SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP İl Başkanı Koca'nın Annesi Vefat Etti

AKP İl Başkanı Koca'nın Annesi Vefat Etti
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanı ve eski milletvekili Avukat  İhsan Koca'nın annesi Fatma Koca (95) vefat etti.

Rahatsızlığı sonucu hastanede vefat ettiği bildirilen Fatma Koca'nın cenaze törenine AKP Malatya Milletvekilleri Ahmet Çakır, Öznur Çalık, Hakan Kahtalı, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ilçe belediye başkanları katıldılar.

Fatma Koca’nın cenazesi kılınan cenaze namazından sonra Yeşilyurt ilçesindeki Barguzu (Bostanbaşı) Mezarlığında toprağa verildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • b vaizoğlu (1 yıl önce)
    ınna lıllahi inna ileyhi racuın rabbım rahmet eylesin receb i sertifın cıktığı şaban ı serifin geldıgı kutlu ayda rabbım şefatıne nail eylesin enguzel yazıyıda teze camının üstünden çekilen resim ve yazı ifade ediyor!!! saygılarımızla
    %12
    %88
    Yanıtla