SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'de Arapgir ve Arguvan'la İlçe Kongreleri Süreci Tamamlandı

AKP'de Arapgir ve Arguvan'la İlçe Kongreleri Süreci Tamamlandı
A- A+ PAYLAŞ

AKP, Pazartesi günü yaptığı Arguvan ve Arapgir kongreleriyle, ilçe kongrelerini tamamladı.

AKP  Arguvan ve Arapgir 8. Olağan İlçe Kongrelerinde 2 ay önce atamaları yapılan ilçe başkanları tek liste ile seçime girdiler. Arguvan’da Yılmaz Korkmaz, Arapgir’de ise Ali Fikri Konukçu başkanlıklarında yönetimler oluştu.

Kongrelere Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, AKP İl Başkanı Namık Gören ve AKP İl koordinatörü Selim Gültekin ve partililer katıldılar.

AKP Arapgir ilçe kongresine CHP’li Arapgir Belediye Başkanı Haluk Çömertoğlu da katıldı.

-Arguvan 
Yılmaz Korkmaz başkanlığındaki AKP Arguvan İlçe Yönetim Kurulu Hacı Mehmet Kayhan, Veli Ateş, Rümeysa Uçar, İrfan Akıncı, Ramazan Kaymaz, Sadık Aslan, Tuğçe Ekici, Şevket Maman, Abdullah Çelik ve Doğukan Akıncı isimlerinden oluştu.

-Arapgir 
Ali Fikri Konukcu başkanlığında oluşan AKP Arapgir İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri şu şekilde:

Sevhan Köklü, Murat Erkal, Burak Can, Serkan Eroğlu, Cemil Ülger, Ahmet Kızıl, Elif Fadıloğlu, Şehrihan Konukcu, Hasan Demez, Furkan Üstündağ, Hasan Akbıyık, Emre Yücel

-İlçe kongreleri sona erdi 
Bu arada,  AKP'de 12 Ekim 2024 Cumartesi günü Doğanşehir ve Akçadağ’da başlayan ilçe kongre maratonu, 21 Ekim 2024 Pazartesi Arguvan ve Arapgir ilçesinde yapılan kongrelerle sona erdi.

Malatya İl kongre tarihinin önümüzdeki günlerde ilan edilmesi ve il Kongresine mevcut başkan Namık Gören başkanlığında tek liste ile gidilmesi bekleniyor.

malatyahaber.com

FOTOĞRAFLAR: AKP'nin Arapgir (kapak fotosu) ve Arguvan ilçe kongrelerinden..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Atıf Hoca (2 saat önce)
    Hayırlısı olsun, Ekim'de yeni TOKİ kuraları çekileceği söyleniyordu, durumdan bir haber varmı, malum kış geliyor.
    0
    0
    Yanıtla