SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP ve CHP'li İki Grubun Afiş Kavgası

AKP ve CHP'li İki Grubun Afiş Kavgası
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da AKP ve CHP'li iki grup arasında gece afiş asma yüzünden kavga çıktı. Yaralananların da olduğu kavgada, polis bazı kişileri gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre, olay saat 23.30 sıralarında İnönü Caddesi Dörtyol mevkiinde, afiş asma yüzünden AKP ve CHP'li iki grup arasında kavga çıktı. Kavgaya, çok sayıda polis ekibi ve çevik kuvvet de müdahale etti. İki taraftan da darp sonucu yaralananların olduğu kavganın ardından bazı kişilerin gözaltına alındıkları öğrenildi.

Kavgada yaralanan taraflardan bir grup Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, diğer grup ise Battalgazi Devlet Hastanesi'ne, kavgaya karışanlardan gözaltına alınan AKP'liler Beydağı, CHP'liler ise Battalgazi Polis Merkezlerine  götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • Melih (11 ay önce)
    Erdoğan'ın karşı tarafa kullandığı dilin bir sonucu diye yorumlamak doğru olur mu?
    %34
    %66
    Yanıtla
  • bir doktora görünsen olur mu?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • uğur tn (11 ay önce)
    Özellikle siyasi iktidarın dili kutuplaştırıcı ve çok sert neredeyse bana oy vermeyen teröristtir diyecek ki bunun vurgusunu zaten yapıyorlar buna yakın konuşmaları zaten duyuyoruz iktidar cenahından bu kutuplaşma en son 12 eylül öncesinde olmuştu. Dil yumuşamalı açıklmalar normale dönmeli bilhassa akp cenahının.
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Erol (11 ay önce)
    İki tarafta birbirine saygılı olsun.Biri asıyor diğeri yırtıyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Fikret (11 ay önce)
    Her tarafı virane olmuş bi şehrin neresini paylaşamıyorsunuz sen 1 enkaza git diğeri başka enkaza gitsin kavga edecek ne var bunda
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Taylor (11 ay önce)
    Ölünüze, dirinize,Hastanıza,Düğününüze,kederinize,neşenize gelemeyen ve dahi birgün bile olsa arayıp sormayan siyasiler için birbirinizle asla kavga etmeyin, küs olmayın hatır koymayın.onlar 72 bin tl maaş ve rant peşinde olacakları için sizler onların umurunda bile değilsiniz değmez yazık...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Metin (11 ay önce)
    Ya akpli arkadaşlar zaten devletin kanalı 7/24 sizi gosteriyor, özelde 29 TV kanalinda aynı anda canlı yayınla sn cumhurbaşkani çıkıyor, havuz medyası 7/24 sizi gosteriyor , bırakın da karşı taraf meramını anlatacağı pankartları assın. Secime gidiyoruz. Kararsız secmendim ama 21 yılda geldiğimiz bu ikiye bölünmüşlük halı, sn Kılıçdaroğlunun hiç kutuplaştirici dil kullanmamasi ona oy vermeye ikna etti. YouTube babala Tv'de yayınlanan programı da soru işaretlerini tamamen giderdi. Teşekkür ederim yorumumu okuyanlara.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Ay44 (11 ay önce)
    Yazıklar olsun 80 lere döndük bu kadar kutuplaşma olmamalıydı bizin düşüncemiz ne olursa olsun kardeştik buna sebep olanları Allaha havale edyorum
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Sen önce (11 ay önce)
    depondaki malları say, yardım diye gelen koli ve çadırları hangi personel kaçar tane götürmüş onların hesabını tut
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Malatyalı (11 ay önce)
    Yıl 1983 12 eylülden sonra 3 parti Anavatan, Halkçı ve Milliyetçi Demokrasi partileri seçime giriyorlar, TRT de açık oturum programına rahmetli Turgut Özal, Rahmetli Necdet Calp ve Rahmetli Turgut sunalp katılıyorlar şahsen ben proğramdan önce oyumu Milliyetçi Demokrasi Partisine vermeyi düşünüyorum fakat o proğram sayesinde Rahmetli Turgut Özalın fikirlerini beğeniyorum ve karar değiştirip Anavatan partisine yıllarca Özal döneminde oy veriyorum, o günkü proğramda hiç unutamam Rahmetli Özal Boğaziçi köprüsünü satmaktan bahsedince Halkçı parti başkanı Rahmetli Necdet Calp sattırmam diye tepki gösteriyor özal ise babalar gibi satarım diyordu, Rahmetli Özalın satmaktan kastettiği köprü gelirlerine endeksli tahvil çıkarıp onu halka arzettemekten ibaretti yoksa köprünün mülkiyetini satmak değildi.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet can (11 ay önce)
    Allah rahmet eylesin onurlu şerefli emniyet müdürüm
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya (11 ay önce)
    Bir çok ilde seçim yaşadım pankartları, afişleri, parti bayraklarını yan yana gördüm, hatta 80 öncesi gençliğimde boya ve fırça ile duvarlara, dağlara taşlara yazı yazarak saygı çerçevesinde siyasi propaganda yaptık, maalesef malatyada bunu göremedim lütfen insanlar aynı fikirde olmayabilirler hepimiz aynı vatanın evlatlarıyız seçimler bir demokrasi bayramıdır ben bütün seçmenlerden mensubu oldukları partilerden vekil ve başkan adaylarını ilimizdeki üyeler veya en azından delegelerimizle hakim gözetiminde yapılacak seçimle biz seçelim, hatta mümkünse genel başkanları o partinin üike genelindeki üyeleri oy kullanarak seçsinler, genel merkezlerden bize listeler gönderilmesin bizler bize sunalan listeleri onaylama zorunda kalmasak diye ileri demokrasi talep edebilseler diye düşünüyorum, keşke ülkemizde seçim dönemlerinde afiş vb şeyleri asma, miting yapma bu çağda son bulsa liderler seçimden önce hep birlikte bir ay her hafta televizyon proğramlarına katılsalar basın mensupları sorular sorsalar hatta liderler birbirlerine sorular sorabilseler bunu seyreden insanlarımızda kimseden etkilenmeden özgür iradeleri ile istedikleri parti ve lidere oylarını verebilseler. Hepsini rahmetle anıyorum Süleyman Demirelin, Mesut Yılmazın, Alparslan Türkeşin,Bülent Ecevitin, Erdal inönünün, Muhsin Yazıcıoğlunun, aramızda olan Sayın Besim Tibukun, sayın Doğu Perinçekin TRT de sabaha kadar aynı proğram da karşılıklı nezaket içerisindeki tartıştıkları günleri hatırlıyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bu açık oturumlarda yer alan Rahmetli Erbakan hocamızı unutamayız.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sn Erdoğan TV ye çıkıp tartisamaz diğer adaylarla. Kılıçdaroğlu yine çağırdı vaktim yok diyor :). Erdoğan soruları önce vermeden ve prompter olmadan pek konuşamıyor ve öfke problemi var imkanı yok çıkamaz canlı yayına
    %75
    %25
    Yanıtla