gül ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunan Taşkın, güne AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın düzenlediği ev toplantısı ile başladı.

Daha sonra sırasıyla MÜSİAD Malatya Şubesi, Cumhuriyet, Atatürk ve Gazi Mahalleleri Muhtarları ile Cihannüma İşbirliği ve Dayanışma Derneği Malatya Şube Başkanı Enes Gül ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Bayram Taşkın, göreve geldiklerinde sivil toplum kuruluşları ile birlikte ortak akıl ile Battalgazi’yi yöneteceklerini dile getirdi.

Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) Cihannüma İşbirliği ve Dayanışma Derneği Malatya Şube Başkanı Enes Gül ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen AKP Battalgazi Belediye Başkan adayı Bayram Taşkın ise, “Bugün yuvamdayım, evimdeyim. Kurucusu olduğum Cihannüma İşbirliği ve Dayanışma Derneği’nin güzel organizasyonunda bir aradayız. Çoğumuz 30 yıl herhalde birlikte yol yürüdük, birçok badireyi birlikte atlattık. Tek idealimiz vardı, adil bir dünya ile güçlü bir Türkiye inşası. Hamd olsun bugün güçlü bir Türkiye’nin yolunda AK Partimiz çok merhale kat etti. Rahmetli Necmettin Erbakan hocamızın hayaliydi ağır ve savunma sanayi. Bugün Türkiye’mizin ürettiği İHA ve SİHA’ları dünyanın birçok ülkesi almak için sırada bekliyor. Hamd olsun bugün 20 yıllık AK Parti iktidarlarında hocamız Necmettin Erbakan’ın bütün hayalleri tek tek gerçekleşmiş oldu.“ dedi.

Meslek ve İmam Hatip Lisesi (İHL) mezunların yükseköğretime girişte farklı katsayı uygulaması, başörtüsü ve Kur’an kursları önündeki engeller ile Ayasofya'nın camiye dönüştürülmesi konularındaki sorunların AK Parti iktidarları döneminde çözüme kavuşturulduğunu hatırlatan AKP Battalgazi Belediye Başkan adayı Bayram Taşkın, “Güçlü Türkiye yolunda bundan sonrada Allah nasip ederse hep birlikte terleyip umutlarımızı kaybetmeden enkaz altında olan Battalgazi’mizi, şehrimizi ayağa kaldıracağız” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız