SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'li Yazıcı Üretime Başlayan Fabrikaları Ziyaret Etti

AKP'li Yazıcı Üretime Başlayan Fabrikaları Ziyaret Etti
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük hasar alan Malatya'da üretime başlayan fabrikaları ziyaret etti.

Pazarcık ve Elbistan merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Malatya'da hayatın normale dönmesi için çalışmalar sürüyor.

Bölgede faaliyet gösteren bazı fabrikalar üretime başladı.

Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, 1. Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Şantuk Tekstil'i ziyaret etti. Fabrikayı gezen Yazıcı, üretim hakkında bilgi aldı, sorunları ve talepleri dinledi.

Fabrikanın muhasebe müdürü Ali Çelik, üretim hakkında bilgi vererek, işletmenin kapasitesinin artırılabilmesi için çalışanların barınma ihtiyacının önemli olduğunu belirtti, konteyner talebinde bulundu.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Vural Çelik (1 yıl önce)
    Millet ne halde ama kendileri ve yanındakiler mis gibi kılık kıyafet yerinde
    %67
    %33
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 yıl önce)
    Hangi yüz ile gelmiş bu? Hiç sorumluluk almazlar. Çıkın bir tv ye halktan özür dileyin. 20 Yıldır bu ülkeyi yönetiyoruz, gerekli tedbirleri almamışız diyin.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Yani bizim millet akillanmaz inadına savunur bu hükümetin yaptıklarını. Yorumlara begenmeme kısmını tuslayanlarida anlamıyorum. İlk fırsatta defolup gidersiniz inşallah Bu yorumu yayınlamayacaginizi biliyorum ama yine de yazdım
    0
    0
    Yanıtla