SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'nin Battalgazi ve Yeşilyurt Belediye Başkan Adayları Kimdir?

AKP'nin Battalgazi ve Yeşilyurt Belediye Başkan Adayları Kimdir?
A- A+ PAYLAŞ

AKP, Malatya merkez Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinde mevcut belediye başkanlarının yerine 31 Mart seçimleri için yeni isimleri aday gösterdi. Osman Güder'in 5 yıl görev yaptığı Battalgazi ilçesinde Avukat Bayram Taşkın, Mehmet Çınar'ın görev yaptığı Yeşilyurt ilçesinde ise Prof.Dr. İlhan Geçit belediye başkan adayı gösterildiler.

AKP BATTALGAZİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AVUKAT BAYRAM TAŞKIN KİMDİR?
1974 yılında Malatya’da doğdu. İlk ve Orta öğretimini Malatya’da tamamladı. 
1993 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni kazandı. 1997 yılında mezun oldu.
1998 yılında avukatlık stajını tamamlayıp Malatya’da serbest avukat olarak çalışmaya başladı. 
25 yıldır Malatya’da avukat olarak mesleki faaliyetini sürdürmektedir.
Orta düzeyde İngilizce bilmekte olup, evli ve üç çocuk babasıdır.

-Sosyal Çalışmalar
-1997-1999 yılları arasında Milli Gençlik Vakfı Malatya Yönetim Kurulu üyeliği görevinde bulundu.
-1997-1998 yılları arasında Milli Gençlik Vakfı Malatya Öğrenci Yurdu Müdürlüğü yaptı.
-2008-2014 yılları arasında (Hukuk-Der) Hakların Korunması ve Hukuki Araştırmalar Derneği Malatya Şube Başkanlığı görevini yürüttü.
-2015-2020 yılları arasında HUDER Malatya şube başkanlığı görevini yürüttü. Hali hazırda HUDER ve Hukukçular Derneği üyesidir.

- Siyasi Çalışmalar
-1994-1996 yılları arasında Refah Partisi Ankara Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeliği ve Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu.
-1999-2001 yılları arasında, Fazilet Partisi Malatya Merkez İlçe Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı.
-2001-2010 yılları arasında Saadet Partisi Malatya İl Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı.
-2010-2012 yılları arasında Has Parti Malatya Merkez İlçe Başkanlığı yaptı.
-21.08.2013 ile 14.12.2014 yılları arasında AK Parti Malatya Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürüttü.
-2015 genel seçimlerinde AK Parti Malatya 6.Sıra Milletvekili adayı oldu.
-2017 Anayasa Değişikliği Referandum sürecinde Malatya’da birçok STK’da 6-7 konferans verdi.

-Mesleki Çalışmalar
-2008-2010 dönemi Malatya Barosu Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı.
-2010-2012 dönemi Malatya Barosu Başkan Vekilliği görevini yürüttü.
-15 Temmuz Darbe Teşebbüsü Malatya Davasında, Cumhurbaşkanlığı Vekili olarak davayı takip etmektedir.

AKP YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI PROF.DR. İLHAN GEÇİT KİMDİR?
Prof. Dr. İlhan Geçit, 1965 senesinde  dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden 1991'de mezun oldu. 1999'da uzmanlık alanında Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Üroloji Anabilim Dalı'nda eğitim aldı.

Akademik kariyerine Yrd. Doç. Dr. unvanı ile Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başlayan İlhan Geçit, zaman içinde akademik unvanlarını yükselterek Doç. Dr. ve Prof. Dr. olarak atanmıştır. Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde de görev yapmıştır.

İdari görevlerde de bulunan İlhan Geçit, Sorumlu Hekim olarak Aksaray'da görev yapmış, Bingöl Devlet Hastanesi'nde Başhekimlik görevini üstlenmiş, aynı zamanda Bingöl Tabip Odası Temsilciliği yapmıştır. Malatya Beydağı Devlet Hastanesi (SSK Bölge Hastanesi) Başhekimi olarak da görev yapmıştır. Ayrıca, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı Başkanlığı ve İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde idari görevlerde bulunmuştur.

İlhan Geçit, İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’nde emekliye ayrıldıktan sonra 1 Aralık 2023 itibarı ile Bezmialem Üniversitesi Vakıf Gureba Hastanesi Üroloji Kliniğinde göreve başlamıştı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

56 yorum yapılmış

  • Cumali (2 ay önce)
    Belediyenin içinde çalışan latif bunlardan hayırlı olurdu
    %100
    %0
    Yanıtla
  • kerem (2 ay önce)
    yav arkadaş biri prof doktor biri avukat bu memlekette hiçmi mimar hiçmi mühendis yok doktorsa hastaya baksın avukatsa adliyeye gitsin bize güzelim malatyayı ayağa kaldıracak kişiler lazım yazık yazık memleket ne heldeeee
    %72
    %28
    Yanıtla
  • malatyalı (2 ay önce)
    Adayın kim olduğu yada nereli olduğu önemli değil. Önemli olan ahlaklı, dürüst, çalışkan olması. Yoksa eski başkanlara bir bakın aralarında inşaat mühendisi de var öğretmeni de var veterineri de var. Sonuç; Rant, menfaat, yolsuzluk, ihale vurgunu, imar uygulamaları adı altında milletin malına çökme, kendi yandaşlarına imar açıklanmadan haber verip köşe konumları aldırma, müteahhitlerin rüşvetleri ile verilen fazla kat ve ruhsatlar, hazine arazilerini belediye üzerinden kendi yandaşlarına aktarma, kendi akraba ve yandaşlarını kurumlar üzerinden işe alma, insan kaçakçılığını devlet eliyle yapma, kendi firmalarının ürünlerini fahiş fiyattan kendi belediyesine satma, altyapı ve üstyapı yapma hizmetleri yerine ZENGİNLERE villa yapma yarışı (kılıf: sosyal belediyecilik adı altında), yine sosyal belediyecilik (gençlik merkezi/kütüphane) adı altında devletten devralınan tesisin imar durumu değiştirilerek ekstra petrol istasyonu ruhsatı da eklenerek yandaş firmalara devredilmesi gibi daha nice nice konuları sayabiliriz. Kendi başlarına seçime girseler 1 oy alamayacak kişileri cumhurbaşkanı erdoğan'ın hatırına gittik seçtik.
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Metin (2 ay önce)
    Şimdi bu iki adayda tahsilli okumuş eğitimli adamlar eyvallah. Ama bu insanların işi değil.Bayram bey özellikle 10 senedir partinin yanından geçmemiş sanki hiç aday adayı yokmuş gibi Bayram beyi koydular. Ve bu adamlar aday adayı olmadı. Aday adayı olanlara çok çok ayıp bişey.İlhan beyin haberi bile yoktu aday olacağından son gün adamı çağırıp gel başkan ol diyorsun. 3 tane oyumuz var ailecek refaha oy vereceğiz.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Gökhan (2 ay önce)
    %70 i yıkılmış bir Malatya’yı ancak ve ancak bir doktor ve avukat ayağa kaldırabilirdi zaten
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (2 ay önce)
    Malatyayı Elazığ ve Adıyamanlı yönetime bırakmaya devam
    %61
    %39
    Yanıtla
  • HAKKI (2 ay önce)
    Kıymetli Malatyalılar ize soruyorum 5 yıldır BAYTAR OSMAN GÜDER çocuklarını gelinini 7 sülalesini belediyeye Maskiye ise almaktan başka BATTALGAZİ ye ne iş yaptı biri Allah rızası için söylesin
    %97
    %3
    Yanıtla
  • bahadır taşkesen (2 ay önce)
    Bundan sonra idrar yolları yada prostat sorunları için yeşilyurt belediyesinden randevu almak lazım. Deprem sonrası yeşilyurtun kalkınması için çok liyakatlı bir tercih olmuş.
    %68
    %32
    Yanıtla
  • Mehmet (2 ay önce)
    Şehir yerle bir olmuş ne imardan ne inşaattan ne çevre şehircilikten anlayan kim var bu adayların içinde biri avukat biri üroloji uzmani
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Nihat TORAMANOĞLU (2 ay önce)
    Bence Malatya mızda Yerel seçimle belediye başkanları değilde TAM YETKİLİ KAYYUM ATANMALI Yaptığım işim gereği doğu ve güneydoğu bölgesinde sık sık ticari gezilerim olur. Örnek verilecek olunursa Bizim sosyal kangren cezmi kartay ın benzeri Van Edremit pavyon gazino birahane batakhane vb yerleri kayyum başkan bi kalemde kaldırıp atarak orayı Van ın engüzel sayfiye yeri yaparak vatandaşlara hediye etti. Malatya da anca depremle kalktı. Batman ın tüm altyapı ve üst yapılarını kayyum tamamladı Bütün kayyum belediyelerin imar sonununu kayyum valiler çözdü bankamatik yandaş tüm personeli kapı dışarı etti. çöp arıtma temizlik ulaşım hepsinde sorunsuz işledi Hatta ve Hatta 2000 dönümlük Diyarbakır lojistik köy projesini bile kayyum valiler yaptı. Tunceli sanayisini kayyum vali kurdu iş adamlarını davet etti. Yoldaş başkan da 1 mayıs işçi bayramını o tekstil fabrikalarında kutlayıp kayyumun verdiği ulaşım servis gibi destekleri kesti. Neden yerel halk hadep, dem veya adları neye dönüşürse dönüşsün yerelde oy verdiği halde atanan kayyuma itiraz veya isyan etmiyorsa nedeni gördüğü gerçeklikte adalette ve hizmettedir. Kayyum kimsenin adamı olmuyor.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 ay önce)
    Yazık, deprem sonrası Akp bula bula koca şehre belediye başkanı olarak bir doktor, bir avukat mı bulmuş. Büyük deprem sonrası Malatya nın iyi planlanmasına ve güvenli konutlar yapılmasına ihtiyaç var. İşte bu nedenle belediye başkanlarının Mimar, mühendis veya şehir plancısı olması çok önemli.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • AbuZer (2 ay önce)
    Battalgazi ve Yeşilyurt Belediyesi için hayirli olsun. Ekmegi ekmekçiye ,bir ekmekte üstüne ver diye bosuna dememişler... Cok Doğru bir karar ilhan beyde olsun Bayram beyde olsun... HAYIRLI OLSUN ,TEBRIKLER
    %41
    %59
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 ay önce)
    İlla mimar mühendis olmak gerekmiyor emrinde mimar mühendis çalıstırıyor,yeterki ekibini düzgün kursun.tayip Erdoğan İstanbulu Melih Gökçek Ankaralıların nasıl yönetirse ekibini kurup yönetmelidir
    %32
    %68
    Yanıtla
  • cafer CANBAY (2 ay önce)
    Temaül yoklaması Boş bir şey Kim yapıyor Kimler yaptırıyor.Allah Var Merkez belediye Battalgazi Yeşilyurt Belediyelerimiz memlekete güzel hizmetler yaptılar Bu Tepede gelen Başkanlar Hüda Par kökenli olduklarındanmı getirildi başımız diktiler.gelen gideni aratır malatyada arar olacak.
    %23
    %77
    Yanıtla
  • Can (2 ay önce)
    Keşke bu ülkede herkes kendi bildiği işi yapsa hiçbir sorun kalmayacak bu ülkenin doktorlara hekimlere ihtiyacı var senin ne işin var belediye başkanlığında mimarmısın mühendisimi şehir plancısımı nedir bu ısrarın nedeni
    %66
    %34
    Yanıtla
  • HAKLISIN (2 ay önce)Can isimli kullanıcı yorumuna
    çok doğru, bu ülkeyi 90'lı yıllarda lise mezunu bir başbakan yönetmişti. daha doğrusu yönetememişti.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Ali (2 ay önce)
    İlhan beyi yeterli görmeyenlere soruyorum; Bu güne kadar Malatya'da yerel ve genel seçilmişlerde seçilmiş olanlardan hangisinin özgeçmişi Sayın İlhan GEÇİT ten daha parlak?
    %49
    %51
    Yanıtla
  • Porgalı (2 ay önce)
    Yukardaki özgeçmişleri okumadan yorum yapıldığı ne kadar da açık.Neden bizler okumayı sevmiyoruz.Yılda 5 kitap dahi okumuyoruz.Araştırmıyoruz.Sadece yorum yapıp eleştiri yapıyoruz.Yukarda müthiş bir özgeçmişe sahip iki belediye başkan adayı var.Yorumsuz denecek kadar alanlarında iyiler ve bu kişiler üniversite sınavında derece yaparak bu bölümleri kazanmışlar.Şimdi soruyorum sizlere öğretmen, veteriner yada başka meslek sahipleri belediyecilik yapıyor da Profesör ve Ankara Üni mezunu Avukat yapamıyor.Neden kendi pencerenizden bakıyorsunuz hep.İnşallah daha fazla okuyup daha fazla dinler ve anlarız.Selam ve dua ile kalın güzel şehrimin güzel insanları..
    %49
    %51
    Yanıtla
  • En güzel yorumu siz yapmışsınız. Halkın cahil olup olmadığını beğeni yüzdesinden anlayabiliriz. Malatya halkı kendini yetiştirmekten aciz bir topluluk. Doğru diyorsunuz adamın beyni yok fikri var. Yılda 5 kitap okumayı boşverin hayatlarında 5 tane kitap okumamışlar ve 3 tane dünya klasiklerinden kitap sayacak kadar kültürsüz eğitimsiz bir halk var.
    %55
    %45
    Yanıtla
  • Hakkı (2 ay önce)
    Babacan akrabası bayram taşkın getirdi, ne güzel dünya. Bu adamın ne alakası var belediye ile, Babacan 3 gün Paris 2 gün İstanbul 1 gün Malatya’yı karıştırıp gidiyor söylediği hiç bir şey güvenilir değil
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Yeşilyurtlu (2 ay önce)
    Yazık yeşilyurta aday olmayan birini tepeden getirmek diğer adaylara saygısızlıktır kurulduğu günden beri akp oy veren biri olarak bundan sonra asla oy yok kahraman kavuk olmalıydı yeşilyurtumuzun öz evladı
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Çarşı, Kömür Tevzi li (2 ay önce)
    İddia ya göre Malatya Vekilimiz A. Babacan beyin isteği ile aday gösterilmiş olan Doktorumuza ve Tüm ADIYAMANLI kardeşlerimize hayırlı olsun. Yeşilyurt. İkinci Bir iddia Yeşilyurt Adıyaman'ın ilçesi olacakmış !!
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Hacı (2 ay önce)
    Malatyalılar AKEPE Yeşilyurt Belediye başkan adayı İLHAN GEÇİT kim diye merak ediyorsa aşağıdaki linkte yer alan haberi okusun yeterli bilgi sahibi olur. https://malatyahaber.com/haber/valinin-sozleri-kime
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Belirttiğiniz linki okudum hiçbirşey yok. Sözde bir kavganın müsebbibi kim üzerine tartışmadan, karşılıklı suçlamadan öteye gitmeyen bir haber. Sanki bir skandal varmış gibi okuyunda kim olduğunu öğrenin iddiası maksadı aşan bir ifade. Provokasyon. Çok ayıp.
    %52
    %48
    Yanıtla
  • LAHmaCunCu (2 ay önce)
    Her iki başkan adayınada başarılar Diliyorum... Aday adayların içinde yok ben biliyim, YOK malatya yi ben düzeltirim diyen ,fıslamalar coktu... Bu başkan adalari, MALATYA ICIN ,Buyuksehirle beraber bir şans... ALLAH YOLLARINI ACIK ETSIN
    %41
    %59
    Yanıtla
  • Mehmet E. (2 ay önce)
    İlhan geçit iyi bir insan olabilir ama belediyecilikten anlamaz ve bir kez daha gördük ki sahipsiz Malatya 14 yıllık AK parti üyeliğim bitmiştir
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Karagözlü (2 ay önce)
    Bayram Taşkın beyi tebrik ederim gerçekten çok değerli bir insan inşallah Battalgazi için güzel hizmetlerde bulunacaktır
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Ömer (2 ay önce)
    Depremden sonra ilçe belediye başkanlarının daha iyi seçilmiş ve yerle bir olan Malatya için mühendis,mimar v.b.birilerşnin olmasını beklerdim.Şimdi baktığımızda Avukat ve Doktor. Rabbim Malatyamızın yar ve yardımcısı olsun
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Malatyalıyız (2 ay önce)
    Herkes bi tutturmuş adam çok liyakatli bilmem ne gördük ssk başhekimliğinde liyakatliliğini bize iş yapacak yönetecek çevirebilecek adam lazımdı size ise bizim adamımız olsun akrabamız olsun yok tanıyoruz bu adamı sadece taziye ve düğünlerde gördüğünüz adam başka yerde gördünüz mü yok o yüzden bizde bu adamların karşılığı yok
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 ay önce)
    Hiç adil bir yarış olmadı Ak parti yine yaptı yapacağını çalışanın yanında olacağına tepeden inme adamlara boyun eğdiler 20 yıllık ak parti üyeliğim bitmiştir bundan sonra
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Yılmaz (2 ay önce)
    Bayram Taşkın Bey, Baraj sahil projesine trilyonlarca RANT projesi dışında Battalgaziye hiçbir kalıcı hizmet ve İstihdam sağlamayan,Depremden önce Orduzu ve diğer tarım alanlarını RANT için imara açmak için uğraşan,Tecdede yaptığı binalar ağır hasar alan,diğer kurumlarda başarısı olmayan Memurları Müdürler yapan Osman Güderden çok başarılı Belediye Başkanlığı yapacağını,dürüstlükten ayrılmayacağını bekliyor ve umut ediyoruz.İlhan Hocamız ise çok yanlış seçim olmuştur.
    %54
    %46
    Yanıtla
  • Furkan (2 ay önce)
    Buraya not düşüyorum ilerid hatırlatırım. seçimden sonraki 6 ay içinde il yönetimi ve vekiller İlhan geçit in halkla nasıl hemhal olduğunu ve insanların ne denli sevgisini kazandığını görünce onu gelecekte kendilerine karşı tehlike doğuracağından harcamak için her şeyi yapacaklar. Ne vekiller ne il yönetimi ilhanın başkan olmasını istemiyorlardır emin olun
    %59
    %41
    Yanıtla
  • öz malatyalı (2 ay önce)
    Aday adaylığı başvurusu yapmamış insanları tepeden aday diye dayattınız. Bu başvuru yapmış emek vermiş beklenti içerisine girmiş bütün insanlara hakarettir.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Görev istenmez layık olana verilir
    %50
    %50
    Yanıtla
  • öz malatyalı (2 ay önce)Selahattin isimli kullanıcı yorumuna
    O zaman kaldırsınlar aday adaylığını millet boşa çabalamasın
    %75
    %25
    Yanıtla
  • O iş öyle değil yıkılmış bir memleketi elini taşın altına koyup aday olanlar mı yönetmeli yoksa Malatya’nın en çok doktora ihtiyacı olduğu dönemde para için terk eden mi yönetmeli size göre 2.si bize göre 1. Si
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Tahsin (2 ay önce)
    Aday adaylığı başvurusu dahi yapmamış sırf il başkanı ve vekillerin akrabası dostu diye Malatya halkına dayatılan bu iki adayımıza başarılar diliyorum.Adaylarımızdan biri istanbulda doktorluk yapıyor.Bir diğeri 10 yıldır partinin kapısından içeri girmemiş 2015 te 6.sıradan aday olup telefonları kapatmış hiçbir çalışmaya katılmamış. Maşallah ak partiyi yürekten kutluyorum
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Oktay (2 ay önce)
    Doğum yeri neden yazılmıyor. Zaten küçük Adıyaman olduk. Yakında oraya bağlanacak.
    %66
    %34
    Yanıtla
  • Orduzulu (2 ay önce)
    Ki Bayram Taşkın özbe öz MalatyaLi
    %54
    %46
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 ay önce)
    Adaylar hepsi memleketimizin insanı bu konuda diyecek bir lafımız yoktur. Küskünlüğe mahal yok açıklamaları muhtemelen gelecektir. Küskünlük neden olur? Bence küskünlükteki en önemli faktör yapılan adaletsizliktir. Yeşilyurt ve Battalgazi için toplamda 28 aday adayı vardı. Ve bu adaylar 40 gün boyunca sahayı dolaştılar.Temayüllere ve anketlere katıldılar vatandaşlara sordular. Deyim yerindeyse umutlandılar. Gel görki aday adayı olanların hiç biri gösterilmedi aday adayı dahi olmayanlar gösterildi. Emeğe haksızlıktır. Millete saygısızlıktır. Atama ile yapılmış aday adaylıktır. Aday olan isimler gerçekten mütevazi ve saygın kişilerdir bu onuda sözümüz yoktur. Vesselam haksızlık beraberinde küskünlüğü getirir. Mesela Osman Güder işini hakkıyla yapan bir başkandı neden değiştirilir anlam vermek mümkün değil
    %35
    %65
    Yanıtla
  • Mehmet Ç. (2 ay önce)
    İki soru İlhan geçit ve Sami er Malatya da oy kullanabilecek mi? Bayram taşkın ve İlhan geçit inşaattan ne anlar hayatları boyunda kaç kez çizme giydiler? Hakkediyoruz vizyonsuz bir ilk başkanından başka ne beklenir.
    %61
    %39
    Yanıtla
  • Kardeş inşaattan ne anlar derken başkan mı inşaatı yapacak anlamadım. Belediye Başkanı koordinatörlük yapar iyi bir ekip kurar ve onların çalışmalarını takip eder. Ayrıca Mimar Ahmet Münir Erkal dışında malatyaya inşaattan anlayan kimse başkan olmadı senin deyiminle. en son selahattin başkan milli eğitim müfettişiydi.
    %61
    %39
    Yanıtla
  • Tabiki inşaat yapmayacak ssk başhekimi iken gördü bu millet koordinatörlüğünü eee bu kadar Malatya aşığı idi neden “ İSTANBULA GİTTİ” bol bol Sincikliler takip eder biz Malatyalılarda öylece bakarız!!
    %63
    %37
    Yanıtla
  • cihad karacan (2 ay önce)Mehmet Ç. isimli kullanıcı yorumuna
    Sami ER i tanımadığınız belli oluyor. Toki deki tecrübesi, Malatya İl Özel idaresindeki çalışkanlığı, İstanbul Fatih Belediyesindeki gayretli çalışmaları . Sami er zor günde malatya için en ideal adaydı. inşallah
    %49
    %51
    Yanıtla
  • Onunla alakalı bir yorum mu yaptım sadece MALATYADA İKÂMETGAHI var mı bunu öğrenmek istedim?
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Çinar da inşaat mühendisiydi çok mu iyiydi, Birincisi dürüstlük, kul hakkı adalet ve özellikle akrabaya özel kıyak yapmasınlar İkincisi konunun uzmanlarından brifing, bilgi ve tavsiyelerine uyusunlar. Yok Adıyamanli yok doktor bunlar öncü husus değil. Her Malatyali anadan doğma mübarek, adaletli olmuyor. Liyakat demek Malatyali olmalı demek değil
    %49
    %51
    Yanıtla
  • Mehmet Ç. (2 ay önce)Pukay isimli kullanıcı yorumuna
    Çok doğru dedikleriniz ama piyasada şöyle bir laf vardır el adamı zengin yapmaz. Başkanda inşaattan depremden anlamadığı için bol bol parmaklarında oynatırlar hiç merak etmeyin. Arkadaşım Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi Adıyaman ilinden hem nüfus hem kaliteli birey hem de bütçe olarak büyüktür. Burada hocamızı eğlendirmek gönlünü etmek gibi bir derdimiz yok.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Mustafa Kadıoğlu (2 ay önce)
    Sayın İlhan Geçit’in doğum yeri ve memleketi biyografisinde yazılmamış; Adıyamanlı olmasından dolayı tepkilerden çekinerek mi yazmadılar…!
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Vali de malatyali olsun Emniyet müdürü de malatyali olsun Müftüsü de malatyali olsun Hah o zaman malatya uçar , yazık liyakat i bi türlü öğrenemedik
    %52
    %48
    Yanıtla
  • Malatyalı olmuyanlardan hizmet alamadığımız için olabilirmi?
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Malatyali Cemal akın i mi kastettiniz büyük hizmeti oldu bostanbasina
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Kimleri kasdettiğimi iyi bilirsiniz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kardeşim adam Malatya doğumlu Allah tan korkun hem vallahi kazansın utanmasanız hiç bişi bilmim Yeşilyurt icin bi şans Allah yolunu açık etsin inşallah..
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Mesele memleketse burası Adıyaman Kadıoğlu,artı bizim has hemşerimiz Cemal akın bey ne yapdı Bostanbaşı Barguzu imara açtı binlerce insanı mağdur etti belki sizde mağdursunuz dur o yüzden Adıyamanlı Malatyalı vs geçelim liyakat a bakalım,ben iki adaya da güveniyorum yerinde oldu,gidenlerden iyidirler en kötü
    %61
    %39
    Yanıtla
  • Onuda siz seçtiniz.Bunu da siz seçtiniz.Gelecek olana dikkat edinde farklı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • naci (2 ay önce)
    Ne gözel biyografi yazmışsınız bide adam begenmiysiniz
    %50
    %50
    Yanıtla