SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'nin Hekimhan İlçe Başkanlığına Atama

AKP'nin Hekimhan İlçe Başkanlığına Atama
A- A+ PAYLAŞ

AKP Teşkilat Başkanlığından yapılan açıklamaya göre; AKP Hekimhan İlçe Başkanlığına Salim Akyüz atandı.

AKP İlçe Başkanı Hacı Özhan’ın istifa etmesi üzerine yönetim değişikliğine gidildiği bildirildi.

AKP Malatya’da daha önce Yazıhan ve Akçadağ ilçe başkanları değiştirilmişti.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Girmanalı (1 ay önce)
    Yalan üzerine kurulu bir siyaset yürütüyorlar. insanlar kış aylarını (Allah'tan çok bir kış olmadı) konteynerlerde geçirirken bumlar kalkmış tam takır kuru bakır hazineyle millete yalan vaatler söyleyerek umut dağıtıcılığına devam ediyorlar. Türkiye de artık bu laflara Başta Malatya olmak üzere bir kaç şehir harici inanan kalmadı. Yahu desen ki 10 senede ancak ayağa kalkarız eyvallah. Ama yalan sizi ağzınıza yuva yapmış
    0
    0
    Yanıtla