SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'li Kadınlardan Yerli Malı Kermesi

0
Güncellendi - 2019-12-17 02:02:32
AKP'li Kadınlardan Yerli Malı Kermesi
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Kadın Kolları tarafından Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası dolayısıyla kadın girişimcilerin ürettiği yerli malları sergileyerek, kadınların ekonomiye kısa sürede olsa destek vermeleri için kermes düzenledi.

AKP Kadın Kolları Ekonomi İşleri Başkanlığı’nın Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kapsamında 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlediği “Ak kadınlar yerli üretir, milli tüketir, ekonomiye destek verir” etkinliği kapsamında kermes açıldı.

Soykan Meydanı’nda düzenlenen kermesin açılışına AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca, AKP Malatya Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın eşi Hafize Gürkan, AKP Malatya Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri, partililer ile girişimci kadınlar katıldı.

Açılış sonrası gazetecilere açıklamada bulunan AKP Malatya Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan, AKP Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası dolayısıyla 81 ilde eş zamanlı etkinlik düzenlendiğini ifade etti.

Malatya’da kadınlara stant açarak, ekonomiye kısa bir sürede olsa destek vermelerini sağladıklarını kaydeden Oğuzhan, “Bizler, “Ak kadınlar yerli üretir, milli tüketir, ekonomiye destek verir” düsturundan hareket ederek böyle bir çalışma yapmaya karar verdik. Üreten, büyüyen, milli değerleriyle yarınlarda daha emin adımlarla yürüyen bir Türkiye yolunda Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası’nın toplumdaki farkındalığın artmasına vesile olmasını diliyorum” dedi.

Oğuzhan, kadınlara hayırlı kazançlar dileyerek, düzenlenen kermesi gezdi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Ramazan (4 yıl önce)
    Öyle diyorsunuz da bugün seçim olsa minimum yüzde 40-42 alırlar.Bu sosyal medyada şikayet edenlerin toplamı oyların neredeyse yüzde 90 ı.Nasıl oluyor da hala yüzde 40-42 alıyorlar oyu.Ya sosyal medyadakiler yalancı,ya da işin içinde bi iş var.Sokağa baksan yüzde 1 bile alamazlar
    0
    0
    Yanıtla
  • orhan (4 yıl önce)
    yerli malımı dediniz yaaa tekeli. şeker fabrikasını .tank paleti.sekayı. eti madenleri. türk telekom. aselsan . tüv türk muyane istasyonları. tccd. mersi izmir limanı. ankara doğalgaz. vs.vs. yazmakla bitmezz şimdi kalkmışlar 2 kasa elma üç dört elbise yerli kullanıyorlarmış daha neler
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Tiyatro artık maalesef sadece sahnelerde oynanmıyor. Hayatın her alanında görülen bir sanat dalı haline geldi.
    0
    0
    Yanıtla
  • BARAN (4 yıl önce)
    Yerli mal bıraktınız da haftasını mı kutluyorsunuz? Saman ital, et ithal, tütüne kota, şeker fabrikalarına kilit.Siz ancak cahil insanları kandirin
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok güzel yazmışsın Baran..aynen katılıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • erol (4 yıl önce)
    Pamuk üretiminde Dünya da ilk üçe giriyorduk, pamuk üretmez olduk,apamuk yada pamuklu dokumaları dışarıda alır olduk. küçük baş hayvan sayısında ülkemizde %100 gerileme olurken yünü yada yünlü dokumaları dışarıda alır olduk.Gıda üretiminde Dünya da kendi kendine yeten 7 ülkeden biri iken, gıda ürünlerinin yarısına yakınını dışarıda alır olduk. Böylece yabancıların ekonomisine destek verir olduk. Göz boyamada vaz geçin artık insanlar inanmıyor size artık
    0
    0
    Yanıtla