SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP İl Başkanlığının Bayramlaşma Töreni

AKP İl Başkanlığının Bayramlaşma Töreni
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanlığı tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi Nikah Sarayı'nda gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde konuşan İl Başkanı Namık Gören, teşkilat üyelerinin ve Malatyalıların bayramını kutlayarak, şunları kaydetti:

"Kurban Bayramı'nın milletimize, ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Bayramlar millet olarak birliğimizi, beraberliğimizi, ezeli ve ebedi kardeşliğimizi hatırladığımız mübarek günlerdir. Kurban Bayramı özellikle kurban ibadeti nedeniyle paylaşmanın ve dayanışmanın en ziyade yaşandığı mübarek günlerdir. Bu vesileyle 6 Şubat tarihinde yaşadığımız deprem felaketi nedeniyle yüreklerimizin yandığı bu günlerde Kurban Bayramı'nın milletimizin kardeşlik iklimini pekiştireceğine ve güçlendireceğine olan inancımı bir kez daha dile getirmek istiyorum. Bu vesileyle asrın felaketinde yitirdiğimiz canlarımıza Allah'tan rahmet geride kalanlara sabrı cemil ihsan etmesini diliyorum. Depremin yaralarını sarmak, depremzedeleri en kısa zamanda yıkılan yuvalarına yeniden kavuşturmak ve yıkılan şehrimizi yeniden inşa etmek üzere büyük bir gayretle çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz."

14 ve 28 Mayıs seçimlerindeki destekleri için Malatyalılara teşekkür eden Gören, "Cumhuriyetimizin yeni yüzyılını her açıdan yeni bir şahlanışın miladı haline dönüştürmek üzere var gücümüzle gayret göstereceğiz. Rabbim bu uğurda yar ve yardımcımız olsun. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun." ifadesini kullandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da, “Bayramlar milletlerin ve ümmetlerin tarihteki önemli gün ve olayların zamanı gelince milletlerce ve ümmetlerce coşku ve sevinç içerisinde kutlanan günlere bayram diyoruz. Bu müstesna günlerden biri de Kurban Bayramı. Ramazan Bayramında olduğu gibi Kurban Bayramını da buruk ve hüzünlü bir şekilde kutlamaktayız. 6 Şubat 2023 tarihinde yaşadığımız deprem felaketinde vefat eden bütün hemşerilerime, bütün vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralılarımıza sağlık ve selamet temenni ediyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte daha huzurlu, daha coşkulu ve hüzünlü olmayan bayramlar temenni ediyorum. Kurban Bayramımızın milletimize, Alemi İslam’a ve insanlığa barış, huzur getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Bayramlaşmaya katılan Malatya milletvekilleri Bülent Tüfenkci, İhsan Koca, İnanç Kara Ölmeztoprak, Abdurrahman Babacan, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar da birer selamlama konuşması yaptı.

AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • aşkım_44 (10 ay önce)
    malatya akp li vekillerle gurur duyuyorr gurur malatyamıza öyle bir hizmet ettinizki dört tane vekil gönderdi. allahına gurban malatya allhına kim tuttar malatyayı bakın görün malatya kanatlanıp uçacak ve uçttuğunda gaziantebi.. kayseriyi.. bursayı.. eskişehiri. nasıl geride bırakacak görün.. hızlı tren gelecek... şehir hastanesi gelecek... uluslararası havalimanı yapılacak depremde malatyayı terk eden malatya ya geri dönecek ve hatta malatyalı olmayanlarda malatyaya akın edecek görün bakın bakın görünn sizz yaaaa. biz daha düşman çatlatacağızzz ooooo siz daha ne gördünüzki
    %68
    %32
    Yanıtla
  • Ne içiyorsanız banada soylermisiniz
    %50
    %50
    Yanıtla
  • mesela dedik:)
    %100
    %0
    Yanıtla