SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'nin 2 İlçe Sonucuna İtirazına Red

AKP'nin 2 İlçe Sonucuna İtirazına Red
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Arapgir ve Yazıhan ilçelerinde seçim sonuçlarına yapılan itirazlar İl Seçim Kurulunca kabul edilmedi.

AK Parti temsilcilerinin Arapgir ve Yazıhan ilçe seçim kurullarına başvurarak bazı sandıklarda, "hatalı sayım, geçersiz oylar ve birleştirme tutanaklarındaki hatalar" nedeniyle yaptığı itirazlarını İl Seçim Kurulu değerlendirdi.

Seçim Kurulu, parti temsilcilerinin itirazlarını reddetti.

31 Mart'ta resmi olmayan sonuçlara göre Arapgir'de CHP adayı oyların yüzde 48.8'i olan 3 bin 318 oy alırken, AKP adayı Çetin Özdemir yüzde 41.5 oy oranıyla 3 bin 070 oy toplamıştı. Yazıhan'da ise CHP Adayı Abdulvahap Göçer oyların yüzde 43.2'sini oluşturan 4 bin 384 oy alırken, AKP adayı Nevzat Öztürk'e yüzde 42 oranındaki 4 bin 261 oy çıkmıştı.

AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Suleyman (3 hafta önce)
    Yazıhan için yeni dönem başlıyor. Yazıhan Malatya nın en yakın ilçesi ama en geri kalmış ilçesi. İlçeyi birileri sahip çıkmalı. kendi rantlarına kurban etmemeli. İlçemiz resmen bitmiş durumda. köyden farkı yok.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Nevzat güle güle (3 hafta önce)
    Kaç dönemdir Nevzat yönetir. Hala yolu asfalt olmayan köy. Elektriği olmayan evler. Suyu olmayan millet var. Yıllardır ne yapıyorsun sen o koltukta. İnşallah birdaha gelmezsiniz sen ve partin. Yıllardır boşu boşuna oy verdik size …….!!!!!!!!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Nasıl (3 hafta önce)
    Yıllardır alışmışlar en ufak bir istekleri bile (kanuna uygun olsun olmasın) anında karşılanan bir grup var memlekette. Yavaş yavaş memleket normalleşmeye başlıyor. 5-6 yıl önce olsaydı hiç teferruatına bakılmaksızın aniden kabul edilirdi istedikleri. Kün fe yekün artık başka bir anlam ifade etmeye başlamıştı ülkede. Hakeden yine kazansın tabiki ama artık ülkenin kimsenin babasının malı olmadığını hepimizin ortak malı olduğunu da herkese kabul etsin. Vesselam
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 hafta önce)
    Kazalinan Hak geri inamaz Arapgir Yazihan halkini kutluyorum Baskanlara basarilar diliyorum
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya (3 hafta önce)
    22 yıl iktidarda bulunacaksın seçimlerde muhalefet hile yaptı diye her yerde itiraz üstüne itiraz yapıp ya oyları yeniden saydıracaksın yada seçimi yenileyecekler gerçekten anlam veremiyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • sevda ÜLKÜ (3 hafta önce)
    Tabiki red olacaktı CHP kazanmış halkın iradesi.
    %73
    %27
    Yanıtla