SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'nin Büyükşehir Adayı Gürkan

A- A+ PAYLAŞ

31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde, AKP'nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayının Selahattin Gürkan olduğu kesinleşti.

Parti genel merkezi tarafından yaptırılan kamuoyu yoklamalarında adaylık için adı ilk sırada çıkan ve halen Battalgazi Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Gürkan'ın AKP'nin Malatya adayı olmasıyla ilgili kararın kesinleştiği, kararın Cuma günü 15.00 sıralarında Gürkan'a da tebliğ edildiği, İstanbul'daki aday tanıtım toplantısına katılmasının istendiği öğrenildi.

AKP'nin 40'ı aşkın Büyükşehir ve kent belediye başkan adayının resmen açıklanacağı 2019 Mahalli İdareler Seçimi aday tanıtım toplantısının, 24 Kasım Cumartesi saat 14.00'te İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla yapılacağı, isimleri Erdoğan'ın açıklayacağı haber alındı.

Bu arada, Malatya ilçeleriyle ilgili parti genel merkezi tarafından kamuoyu yoklamaları yaptırılmakta olduğu, en erken 1 haftadan sonra ilçe adaylarının da belli olacağı bildirildi.

GÜRKAN'IN ÖZGEÇMİŞİ

Selahattin Gürkan, 1958 yılında Malatya’da doğdu. İlk, orta ve lisesi öğrenimini Malatya'da tamamladı.

Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi Bölümü ile, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat bölümü ve Bolu Eğitim Enstitüsü bölümleri mezunudur.

Vatani görevini tamamladıktan sonra 1979-1989 tarihlerinde Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı devlet okullarında öğretmenlik ve yöneticilik yaptı. Daha sonra Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü görevinde bulunan Gürkan, 1995-2001 yılları arasında MEB İlköğretim Müfettişi, 2001 ile 2003 yılları arasında Malatya İŞ- KUR İl Müdürü olarak görev yaptı.

2004 yılında seçildiği Battalgazi Belediye Başkanlığı görevini 2004 – 2009 (bağımsız) ve 2009 – 2013 (Ak Parti) dönemlerinde gerçekleştirdi. Üçüncü dönem Belediye Başkanlığı görevini 2014 yılı itibariyle hali hazırda sürdürmektedir.

Ayrıca Gürkan, Tarihi Kentler Birliği, Plan ve Bütçe Komisyon Başkanlığı görevi ile encümen üyeliği görevini yürütmektedir. 2010 tarihi itibariyle Fırat Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Üyesidir. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik, Spor Klübü Başkanlığı görevlerinde bulunan Gürkan, birçok üniversitede Misafir Öğretim Üyeliği ile birlikte, Yerel Yönetimler, Göç, Sosyal Entegrasyon ve Uyum konuları başta olmak üzere çok sayıda panel ve konferansta konuşmacı olarak yer almıştır.

Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

87 yorum yapılmış

  • BİLAL (5 yıl önce)
    DOĞRU KARAR DOĞRU VE ADİL BAŞKAN SELAHADDİN GÜRKAN.BAZI KESİMLER İSTEMESEDE CUMHURBAŞKANI DOĞRU ADAYI SEÇTİ..MEHMET YAŞAR ÇERÇİDEN SONRA MALATYAYA DÜRÜST VE ÇALIŞKAN BAŞKAN ADAYI SEÇİLDİ.RABBİM YOLUNU AÇIK ETSİN.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (5 yıl önce)
    SELAHATTİN BAŞKAN İYİ BİR İNSAN KEŞKE BAĞIMSIZ GİRSEYDİ OY VERİRDİM
    0
    0
    Yanıtla
  • Edip üstünol (5 yıl önce)
    Çok güzel bir seçim olmuş rant ve şaibe kalkar adil ve liyakat esas alınarak Malatya hak ettiği yere gelir vatandaşlar hizmet veren adil dürüst idareciler istiyor artık yeter memleket hizmet veren adil dürüst idareciler istiyor artık yeter memleket kazansın Malatya kazansın
    0
    0
    Yanıtla
  • KAZIM (5 yıl önce)
    MALATYAHABER YÖNETİCİLERİ SİZİNDE RENGİNİZİ ÖĞRENMİŞ OLDUK.SELATTİN GÜRKAN RESİMLİ TİŞÖRTLER GİYİNİN SOKAĞA ÇIKIN BARİ.HAVAİ FİŞEK PATLATIN.SELATİN GÜRKAN TARİHE ÇOK MERAKLI İMİŞ BİZE UZAY ÇAĞI HAYYELDEN ÖTEYE GİTMEYECEK, TAŞDEVRİNE DÖNECEĞİZ ANLAŞILAN.
    0
    0
    Yanıtla
  • Burak (5 yıl önce)
    Temizle şelalecileri başkanım!! Haklarından gel!
    0
    0
    Yanıtla
  • haşim (5 yıl önce)
    Selatin bey çok isabetlibir karar bence ALLAH HAYIRLI ETSİN
    0
    0
    Yanıtla
  • Allah için konuşmak lazım (5 yıl önce)
    Sayın başkanım Büyükşehir belediye de şelalecileri baştan aşağıya temizleyip, şube müdürlerinin, daire başkanlarının Altlarındaki arabaları cep telefonlarını ve hatlarını alın Malatya sizleri şaha kaldırır akabinde söyle bir algı yapılıyor büyükşehire gelince maaşlarınız düşüreceğiniz idda ediliyor bilginiz olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekci (5 yıl önce)
    Baskanin ilk is kisla caddedindekl lcw yapilan binayi yik yasal degil oradi o dar yere olmaz o yazik bide beleş alindi orasi özel idarenindi
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhittin (5 yıl önce)
    Allah Hayırlı Etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan balcı (5 yıl önce)
    Akp çok uyanık selahattin gürkan harici kim olsa oy vermeyecektim.Yine iyi çalışmışlar kesin kazanacakları adayı getirmişler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (5 yıl önce)
    Selahattin başkana yakışır. Sevindim. Başarılar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sami pektaş (5 yıl önce)
    Battalgazinin yiğit evladı yaptıkların yapacaklarının teminatıdır.Battalğazideki başarılarınız halkın tevecühüne mashar olmuştur.müstesna kişiliğiniz tevazu ve hoşgörünüzün büyük şehirdede ivme kazanacağına şehrin doğuda parlayacağına şüpem yoktur.yolun açık alnın pak iri diri azimli ve iradeli duruşunuzla yolunuz açık olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • hüseyin (5 yıl önce)
    BÜYÜKŞEHİRE GETİRİLMESİNİN TEK NEDEN BÜYÜK BORCUN OLDUĞUNDAN ÖTÜRÜDÜR. YAPARMI SALAHATTİN BEY YAPAR. EN AZINDAN GEÇMİŞİMİZİ RESTORE EDİP TURİSTLİK ALAN AÇIYOR. TBRKLER.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (5 yıl önce)
    yazık çok yazık ne bu böyle yeter yav gitsin yeni yüzler gelsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalee (5 yıl önce)
    Selahattin Başkanı tanırım herkesime sıcak bir insan ancak AKP den değilde MHP den girse oy verirdim .
    0
    0
    Yanıtla
  • od (5 yıl önce)
    bir vekil eksilmesine sebep olanlara ilk ceza kesilmiş... devamını bekleriz. iyi bir tercih olmuş. malatya halkına hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • yuxel (5 yıl önce)
    AKP ye oy vermeye devam edin aferin size
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA (5 yıl önce)
    HEP AYNIİSİMLERİ GÖRMEKTEN CİDDİ ANLAMADA HALK USANDI AL BİRİNİ VUR ÖTEKİN ÇOOK ÜZGÜNÜZ MALATYA ADINA
    0
    0
    Yanıtla
  • selo (5 yıl önce)
    FAKİRİN ELİNDEN TUTAN ZENGİNİN YOLUNU AÇAN MEMLEKET SEVDALISI BAŞKAN YOLUN AÇIK OLSUN
    0
    0
    Yanıtla
  • sabri sarıkaya (5 yıl önce)
    Partim MHP ama Selahattin Gürkan a oy vereceğiz. Malatya ya yakışır. İnşaallah şelale şirketini ifşa eder ve kurumlardan temizler.
    0
    0
    Yanıtla
  • BOZKURT (5 yıl önce)
    Şelalenin suyunu kes başkanım ALLAH için seni seviyorum hizmetiyle öne çıkan tek aday sendin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sandik (5 yıl önce)
    Diğer partiler boşuna aday cikarmasin başkanım Malatya yi inletecek
    0
    0
    Yanıtla
  • Nusret ÇİÇEK (5 yıl önce)
    Bir BATTALGAZİ li olarak Selahattin BAŞKAN ile gurur duyuyorum BATTALGAZİ Paris oldu sıra MALATYA da bir önceki seçim de ali ekinci ye oy verdim pişman oldum şuan istanbul dayım ama TÜM DOSTLARIMI Arayıp SELAHATTİN BAŞKANA canı gönülden destek olmak için çalışacağım
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (5 yıl önce)
    Büyükşehir için verilen doğru kararın Selahattin beyle ilçe başkanı olarak çalışan Osman Güder'in Battalgazi belediye başkan adaylığı ile perçinlenmesi muhteşem olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şahin (5 yıl önce)
    Kıl Bayro bende sana gülüyorum, biraz saygı, bende sana gülüyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Samim (5 yıl önce)
    Harika.. akp seçmeni değilim, hiç olmadım. Ama bu defa adaya oy vereceğim. Gerçekten çok isabetli bir seçim olmuş. Teşekkür ederiz. Ahmet Çakır’ı vekil yapma hatasından sonda böyle doğru bir karar beklemiyordum şahsen../
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Bey (5 yıl önce)
    Aman Allah'im basimiza tas yagacak,..ne oldu Allah'ım kıyamet mi yaklaştı yoksa...nasil oldu da akp dogru bir karar verip doğru insani aday gösterdi....Mevcutlar icinde en iyisi tartismasiz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüsamettin Aytaş (5 yıl önce)
    1989-2001 yılları arasında Malatya İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğü görevini yaparken yakından tanıdığım Selahattin Gürkan kardeşimizin Büyükşehir Belediye Başkanlığında Malatya Halkına çok güzel hizmetler vereceğine olan inancım tamdır. Sakarya'dan Hüsamettin Aytaş
    0
    0
    Yanıtla
  • SEVİM (5 yıl önce)
    EĞER MHP DEN GİRSE AKP GÖSTERMESE SİLME ALIRDI
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalıyım (5 yıl önce)SEVİM isimli kullanıcı yorumuna
    ZATEN KÖKEN MHP...
    0
    0
    Yanıtla
  • Nurettin (5 yıl önce)
    Malatyamız için süper olmuş hayırlı ugurlu olsun selattin başkanım hariçi kim aday olsaydı akp ye oy vermeyi düşünmüyordum şimdi görüşlerim degişti şu menfatimparatorlugu yıkıldıya ilimiz hizmet bekliyo
    0
    0
    Yanıtla
  • neşe hanım (5 yıl önce)
    tebrikler mevcutlar içinde en isabetlisi olmuş. ama selahattin başkan'ın sorumluluğu daha da artacak. ondan isteğimiz çok: trambüs ucubesi yerine hafif raylı sitem, yeni alt merkezler ( gerekirse çarmuzu veya beydağı tarafına 3. merkez ilçe beydağı olabilir mesela) kuzey çevre yolu, battalgazi devlet hastanesi, hürriyet parkından battalgazi belediyesine kadar yapılacak yeşil kuşak projesinin zeminine kapalı oto park, eski belediye binası, ziraat bankası ve esenliğin olduğu alana yeşil alanı bol bir meydan ve zeminine kapalı oto park, kapalı çarşı ile yeni cami altını birleştirecek çarşı, betona dönüştürülen kernek parkının revizyonu, şehir hastanesi, yeni adalet sarayı vs...
    0
    0
    Yanıtla
  • Veli (5 yıl önce)
    Seçimler de parti yine kazanır veya kazanamazlar demiyorum ama ülke ekonomisine olumsuz etkileri olduğunu biliyoruz.Büyük şehri mizdede gidişat hiç iyi değil.Gelir ve gider arasında uçurumlar var.Herkes şikayetçi bu durumdan.
    0
    0
    Yanıtla
  • celal güzel (5 yıl önce)
    selahattin iyi bir isim ama artık hayat pahalılığı varya işin içinde bu önlenmezse parti falan önemli değil vatandaş aç işsiz. halk isimler üzerinden konuşmasın geçim derdi en büyük sıkıntı buna çözüm bulup seçime girilmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir dost (5 yıl önce)
    Çok isabetli olmuş Selahattin Gürkan, kesinlikle açık ara oy alacağını göreceksiniz. Sayın Gürkan adam gibi adam. Yakışır çalışır “Malatya Malatya bulunmaz eşin...!” Dedirteceğine inanıyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Nizamettin Opanoğlu (5 yıl önce)
    Malatya halkının ekseriyetle tercihi Selahaddin beydi.Malatya için hayırlı olsun.Tarihe ve tarihi yapılara önem vermesi başlı başına onu öne çıkarmıştır.Allah utandırmasın inşaallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Sedatk (5 yıl önce)
    Meşaleye inat olsa gene oy verilir .....En azından AKP oy vermem için bir nedenim var
    0
    0
    Yanıtla
  • Kazım AYDIN (5 yıl önce)
    İsabet olmuş.Malatya’mız için Allah hayırlı uğurlu etsin.Allah yar ve yardımcısı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    kimse hayal kurmasın. malatya'da chp'nin alacağı oy belli. selahattin başkan'a mhp, bbp ve saadetten de destek geleceği kesin. selahattin başkan açık ara alır bu yarışı. selahattin başkan'ın dürüstlüğünden şüphemiz yok. yalnız ondan tek isteğimiz malatyalının kuruş hakkını kimseye yedirmesin, kimseye eyvallah etmesin, belediyecilikten anlayan ehliyet ve liyakat sahibi yüksek mimar bir danışmanı mutlaka olsun. halkın sesine kulak versin. malatya yalnız yeşilyurt'tan ibaret değil. özellikle battalgazi'ye güzel hizmetler bekliyoruz. yeşil kuşak bir an önce bitirilsin. battalgazi'ye yeni bir devlet hastanesi yapılsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen ucar (5 yıl önce)
    O sadece ak partinin adayı kazanmış gibi bir hava erken değil mi
    0
    0
    Yanıtla
  • M.K. (5 yıl önce)
    Malatyalı olsunda, kim olursa olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Şahin (5 yıl önce)
    Karşısında çok güçlü , herkesimi kucaklayan , her kesimden oy alacak CHP adayı av.soner gökçe olacak.ilginç bir seçim.çok ortak yönleri var, ikisini de tanıyan biri olarak söylüyorum.çok çekişmeli ve hareketli geçeceği kesin
    0
    0
    Yanıtla
  • KIL BAYRO (5 yıl önce)Şahin isimli kullanıcı yorumuna
    Av.Soner Gökçe sadece gülüyorum ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa44 (5 yıl önce)Şahin isimli kullanıcı yorumuna
    O da kim oluyor tanıyan var mı
    0
    0
    Yanıtla
  • Sema (5 yıl önce)
    Selahattin Bey için hayırlı olmasını diliyorum.Başarilar dilerim.Yeşilyurt Belediyesi için Mehmet Çınar beyin. Battalgazi belediyesi içinde Murat Nalçacı beyin gelmesini istiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sergen (5 yıl önce)
    Adilce mertçe SONER GÖKÇE BU dönem seçim bayağı heycanlı olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Cemal (5 yıl önce)
    Sevenide çok sevmeyenide. Malatya'yı süpriz bir seçim bekliyor diyeceğim ama karşısında yarışacak kimse yok maalesef. Selahattin Gürkanın İyi hoş projeleri var eyvallah ama azıcık kibir ve egosunu insanlara burnun ucuyla bakmasını bırakması lazım. İnsan selam verince bir tebessüm eder demi. Bunda yok hiç maşallah :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)Cemal isimli kullanıcı yorumuna
    Senin söylediğin EGO nun E si bile yok selahattin başkanda . Çamur atmayın liütfen .
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgay Paşa (5 yıl önce)
    Çok isabetli bir karar olmuş. Allah hayırlı etsin oylar Selahattin başkana ve dolayısı ile Reisimize..Allah utandırmasın..
    0
    0
    Yanıtla
  • Cemal (5 yıl önce)
    Hacının olmayacağına mı sevineyim yoksa Selahattinin gelmesine mi üzüleyim bilemedim :)
    0
    0
    Yanıtla
  • ufuk (5 yıl önce)
    Allah hayırlı etsin. Umarım düzeni değiştirir malatyaya çöreklenentayfaya yol gösterir
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut (5 yıl önce)
    karşısına kimi aday çıkarırlarsa ona oy vereceğim. Malatyayi kaybedecek bu seçimlerde bakın ve görün..
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgay Paşa (5 yıl önce)Turgut isimli kullanıcı yorumuna
    Malatyamız Selahattin başkanla oylarda rekor kıracak..Sen rüya aleminde gezmeye devam et..
    0
    0
    Yanıtla
  • tabi siz verirsiniz ülkeyi mahf ettiler ama verirsiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Remzi Kaya (5 yıl önce)
    Bir yarınlar kalır geriye, birde yarınlar için mücadele edenler!. Malatya’daki mevcut grubun tasviyesi sürecinde başta Şevket Keskin bey olmak üzere, Memet MERT ve Selahattin GÜRKAN başkandan Allah gani gani razı olsun. Bu vatansever yiğitleri Malatya halkı hiçbir zaman unutmayacaktır. Yolunuz bahtınız alnınız açık olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • recai (5 yıl önce)
    İsabetli bir karar olmuş. Inşaallah kazanır ve bu rantci şelalecilerin elinden kurtarır.
    0
    0
    Yanıtla
  • VaTaNsEvEr (5 yıl önce)
    ne zaman belediyeler particilikten kurtulup rozetsiz liyakat ve teknik bilgi sahibi insanlara teslim edilirse o zaman belediyecilik kazanır diye düşünüyorum :(
    0
    0
    Yanıtla
  • neşe hanım (5 yıl önce)
    isabet olmuş, hayırlı olsun. umarım battalgazi ve yeşilyurt için de ehliyet ve liyakat sahibi malatya'nın öz evladı dürüst adaylar gösterilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ertan (5 yıl önce)
    Allah'ına kurban baskanim
    0
    0
    Yanıtla
  • Seyfo (5 yıl önce)
    Başkan gibi bir başkanımız oluyor şelale kurur meşale söner işte böyle
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    nihayet ak parti sonunda halkın sesine kulak verdi. mevcutlar içinde en isabetli karar oldu. en azından dürüst, kul hakkı yemeyen, bazı grup ve kişilere boyun eğmeyen biri. malatya için yeni ve hayırlı bir dönem başladı şahsımca. bence bu kararın alınmasında 24 haziranda mhp'ye kaptırılan tepki oyu milletvekilliği var. umarım malatya ve selahattin başkan'a hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • arif (5 yıl önce)
    Şelale melale kalmaz kurutur :) Allah hayırlı uğurlu etsin. Oylar selahattin başkana.
    0
    0
    Yanıtla
  • Pala (5 yıl önce)
    En doğru karar hayırlı olsun başarılar dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • İsmail kaya (5 yıl önce)
    Sevindigimiz tam isabetli bir karar olmuş halk tarafından benimsenmiş eskimalatyadan Yeşilyurta Hekimhandan yazihana arguvana tüm ilçelerimiz koylerimiz ve her kesim tarafından benimsenmiş sevilen dürüst bir insan yolun açık olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Turan (5 yıl önce)
    Çok iyi bir karar. Bu sefer oy vermeyecektim ama şimdi kararım değişti. Selahattin başkan için gidip gönül huzuru içinde vereceğim oyumu. 5 yıldır Selahattin başkanın adını bile anmayan, başka partinin mensubu gibi uzak duran milletvekilleri şimdi ne düşünüyor acaba? Şelale Reis'ten ilk tokatı yedi. umarım ilçe belediyelerinde de tokat üstüne tokat yer. Unutmayın fetö'de kendini dokunulmaz ve her istediğini yapacak güçte görüyordu şimdi nasıl zelil oldu. Bu Şelale'de aynen öyle dokunulmaz ve her istediğini yapar görüyordu kendini.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cihan (5 yıl önce)
    Selahattin Gürkan ak parti den seçilse de iş yaptırmazlar ak parti içerisinde ki rantiye tayfasının varlığı iş yaptırmaz Gürkan bağımsız girsin yine kazanır rant ekibine haddini bildirmiş olur malatya eğer bir daha rant grubunun otağı haline getirmişlere belediye kalırsa malatya artık ömür boyu sürünmeye mahkum olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (5 yıl önce)
    Malatya için hayırlı olur inşallah. Yorumlarda yazan beklentilerle beraber öncelikli beklentimiz malum cematin üyelerini ivedilikle tasviye edip liyakat ve ehliyet sahibi insanları ekibine katmasıdır. Belediyenin yozlaşan değerlerini, halkla iç içe görünüp tamamen halkın dışında olmasını, sadece belli cemaata mensup olanların dışında kimsenin idari görevlere gelememesini, Malatya nin ulaşım altyapı trafik ve çevre sorunları başta olmak üzere bütün sorunlarıyla ilgilenmesini bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • remzi (5 yıl önce)
    hacı uğur artık orası benim burası benim istediğime veririm dyemıyecek kurtulduk....
    0
    0
    Yanıtla
  • SABAHATTİN DEMİR (5 yıl önce)
    10 NUMARA 5 YILDIZ OLMUŞ BAŞKANIMIZA HAYIRLI OLSUN
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Sonunda doğru karar. Başka bir aday gösterilseydi kesinlikle oy vermeyecektim. Üzüldüğüm tek nokta Battalgazi ve Yeşilyurt için doğru düzgün bir aday olmamasıdır. Umarım Battalgazi ve Yeşilyurt için adaylıklarını koyanları değil de parti içinden deneyimli birilerini aday gösterirler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (5 yıl önce)
    Eğer yeşilyur ve battalgazi adaylarıda bu mevcut siyasi yapılanmadan olmazsa malatya uçar, aksi durumda malatya sadece yürür. Hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA (5 yıl önce)
    Çok sevindim.Selahattin Gürkan beye başarılar diliyorum.Yeşilyurt belediye başkanı içinde,Selahattin Bey kadar dürüst ve başarılı liyakat sahibi biri olan Mehmet Çınar beyi görmek istiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Selim Kocaaslan (5 yıl önce)
    Güzel oldu büyük şehirde de birçok projeye imza atacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yatay yapılaşma (5 yıl önce)
    Çevre yolu ve mühürlü AVM ve Cezmi kartay ve yatay yapılaşma
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (5 yıl önce)
    Mevcut șartlarda en isabetlisi...
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZMÜŞ (5 yıl önce)
    Battalgazi için ,Sayın Ali ekinciyi bekliyoruz.Çok güzel hizmetleri olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerli olmalı arkadaş! Ali Ekinci aslen adıyamanlı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şaban Serezli (5 yıl önce)Kemal isimli kullanıcı yorumuna
    Adıyaman Malatyanın ilçesi değil miydi? Gün gelir mesela Hekimhan il olur yada başka ile bağlanırsa Hekimhanlılara yabancı mı diyeceğiz? Bu kafayla bir yere varılmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • şaban, adıyaman belediye başkanı da malatyalı olsun o zaman. ne de olsa eski ilçemiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • O zaman düşünürüz ne yapacağımızı. Bıktık artık oralı buralılardan. Malatya’nın yerlisi yok mu ki oralı buralılar başımıza idareci oluyorlar? Gidin bakın Adıyaman da veya Elazığ da Malatyalılar idareci olabiliyor mu? Bir tek saftirik şehir biz miyiz?
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa44 (5 yıl önce)Haşmet isimli kullanıcı yorumuna
    Harbi hasım sen aslen nerelisin.Malatyalı olmadığın kesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı Aday İstiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yahya (5 yıl önce)
    Çok sevindim. Selahattin hoca iyi bir eğitimci ve idarecidir. Halihazırdaki büyükşehirdeki yönetimle ilgili tepkiler, huzursuzluklar ve bir cok şaibede de ortadan kalkmış olacak. Hayırlı olsun,
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (5 yıl önce)
    Malatya ya Malatyalı başkan gerekirdi. Mhp de destek verecek
    0
    0
    Yanıtla
  • muharrem (5 yıl önce)
    adam çok iyi ya harbi 4x4
    0
    0
    Yanıtla
  • ozkan (5 yıl önce)
    İsabetli bir karar olmuş, Allah hayırlı etsin. Dört gözle Yeşilyurt için Mehmet Çınar'ın, Battalgazi için Ekinci'nin açıklanmasını bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (5 yıl önce)ozkan isimli kullanıcı yorumuna
    ekinci de çınar da aslen adıyamanlı, vah Malatyam vah. büyükşehirde hacı uğur olsun madem. üç adıyamanlıya şehri bırakalım gidelim. (!) Malatyada Malatyalı başkan görmek istiyoruz.....nokta.
    0
    0
    Yanıtla