SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'nin Daraltılmış İl Danışma Meclisi Toplandı

AKP'nin Daraltılmış İl Danışma Meclisi Toplandı
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanlığı tarafından “Daraltılmış İl Danışma Meclisi” toplantısı gerçekleştirildi.

Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıyı AKP İl Başkanı İhsan Koca yönetti. İhsan Koca’nın selamlama konuşmasının ardından başlayan toplantıda teşkilat mensupları istişare ve değerlendirmelerde bulundu. Toplantıda, AKP’nin 20 yılda yapmış olduğu hizmetler ve 2023 seçimi konuşuldu.

AKP MKYK üyesi Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AKP’nin 20 yıldır ülkeye hizmet ettiğini belirterek, “ AK Parti 20 yıldır ülkeye hizmet ediyor. Ülkeye hizmet ederken de 14 seçim geçirdik. Türkiye’nin en önemli sorunu ana muhalefet 2023’te de onlar gereken cevabı alacaklar” dedi.

AKP MKYK üyesi Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ise hizmet üzerinden siyaset yaptıklarını ve 2023 seçiminde de bu hizmetleri taçlandıracaklarını belirterek, “ Biz her seçime farklı bir coşku ve anlayışla gittik. 2023 yılda yaptığımız hizmetlerin taçlandırılacağı, onların muhasebesinin yapılacağı, bugüne kadar yapmış olduğumuz kazanımları yarınlara taşıyacağımız bir seçim olacak. Biz bugüne kadar Türkiye için neyin doğru olduğuna düşündüysek, sonuna kadar savunduk. Hiçbir zaman algı üzerinden siyaset yapmadık, hizmet üzerinden siyaset yaptık” şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya’nın her sahasında gece gündüz demeden yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını ifade ederek, “ Malatya’nın her sahasında her tarafında gece gündüz demeden bütün ekiplerimizle, belediyelerimizle, teşkilatımızla yoğun çalışma içerisindeyiz. Bu dönem bizim için çok önemlidir. Arkadaşlarımıza vermiş olduğumuz talimatta da özellikle 2023’ü daha iyi daha güzel bir şekilde neticelendirmemiz ve Malatya açısından farklı bir yapıda değerlendirmemiz için sahada gece gündüz durmadan kimin ne ihtiyacı varsa yapılması noktasında gerekli talimatı verdik” ifadelerine yer verdi.

Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük ise yapmış oldukları hizmetler hakkında bilgi vererek, “ Hiçbir zaman borçla şikayetçi olmadık. Her belediyenin borcu olur ama karşılığında da hizmeti olmalı diye düşünüyoruz. Şuanda belediyenin 34 çalışanı var. Kurduğumuz iki şirkette 100 gencimizi istihdam ediyoruz. Kadın kooperatifinde 30 kadını istihdam ediyoruz. Yeni açılışını yapacağımız bir sanayi sitesi kuruyoruz. Burada da 500-600 gencimizi istihdam edip kırsal ilçelerde göçün önüne geçmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Hiç güven vermiyorsunuz.İnandırıcı değilsiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • turan (2 yıl önce)
    Cek cak'larla miyadınızı doldurdunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • behlül (2 yıl önce)
    Daha oy vermeyeceğim yeter ey verdik ama daha son olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeşilyurtlu (2 yıl önce)
    Hüsran yelleri esiyor
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Hasan ciran (2 yıl önce)
    Bittiniz artık güven yok size oy da yok
    %75
    %25
    Yanıtla
  • ZAFER DEMİR (2 yıl önce)
    Çok aşk kalmamış. Sabırlı olsun. Aşk son demlerini yaşıyor. Milletvekilleri de şok olacak.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • * 13 ilçemizde yapılmış olan hastaneler, yollar, köprüler, tüneller, okullar, kurum ve kuruluşlar vs hangisi vardı * Kayısı lisanslı depoların yapılması ve tmo alım yapması ile değerine değer kattı * Yerelde çakırın yaptığı hizmetler ortada tecde yüzakı Güngör bağlantı yolları devlet hastanesinden Sivas yoluna bağlanan yol ilçe ve merkeze Nakit 450 milyon Alt yapı yatırımı Maski binası Doğu ve batı kolektör vs Bunlar durduk yere olmadı bundan önce görev yapmış vekillerimize ve belediye başkanlarınıza şuan yoğun gayret gösteren koca, Çalık, Çakır ve Kahtalı’ya ayrıca tşk ederim. Malatya’da şöyle bir sorun var ne iş yaparsanız yapın kimliğiniz ve ünvanınız ne olursa olsun ister Esnaf bürokrat memur sanayici sürekli eleştirilerin odağındasınız vesselam….
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Zafer Demir (2 yıl önce)Cahit isimli kullanıcı yorumuna
    20 yılda bu kadar mı sayabildin? Akpnin avukatlığına mı soyundun? Öznurun torpilli bacısından bahsetmedin? Meşhur küçük enişteden söz açmadın? Kahtalının şeker olayını demedin? Kahtalının torpilli işe alım faxlarını anlatmadın. Çakırın belediye borçlarını, işlerin maliyetini kaç katına yaptığını demedin? Selahattinin yiğenlerini kendi oğlunu torpillerinii demedin? Kocanın belediye başkanı seçiminden sonra konuşmada neden yuhalandığını anlatmadın? Malatyadaki işsizliğe konu gelmedi bile. Malatyanın kayısı esnafı üreticisinin halini sormadın. Memurun maaşının, çiftçinin alın terini pul eden hükümete açıklık getirmedin. Atanma bekleyenleri es geçtin. İcra dosya sayısından haberin bile yok. Malatyanın havasının bozulduğunu, güzelim kerneğin kanalboyunun koktuğunu bile açmadın. Kel beydağlarında bir değişim olmadığını olan dikileninde kurutulduğunu demedin. Milletin parasıyla yapılanları Tayyibin cebinden yaptırdı mı sandın. Damat bakanken hazinede para vardı şimdi yok, neden sormadın? Bu kadar güçlüydünüz MHP ile niye ittifak yaptınız. BBP ve Vatanı saymadım bile. Uçacaktık kaçacaktık ne uçtu düşün bakalım. Petroller doğalgazlar günlük bulunuyordu faturaların fiyatı uçtu. Biberi 30-40 tl ye yedi memleket. 150 tl oldu et. Süt oldu 15 tl. Güçlü Türkiyede güç tükendi. Sen otlanmaya devam et güzel kardeşim seni besleyenlerle devam et. Sen kimin yakınısın onuda yaz.Tabi yüreğin yeterse. Dahası dahası .... Say say bitmez.
    %86
    %14
    Yanıtla