SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'li Eski Belediye Başkanları Yeniden Refah Partisi'ne Geçti

AKP'li Eski Belediye Başkanları Yeniden Refah Partisi'ne Geçti
A- A+ PAYLAŞ

AKP’de yeni dönem için aday gösterilemeyen 2 eski belediye başkanı Yeniden Refah Partisi saflarına geçerek, belediye başkan adayı oldular.

Darende Eski Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser ile Kale Eski Belediye Başkanı Cemal Akdemir, AK Parti’den istifa ederek, Yeniden Refah Partisi’ne geçti. Her iki isimde seçime Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı olarak girecek.

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım yaptığı açıklamada, “Partimizden Darende Belediye Başkan Adaylık başvurusunda bulunan Dr. Süleyman Eser ve Kale'den kıymetli hocam Cemal Akdemir'in evraklarını teslim aldık. İlçelerimize ve şehrimize hayırlı olsun.” dedi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • MURATHAN (2 ay önce)
    Yeniden refah AKP nin geri dönüşüm kutusu olmuş. Niyeyse yeniden refaha bi özgüven gelmiş. DEVA ve GELECEK partilerinde de daha önce bu içi boş özgüven vardı. Sahi bu iki parti nerde şimdi nerde aday gösteriyolar...
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Ilıcalı (2 ay önce)
    Eser alican 3000 fark atmaz ise o koltuğa oturmasın
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Kasım (2 ay önce)
    YRP, Kaybedenler Kulübüne dönüştü. Art arda Ak Partiden aday olamayanları hemen aday göstermeleri izah edilebilir değil. Bir umut diye oy vermeyi düşünüyordum ama bu son gelişmelere bakarak oy vermekten vazgeçtim. Bu partiye geçerken de adaylık garantisi ile geçenler hangi davadan ve samimiyetten bahsedebilir?
    %63
    %37
    Yanıtla
  • osman (2 ay önce)
    hani siz milli görüşçü idiniz? sizin bir çizginiz yok mu? teşkilatlarınızda aday göstermeye layık kimse yok mu ki her yerde akp küskünlerini hemen aday gösteriyorsunuz? böyle mi iktidara hazırlanacaksınız? genel başkanınız geçen seçim %60 istemiyordu şimdi %95 istemiyor dedi. %95 sizin teşkilatı dinleme barajınız mı?
    %82
    %18
    Yanıtla
  • kadir (2 ay önce)
    bu başkan bey eskileri toplayınca oy artacak sanıyor inan resmen tepki oylarının verdiği bir hava var yoksa oradan kendini duyurmuş kişilerin tekrar olamayınca sığındığı liman oldu ismide YENİDEN AK PARTİ diye değiştirilse bari
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Selim (2 ay önce)
    Maalesef Yeniden Refah toplama kampına dönüyor. Aday gösterilmeleri durumunda bugün Ak partide seçime katılacak kişilerin şahsi istikballeri adına YRP'ye geçmeleri çok garip. YRP'nin AK Partiye alternatif olması gerekirken böylesi ilkesizleri aday göstermeleri doğru değil.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Darendeli (2 ay önce)
    Bir tarafta eski il sağlık müdürü Süleyman Eser diğer tarafta eski imam ve zabıta Alican Bozkurt insan ikisini ölçüp biçince elbette Süleyman Eser diyor. Oylar tabiki Süleyman Esere.
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Diğer taraftan imam ve zabıta Alican Bozkurt demişsiniz. Alican Beyin Fatih Belediyesinde 5 yıl Temizlik İşleri Müdürlüğü, 5 yıl Malatya Belediye Başkan Yardımcılığı, 4 yıl Çevre Koruma Kontrol Daire Başkanlığı, 1 yıl Alt Yapı Koordinasyon Daire Başkanlığı yaptığını da yazsaydınız. Adil olun, hakkaniyeti elden bırakmayın, tarafgirliginiz gönlünüze perde olmasın
    %55
    %45
    Yanıtla
  • Ilıcalı (2 ay önce)Recep isimli kullanıcı yorumuna
    Peki yil daire başkanıyken asfalt makinelerini aksamdan getirip köyün yolu yapılacak die sabah alıp gitmesinide soyleyin adalet ise o kadar daire başkanılığı yaptı ne yaptı ki bel baskanligindada yapa
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hasan Cemal Güzelyurt (2 ay önce)
    Yav cemal seni kim ne yapsın? Sen kime iş yaptın? Belediyede ne iş yaptığın bile belli değildi.
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Mehmet saim (2 ay önce)
    Yeniden Refah Partisi Necmettin Erbakan çizgisini yeniden oluşturmaya çalışırken Malatya yönetimi Ak Partinin tüm sıkıntılı tiplerini yanına çekti(Akçadağ hariç), ayrıca MHP’den kovulan tipleri de yanına aldı. Boy boy resim çektiriyor. Sami Er aday olmasaydı muhafazakar kesimin bir kısmı bunlara oy verecekti. Tabi saç ayaklarını yine sıkıntılı sözde gazeteciler ile tamamlamaya çalışıyor. Geçen kendisine “tavukçu başkan” diyen bir Web sayfasında haberi hızlıca silinip reklamı alınmış. Yazık Necmettin hocaya, yazık bu partiyi doğmadan bu hale getirenlere. (Bu arada diğer şehirleri bilmiyorum, belki de üst yönetimin zayıflığı ile tüm iller böyledir. )
    %73
    %27
    Yanıtla