SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP Genel Başkan Vekili Yıldırım Malatya'da

AKP Genel Başkan Vekili Yıldırım Malatya'da
A- A+ PAYLAŞ

TBMM eski başkanlarından ve eski başbakanlardan, AKP Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım'ın 21 Temmuz Perşembe günü Malatya'da, Kayısı Festivali açılışı dahil olmak üzere bazı programlara katılacağı bildirildi.

Çarşamba'yı Perşembe'ye bağlayan gece 01.00 sıralarında Malatya'ya gelen Yıldırım'ı havalimanında Vali Hulusi Şahin, AKP Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, Öznur Çalık, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile parti il ve ilçe yöneticileri karşıladılar.

Geceyi Malatya'da geçiren Yıldırım'ın 21 Temmuz günkü programı şöyle:

12.00- Kent Müzesi Gezisi
12.30- En Güzel Kayısı Yarışması
13.00– Malatya Valiliği
14.00– AKP İl Başkanlığı
15.00– Malatya Büyükşehir Belediyesi
16.00- Dünya Kayısı Ticaret Merkezi Lisanslı Depoculuk Alanı İncelenmesi
17.00- İnderesi Beydağı Tabiat Parkı 
18.30– Kayısı Festivali Kortej Yürüyüşü ve Halka Hitap
20.30- En Güzel Kayısı Yarışması Ödül Töreni

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Harun BİNGÖL (1 yıl önce)
    Şimdi CHP başa geçse onunda Genel Başkan Vekilleri Malatya ya gelse Binali Bey gibi ; Vali yine karşılamaya gelmek zorunda mı yani protokol mu zorunlu mu sadece genel kültür olarak öğrenmek için soruyorum yoksa vali nin bileceği bi iş.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • vatandaş (1 yıl önce)
    yazık şu görüntüye bak yaaa.bir ilin valisi bir partinin başkan yardımcısı geliyor el pençe durmuş orda.cok yazık sen bir valisin yaa bırak onlar senin önünde hazır ola geçsinler....
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Emekli Ahmet (1 yıl önce)
    Önce vatandaşın su vetasima fiyatlarını düşür millet perişan harcayacak para çoksa Esenlik market fiyatlarını düşür milletin derdini ne zaman vekiller dinleyecek mah ve pazarları gezin reklamı birakin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hacı(!) Öznur (1 yıl önce)
    Mü’min kadınlara da söyle, gözlerini haramdan sakınsınlar. (Yüz ve el gibi) görünen kısımlar müstesna, zînet (yer)lerini göstermesinler.(Nur Suresi 31. Ayet) Öznur Ablamız artık Hacı(!) Ablamız, sizce de daha dikkatli olması gerekmez mi?..
    %67
    %33
    Yanıtla