SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'den Aday Adaylığı İçin Başkanlıktan İstifa Etti

AKP'den Aday Adaylığı İçin Başkanlıktan İstifa Etti
A- A+ PAYLAŞ

Uzun yıllardır Malatya Ticaret Borsası Başkanlığı görevinde bulunan Ramazan Özcan, AKP’den Milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulundu. Özcan, “Bu sıkıntılı dönemde, zorlu bir göreve talibiz. Malatya yeniden daha güçlü ayağa kalkacaktır” dedi.  

Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden, 14 Mayıs Milletvekili Genel Seçimlerinde aday adaylığı için istifa eden ve AKP il teşkilatına aday adaylığı başvurusunu yapan Ramazan Özcan, yaklaşık 5 yıldır sürdürdüğü Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinde, Malatya’nın tarım ve hayvancılığına önemli katkılar sağlama adına birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirtirken,“ 2018 yılından itibaren görevde bulunduğum Malatya Ticaret Borsası’ndan arkadaşlarımızla birlikte önemli hizmetler yapma fırsatı buldum. Öncelikle birlikte çalıştığımız tüm arkadaşlarıma katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bugün ise Malatya’mıza bu sıkıntılı dönemde, daha fazla hizmet verebilmek için zorlu bir göreve talibim. 6 Şubat tarihinde yaşanan ve asrın felaketi olarak değerlendirilen büyük bir yıkım ile karşı karşıyayız. Bu felakette hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Malatya’nın yeniden çok daha güçlü bir şekilde ayağa kalkacağına inanıyorum. Bunun için üzerimize düşecek her türlü zorlu göreve talibiz” şeklinde konuştu.

“MALATYA KAYISI İLE ESKİ GÜNLERİNE DÖNECEK” 
Dünya kuru kayısı üretim merkezi ve Avrupa Birliği Coğrafi İşaretli marka değeri olan Malatya’nın Kayısısı için Lisanslı depoculuk ve TMO’nun ürüne müdahale kararı ile ilgili sürecin iyi yönetildiğini, kayısının gerçek değerini bulduğu ve istikrarlı kayısı ihracat yolunun açıldığını vurgulayan Ramazan Özcan, Malatya’nın kent ekonomisinin canlanması açısından da kayısının önemine dikkat çekti. Özcan, yaptığı açıklamada şunları söyledi. “Malatya deprem sonrası ciddi sıkıntılarla karşı karşıya kaldı. Gitmek zorunda kalanların dönmesi ve şehrin tekrar ayağa kalkması için ticari hayatın ve ekonominin hareketlenmesi gerekiyor. Malatya’yı her sıkıntılı dönemde ayakta tutan kayısı ekonomisi olmuştur. Bu dönemde de kayısı üreticilerimizin dönüşü, kayısı ihracatımızın hareketlenmesi şehrin eski günlerine dönüşü hızlandıracaktır. Biz görev süremiz içerisinde sadece kayısı konusunda değil, Hayvancılık OSB’nin hayata geçirilmesi ve süt toplama merkezi soğuk hava zinciri projeleriyle hem kırmızı et hem de süt hayvancılığının yaygınlaştırılması konusunda da önemli projeleri hayata geçirdik. İşte bu zorlu dönemde bu projeler önemli katkılar sağlayacaktır. Bu projelerin hayata geçirilmesinde bizlere desteğini esirgemeyen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum.  Yarınlarda da önemli projelerin ülkemiz ve şehrimize kazandırılmasında etkili olmak, ülkemize ve şehrimize hizmet edebilmek için milletvekilli aday adayı oldum.

RAMAZAN ÖZCAN KİMDİR?
1971 Malatya doğumlu olan Ramazan Özcan ilk, orta ve lise öğrenimini Malatya da tamamladı. Ön lisans eğitimini Fırat üniversitesi Bingöl Meslek Yüksek Okulu- Elektrik Bölümünde gerçekleştiren Özcan, lisans öğrenimini ise Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Bölümü’nde tamamladı.  İlk olarak 2018 yılında Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığı seçilen Özcan, 2022 Ekim ayında gerçekleştirilen Malatya Ticaret Borsası seçimlerini de yönetimi ile beraber tekrar büyük bir farkla kazandı.    İş hayatıyla birlikte siyaset, cemiyet ve derneklerde önemli görevler alan Özcan, siyasi hayatının ilk yıllarında Anavatan Partisi Malatya Gençlik Kolları İl Başkanlığı, Anavatan Partisi Malatya İl Başkanlığı, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılığı, Anavatan Partisi ana kademe Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyeliği ve Teşkilat Başkan Yardımcılığı yaptı. 2014 yılında AKP’de Battalgazi Belediyesi Meclis Üyeliği ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliğine seçildi.  5 yıl boyunca Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Battalgazi Belediyesi’nde Malatya’ya hizmet etti. 

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Turan Öksüz (1 yıl önce)
    Ramazan başkan Malatya içinde elinden geleni yapıyor kayısı içinde yapıyor esnaflar memnun kendisi zaten açık ara farkla iki seçim kazandı milletvekili olursa daha da güzel olur inşallah da olur
    %67
    %33
    Yanıtla
  • esnaf (1 yıl önce)
    Madem gözün vekillikteydi neden ticaret borsasına aday oldun yılın dolmadan da istifa ettin esnaf sana güvenmiş oy vermiş neden yüz üstü bıraktın.
    %65
    %35
    Yanıtla
  • bek (1 yıl önce)
    Kayısı için ne yapmış.malatya için ne yapacak.tek icraatı bu sene bu kadar kayısı satıldı bu kadar çekirdek satıldı.istatistik bilgileri.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Cemc (1 yıl önce)
    Ne yapacaksın merak ediyorum meclise el kaldır indir..
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Mehmet Faruk (1 yıl önce)
    Ticaret borsasının adını bu kurumun önemini ve kayısı için ne denli kritik bir kurum olduğunu seninle anladık kayısı için yapılabilecek hizmetleri seninle gördük yaptığın işlere şahit olduk. Aynı çalışkanlığı mecliste de göstereceğine eminim hayırlı olsun.
    %26
    %74
    Yanıtla
  • Kernekli (1 yıl önce)
    Kayısıdan siyaset yapmayın Malatya ya sahip çıkın Malatyaya
    %84
    %16
    Yanıtla
  • MALATYALI (1 yıl önce)
    Olun tabi birazda siz yiyin bitirin. Gelecek o seçim elbet ,işte o zaman öyle bir tokat yiyeceksiniz ki ülkem insanından feleğiniz şaşıracak. Bu zihniyetten kurtulacağız. Şimdi bana muhalefet olup cevap verecek yalakalar da çıkacak elbet..... Gerisini siz anladınız,bu kadar söylüyorum.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Mehmet Aslantaş (1 yıl önce)
    Sayın başkanım Malatya için yaptıkalrınızı biliyoruz görüyoruz duyuyoruz çok da güzel hizmetlerde bulundunuz kayısı sizin sayenizde değer kazandı.İnşallah sizi mecliste görmek istiyoruz.Allah yardımcınız olsun.
    %26
    %74
    Yanıtla
  • Yunus (1 yıl önce)
    Sonunda el ile tutulur bir aday adayı çıktığı için Malatya adına sevindim. Ramazan Özcan donanımı, azmi ve çalışkanlığı ile Malatyaya önemli hizmetler yapmış ve yapabilecek potansiyelde birisidir başarılar dilerim.
    %28
    %72
    Yanıtla
  • Serhat Durmuş (1 yıl önce)
    Şu ana kadar Malatya için çok güzel hizmetlerde bulunan Ramazan Özcanı çıktığı bu kutlu yolda sonuna kadar destekliyoruz eminim malatya için elinden gelen herşeyi yaptı ve yapmaya devam edecektir.Allah yolunu açık etsin mecliste görmeyi çok isteriz
    %26
    %74
    Yanıtla