SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'nin İlçe Belediye Başkan Adayları Bu Listedekiler mi?

AKP'nin İlçe Belediye Başkan Adayları Bu Listedekiler mi?
A- A+ PAYLAŞ

AKP'nin Malatya'da Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Sami Er'in açıklanmasından sonra gözler ilçe başkan adaylarına çevrilirken, kamuoyuna sızan bir listedeki isimlerin “büyük olasılıkla” aday gösterilecekleri konuşuluyor.

Cumhur İttifak ortağı MHP ile anlaşma nedeniyle Hekimhan ve Kuluncak'ı bu partiye bırakan AKP'nin, Yeşilyurt ve Battalgazi dahil ilçelerde gösterecekleri adaylara ilişkin sızan bir liste, kulislerde ‘büyük oranda açıklanacak aday bunlar' şeklinde yorumlanıyor.

Çok tartışılan ve yıpranan bazı isimlerin de bulunması, Malatya dışındaki güç odaklarının da  bazı ilçe adaylarının belirlenmesinde rol oynadıkları, daha önce kamuoyuna sızan kimi isimlere yönelik tepkilere rağmen bunların yer aldığı öne sürülen ilçe aday listesi şöyle:

Yeşilyurt: İlhan Geçit
Battalgazi: Bayram Taşkın
Akçadağ: Hasan Ulutaş
Arapgir: Çetin Özdemir
Arguvan: Burak Ateş
Darende: Alican Bozkurt
Doğanşehir: Zekeriya Çelebi
Doğanyol: Hakan Bay
Kale: Murat Koca
Pütürge: Mikail Sülük
Yazıhan: Nevzat Öztürk

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

81 yorum yapılmış

  • Orta köylü (2 ay önce)
    İlhan Geçit hayırlı olsun yeşilyurtumuza inşallah ..Pazar günü beydağı gençlik merkezine bekleriz herkesi..
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Kahraman 44 (2 ay önce)
    Halka rağmen Dayatmanın kralı Darende'de olmuş geçmiş olsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • nevgiz (2 ay önce)
    Arapgirli olarak ve çoğunluğun sesi olarak şimdiden chp yi kutlamak gerekir. Dayatmayla oy alamayacağını öğrenmiş olmalıydı Ak parti geçmiş tecrübelerinden. 51 yıldır chp ye başkan çıkmayan ilçede yanlış tercihlerden dolayı ikinci kezde başkan çıkaracağın dan hiç şüpheniz olmasın. Dışardaki insanları, iş adamları, dernekleri ile hiç bir diyaloğu dahi olmayan bir kişinin bu memlekete ne kadar faydası olabilir. Yaptıkları yanlış tercihlerle Bu ilçeye bu kadar zarar veren siyasileri bu memleket affetmeyecektir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet Bey (2 ay önce)
    Akçadağ için ilk kez kimsenin adamı olmayan birini aday göstermişler ilginç
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Sarsılı (2 ay önce)
    İlhan geçit büyük şans bitti nokta.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Dedi , memleketin halini düşüneceğine kendini düşünen belli ki İlhan geçitin akrabası olan adam.komedi misiniz ya siz ??????
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Komediyiz. Sizi güldürmek için değil ama.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 ay önce)
    Yeşilyurt' a gerçekten Yeşilyurtlu, orada doğmuş, oranın kültürünü bilen birisini istiyoruz, isim vermek istemiyorum ama mevcut aday adayları arasında var.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Hamit (2 ay önce)
    Malesef ki doğanyol da yine ve yeniden özgür ablamızin akrabalarından kadın kendisi olmasa bile yakınlarını sokuyor ilhan geçit bence mantıksız herkes kendi işini yapmalı avukat bayram da hata belediyecilik esnaf a düşmeli diye düşünüyorum Zekeriya bayağı aktif görünümlü
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Siha44 (2 ay önce)
    Tanımıyorum yeni adayları lakin çınardan da seladdin dende daha iyi olacaklarına eminim hiç Degilse gidenler kadar zarar veremezler buna eminim çınarın bu güne kadar o koltukta oturması bile hataydı
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Yılmaz (2 ay önce)
    Malatya Büyükşehir belediye başkan adayından sonra merkez ilçeleri için de gayet uygun adaylar belirlenmiş. Malatya için yeni bir donem baslayacak. Destekleyeceğim ve adaylarımıza başarılar diliyorum.
    %44
    %56
    Yanıtla
  • Abdullah (2 ay önce)
    Yazıhan Nevzat ağa kaybedecek.
    %53
    %47
    Yanıtla
  • kendiniz yazıp kendiniz oynayın yazık (2 ay önce)
    kendiniz yazıp oynamaya devam edin.. hakkımız haram olsun
    %84
    %16
    Yanıtla
  • YAZIKLAR OLSUN SİZE (2 ay önce)
    Yazıklar olsun..Yaşilyurtta , Battalgazi de ankette birinci çıkan aday nerede? teammülde ki adaylar nerede ?? nerede bu milletin insanların iradesi? sizlere oy yok haram zıkkım olsun
    %66
    %34
    Yanıtla
  • anadolukaplanı (2 ay önce)
    İlhan geçit? Yeşilyırt a ne verebilir?ürolog??? onlar kalk diyecek kalkacak otur diyecek otuyracak insan kayıracak tıpkı hasatalrına yaptığı gibi .. çok yazık yazıklar olsun.
    %59
    %41
    Yanıtla
  • İlhan geçit arkasında binlerce insan var o kadar seveni olan bir insanada başkanlığı hak ediyor.
    %29
    %71
    Yanıtla
  • anadolukaplanı (2 ay önce)Yusuf isimli kullanıcı yorumuna
    Anket sonuçlarına göre neden seçim yapılmadı ozaman? millet arkasındaysa??? aday adayı olmadan teamül yoklamasına bile girmeden nasıl oldu bu iş?? milllet mi arkasında ?? doktor olarak olabilir ama belediye başkanı hele hele de yıkık bir yeşilyurt için asla ama asla arkasında değiliz. Anketlerde sıraya bile girememiş bir isim.Adımayama değil Malatayay belediye başkanı arıyoruz . ürolog değil teknik adam arıyourz. sizde hala şamata kikiri yapın. sevgi pıtırcıkları .
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Bir zamanlar Üniversitede iyi hekim diye Kızılay'ı yere göre sığdıramıyorlardı. Sonuç, bir üniversite bile yönetilemiyor. Ürologdan da ancak Yeşilyurt'ta bolca "Prostat Operasyonu" görülür. Ürolog şehircilikten, yapıdan ne anlar! Neyse bu millet için hizmet değil bendencilik önemli olanı... Sürünmeye Devammmm
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Gardaş onlarda öyle adam lazim
    %0
    %100
    Yanıtla
  • malatyasevdalısı (2 ay önce)
    Malatya bunlara bir tokat vurmadıkça bunların aklı başına gelmeyecek.ellerine almışlar çeviriyorlar.eski tayfa gitti şimdi yenisi geliyor..bunlar için halkın seçiminin teşkilatın hiç bir önemi yok.biz ne dersek o olur diyorlar.uyanın artık Malatyayı bırakmayın şunlara yazık günah olacak çok yazık.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Tarih boyunca görülmüş bir olay değil malatyada iktidar dışı partiye oy vermek. O yüzden değişen olmaz
    %75
    %25
    Yanıtla
  • teoman (2 ay önce)
    şoktayız,,,üzgünüz,,Malatyaynın bir kıymeti yokmuş..milletvekilleri malatayayı koltuk sevdasın rant sevdasına sattı...akalası olmayan isimler görüyoruz.Yeşilyurt u resmen küsüp giden bir adama teslim edeceksiniz....... Ak partiye oy vermeyecek olmam ilk defa vicdanımı sazlatmayacak.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • mevlüt arpacı (2 ay önce)
    Yazık çık yazık hele ilçe beleidyeler ... bir üroloğun teamülden geömeden anketten geçmeden aday adayı bile olamdan beledi başkanı olacağı günleri de gördük... hangisine yanalımi halkın iradesinin öneminin olmamasına mı?? aday adayı olmadan aday olanlara mı??belediyecilir teknik adamlık olmadan teslim edilecek olmasına mı?? çok yazık çokkk
    %75
    %25
    Yanıtla
  • songül (2 ay önce)
    Malatyaya yazık oldu hele Yeşilyurt a...geçmiş olsun
    %70
    %30
    Yanıtla
  • SEVKET (2 ay önce)
    izlere sorarım özeliikle yeşilyuırt için İlhan Geçit diye yanıp tutuşan tayfa,cevap verin.bu yorumun altına adam akıllı cevap verin ya? ilhan geçit aday adayı bile değilken nasıl aday oldu? ilhan geçit ürolog olarak Malatyayı nasıl ayağa kaldırmayı planlıyor? bir ürologdan belediye başkanı olmaz,olura o doktor mesleğine ihanet etmiştir?doktorluk kutsaldır .(memleket sevdası demeyin adam depremde kaçtı istanbula gitti) Ak parti yapılacak olan seçimlerde teammül yoklamasını dikkate neden almadı?, neden anketler dikkate alınmadı? neden bu kadar inssanın emeğini malatyada depremden kaçıp giden bir adama verdiler(doktor olması özelikle önemli çünkü doktorlar depremde malatyaya yardıma gelirken bu kaçtı gitti) ? sorarım.
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Malatya 44 (2 ay önce)
    Yazık arapğir ilçesi gözden çıkartılmış demekti bu aday ile yetkililer sebebi olanlar hesap vermesi gerek yada acilen bu aday değiş mesi lazım yoksa CHP dewam eder başlik atın lütfen haber kanallarından şöyle bir başlık akp arapgiri tekrardan CHP ye kazandırdı diyee superr
    %53
    %47
    Yanıtla
  • ali (2 ay önce)
    Akçadağ için hayirli bir isim olmuş, bölgeyi bilen ve belediyeyi bilen bir kişi Genç ve dinamik iş yapacak birisi
    %29
    %71
    Yanıtla
  • Reel (2 ay önce)
    Genel merkez doğru olanı yapıyor. Çünkü kimi koysak kesin alırız gözüyle bakıyor,Malatya da buna karşı gelip dayatma adaylara itiraz ve tepki verecek halk var lakin irade yoktur.Sonuc olarak AKP ye şimdiden gozunaydin diyebiliriz.
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Ahmet (2 ay önce)
    Pütürge halkı bu kadar hiçe sayılmamıştı. Allah aşkına Ak Partili yöneticiler ne yapmaya çalışıyor. nereden bakarsanız bakın, her tarafı sıkıntı olan M.Sülükü 5 yıl boyunca yeterince illallah ettirdi herkese. Yeter artık yeter. Pütürgelinin aklıyla alay etmeyi bırakın. Seviye lazım. Buradan yazamayacağımız şeyler var. Ama eğer pütürgeye bu aday dayatIırsa ve hasbel kader kazanırsa, gerçekten artık Pütürgede huzur diye bişey kalmayacak. Bunu bütün Türkiye zaten biliyor. Uzaklaştırın bu tür insanları Pütürgeden.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • SEMİH (2 ay önce)
    Murat Koca Kale için tam bir hezimet AK Parti Kalede seçimi kaybetmek için elinden geleni yapıyor. Yazık çok yazık
    %78
    %22
    Yanıtla
  • murat (2 ay önce)
    Sayın Malatya Haber editörü, haber yapıyorsunuz ve vatandaşların yorum yapmaları için yorum köşesi oluşturmuşsunuz. neden yapılan yorumları yayınlamıyorsunuz. hakaret yok, uygunsuz bir içerik yok yorumlarda. Yorumların çoğunu da çok geç yayınlıyorsunuz. ilgilenmeyecekseniz yada çok geç yayınlayacaksanız o halde kaldırın bu yorum bölümünü. saygılar
    %92
    %8
    Yanıtla
  • erhan (2 ay önce)
    ne hikmetse bu yeşilyurt belediyesi merkez ilçe olduğundan beri başkanı adıyamanlı oluyor.sanki malatyanın değilde adıyamanın ilçesi, güzelim memlket ne haller düştü.malatyalı bir adıyamnda muhtar adayı dahi olamazken. biz merkez ilçeye başkan seçiyoz.
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Kamil (2 ay önce)
    Battalgazide Ramazan Özcan aday olmazsa oy moy yok haberleri olsun Bayram taşkın kim allah aşkına bunlar mı belediye başkanı olacak. Bu ak partinin dersi ne İlhan Geçit kim doktordan belediye başkanı mı olur. Aday adaylık sistemini kaldırın insanları da istifa ettirmeyin o zaman. yazıklar olsun.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 ay önce)
    İlhan hoca belediyecilkte anlamaz ama yeşilyurtluları tedevi edecek
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Aynen Bi avukat bi doktor biri davalarımızı kazanır diğeri tedavi eder halkı. Kazanırlarsa eğer. Battalgazide kesinlikle refah partisini destekliyorum.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • hasan (2 ay önce)
    Deprem süresinde bu liste böyle olmamalıydı MALATYAYA çok yazık oldu.Tarih sizleri af etmeyecek
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Porgalı (2 ay önce)
    Yeşilyurt İlhan Geçit isabetli bir karar.Sami ER le yakın dostlukları var.Ayrıca kendisi Profesör ve halk nazarında büyük hayranlığı var.İlhan Geçit aslında Büyükşehir Belediye Başkanı yada milletvekilli olacak ve hatta şuan olanlardan kat be kat fazla birikime tecrübeye ve devlet geleneğine sahip aşiret adamı ve akildir.İlhan hocanın belediye başkanlığına aday olması yeşilyurt için büyük bir şans.Kendisine başarılar diler malatyalı kardeşlerime de hayırlı olsun dileklerimle selam ve sua ile kalın
    %45
    %55
    Yanıtla
  • Pütürge çantada keklik (2 ay önce)
    Bu adayın kesinlikle olmaması gerektiğini artık sağır sultan bile duydu, biliyor. Acaba neden hala Ak parti aday gösterilmeye çalışılıyor. Çünkü pütürge çantada keklik. Vatandaş tarafından istenmediği halde bu aday gösterilse de nasıl olsa yine pütürgeli gidip oy verecek. Ah pütürgem!. Vah pütürgem.
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Ergün (2 ay önce)
    Arapğir bu aday ile kaybeder adım gibi biliyorum CHP ye haluk cömertogluna hayırlı olsun tekrardan diğer dönemdeki hatayı yine yaptınız cünki nefis aklın önune gecti
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Çırmıhtılı (2 ay önce)
    Merkez ilçe belediye başkan adayları doğru ise resmen insanların aklıyla dalga geçmektir.10 gün önce açıklatınız tepki gelince yalanladınız anket yaptınız insanları oyaladınız yine aynı iki ismi ortaya çıkartınız.Bu iki isim hangi ankette birinci çıkmış acaba.28 tane aday adaylığı başvurusu yapan arkadaşlarınız yetersizmiydide yukarıdan atama yaptınız.
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Halil (2 ay önce)
    Bu liste çoğu kişiyi küstürür. Temayül yoklaması yapmayın bence.ne de olsa kebdiniz yazıp kendiniz oynuyorsunuz. Kaybeden Malatya. Ama Malatya lilar farkinda değil. Şehir hep geriye gidiyor. Vizyon yok.ne yapacak dr-avukat.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • AYDIN (2 ay önce)
    Bu liste sızıntı değil gönlünüzden geçen liste kamu oyu oluşturmak için elinizden geleni yapıyorsunuz yazıklar olsun....
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Ömer (2 ay önce)
    Eğer bu liste doğru ise yazık ve çok yazık. Depremi yaşamış ve Bütünü ile yerle bir olmuş bir Malatya ortada.Bu durumda biri Doktor biri Avukat olan bir adaylardan ne beklenebilir.Sonrada sahipsiz Malatya denldiği zaman sinirleniyorlar.Bu Malatya da her seçim döneminde Başkanların veya yöneticilerin Avukat,Dr.olmalarımı gerekiyor.Acaba bu insanlar okuyup Doktor veya Avukat olurken il yöneticiliğinide mi okuyup bitirmşler.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Mehmet Ç. (2 ay önce)
    Yesilyurtta üroloji doktoru yerine bari psikiyatri doktoru falan gösterilseydi bari! Yazık çok yazık kocaman bir şantiye olan memleketimin 2 merkez ilçe başkan adayı dr ve avukat yazık vah vah vah büyük bir tokat gelsin ki akıllar başa gelsin!
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Kubbedagi (2 ay önce)
    Pütürge isminin değişmesi yerinde olmuş Hasan Karakaş bekledim ama olmamış anlaşılan önceki listede görülen isim tam faciaydı yanlıştan dönülmesi sevindirici olmuş.
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Eko Baba (2 ay önce)
    Dayatma liste ile hala Malatya'nın üzerinde elini çekmeye bazı kesimin adayları yarın sandıkta çıkmayınca ne hesap verecek, gerçi kimin umurunda. Hele YAZIHAN, ne akla hizmet 10 yıldır bir çivi çakmayan mevcut başkanı yine aday göstermek nedir yahu Allah aşkına ne yüzle nasıl el sıkmaya oy istemeye gider tam bir fiyasko.........
    %80
    %20
    Yanıtla
  • burak (2 ay önce)
    Allah aşkına üroloji doktorundan avukattan belediye başkanımı olur.şehir bu haldeyken mimar yada şehir planlayıcısı olsa daha iyi olmazmı.vekiller kendi adamlarını getirme uğruna bu şehre yazık ediyorlar
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Yesilyurt (2 ay önce)
    Prof ilhan Geçit bu şehre değer katacaktır. Siyasi menfaatlerini kaybetme korkusu yaşayanlar aynı düzenin devam etmesini istiyorlar. İlim sahibi insanların kadim şehrimize yön vermesi gerekiyor. Başarılar İlhan hocam...
    %46
    %54
    Yanıtla
  • Reflex (2 ay önce)
    Malatya nın en büyük kazancı liyakatsizlerden kurtulmak oldu.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Malatya (2 ay önce)
    Yeşilyurt inşallah İlhan Geçit Bey olmaz Hekim belediye başkanlığından ne anlar üstelik yaşlı 60 yaşından sonra belediye başkanlığımı öğrenecek 10 yıldır başka şehirde yaşıyormuş depremi bizimle yaşamamış Yeşilyurt’un yüzde 85’i yıkılmış hayatında inşaattan zeminden mühendislikten kamu yönetiminden anlamayan Üroloji doktoru üstelik emeklilik yaşında gelsin Yeşilyurt’u toparlasın öylemi? herkes işini yapsın lütfen
    %55
    %45
    Yanıtla
  • Mehmet (2 ay önce)
    Depremden dolayı neredeyse silinmiş bı memlekete avukat aday gösteriliyor anlam vermek mümkün değil
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 ay önce)
    Pütürge adayı eğer listede adı geçen ise, şimdiden geçmiş olsun Pütürge!. Pütürgede huzursuzluk kaynaği olanları tercih etmek Pütürgelilerin kaderi mi. Pütürge için Ak parti de gerçekten akıl ve mantık devre dışı artık.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • yılmaz akgün (2 ay önce)
    Biz seçmen olarak Yeşilyurt u ayağa kaldıracak!! aday derken ürologu kastetmiştik ama. Ayıp Bu aday adayı olanlara ayıp. Yeşilyurt a ayıp. Bize ayıp.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Kale izollu (2 ay önce)
    Murat koca 5 yılda ne yaptıda tekrar aday gösteriyolar.dürüm yiyip belediye kepçesi ile Büyükşehir'in mazotu yla kendine hazine arazisi çevirip kaysı dikmekten başka ne yaptı. Birde villası var. Akraba ile belediye doldurma var.koca gemiyi barajda kaybetmek var.OLMAYAN TEK ŞEY KALE YE HİZMET.ak parti murat koca ile kale ye elveda diyecek.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Alın temayülünüzü başınıza çalın. (2 ay önce)
    Demekle bu memlekete mimar mühendis teknik adam lazım değilmiş. Alın temayülünüzü anketinizi başınıza çalın. Madem bunların önemi yoktu niye aday adayı yaptınız. Amma bizlere müstahak. Az bile yapıyorlar. Bu millete biraz izzeti gurur varsa ne bunlara çalışır ne de oy verir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Halil Ekber (2 ay önce)
    Yeşilyurt ta 15 Battalgazi de 15 aday adayı vardı. Resmi olarak başvurmayanlar aday olursa bu 30 kişiye haksızlık olmaz mı. Ne temayülde ne kamuoyunda olan bu kişileri kim nasıl aday gösteriyor. Depremin etkileri hala devam ederken başkanlıkla ilgili hiç bir teknik ve idari tecrübesi olmayanlar nasıl aday yapılır.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Sen bayağı haktan hukuktan anlayan bir arkadaş benziyorsun, örnek çok ama en basitinden anlaşılacak bir örnek vereyim, milyonlarca genç kppsde kafa patlatıp iyi puanlarla atanamazken eşini dostunu özel kalemden sınavsız memur yapan adamlara söyledinmi hiç bu haksızlıktır, kul hakkıdır, yapmayın diye
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ne haksızlığı olacak kpss sınavınamı başvurdular sanki. Siyasi karar bu işler.başvuru yapanlar az çok reklamını yaptılar yeter o da onlara. Çok iyi olmuş bu liste. Kimi iş adamıydı kimi bilmemne müdürü. En güzel adayda İlhan geçit olur hiç yoktan avantadan bi yerlere gelmedi. Adam beyin siz tıp fakültesini kazanacak kapasiteye gelin öyle konuşun. İyide yönetir yakışır.
    %20
    %80
    Yanıtla
  • Zeki (2 ay önce)
    Yeşilyurt mehmet çınardan kurtulur inşallah. Tüm hatalarını geçiyorum Bir deprem bölgesinde yaşayan bir belediye başkanı eşini özel kalemden memur yapar mı bu kadar yüzsüzlük olur mu. Sonra da 28 Şubat hikayeleri anlatın. Mehmet Çınar hataları 1- eşi 2- Muzaffer Ç.. 3- Ekrem d..
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Utku (2 ay önce)
    Yeşilyurt ve battalgazide umarım bu adaylar olmaz ama doğanşehir için zekeriya çelebi büyük fırsat
    %53
    %47
    Yanıtla
  • Cevdet (2 ay önce)
    arapğir tekrardan kaybettirmek icin uğrasan kisiler basta sami er birde arapgirli olacak senin kendi memleketlin dururken elazığ li bir kisiyi aday gosterilme surecinde destekliyorsun buda senin ayıbın.arapgirli akp ye oy vermediginde arapgirin ayıbı olmuyor bunuda bill..
    %66
    %34
    Yanıtla
  • Harun (2 ay önce)
    Hele şu memlekete bak kimlere kaldı. Allah yardım etsin. Oy kullananlara akıl ve vicdan versin. Vizyon sıfır. Şehir son sürat geriye doğru gidiyor
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Kurşunlu canavarı (2 ay önce)
    İşin ehli mimar, inşaat mühendisi bir aday yok mu yani koskoca malatya,da yazık. Özellikle Malatya da avukat olacaksın geleceğin çok parlak ya vekil yada her şeye yön veren il başkanı olursun en kötü :)
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Cemil aslan (2 ay önce)
    Kale murat kocayla yola devam etmekle çok doğru bir karar aldı durmak yok yola devam başarılarının devamını temenni ederim baskanim
    %29
    %71
    Yanıtla
  • Murat Koca kale için büyük bir hüsran oldu.simdiye kadarki tüm görev yapanlarda aynıydı.eger murat kocayı tekrar aday yaparlarsa asla akparti kalede kazanamaz.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Murat koca bir tribüncü hizmet sıfır...Belediye başkanlığıyla bu adamın ne alakası var
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Bülent (2 ay önce)
    Yeşilyurt Bence Mehmet Çınar olarak kalmalıydı şu anki kadroyu değiştirip yeni bir kadro ile devam edilseydi iyi olurdu benim düşüncem
    %9
    %91
    Yanıtla
  • Bencede haklisin eşini devlet memuru yaptı ama çocukları da büyüyor onların geleceğini düşünmemiz lazim
    %84
    %16
    Yanıtla
  • espiri yapıyorsunuz da gülemedik
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (2 ay önce)
    Geçmiş olsun arapğir kaybetti bu aday ile.....Sami er sebep oy gelir zan etmesinler kimse mecbur deil yabancı adayı gelip millete dayatamasiniz.
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Malatya kale (2 ay önce)
    Kalede batan gemiden tut yapılan yolsuzluklar araştırılsın bi eksik yoksa her şey kabul
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Kale ye GES projesini gerçekleştiren,Belediye binası,sosyal tesisler,toki konutları,köy yolları vs gibi hizmetlerin mimarına teşekkür edeceğinize yolsuzluk ifirası atmanız şahsınıza yakışan bir durum olmuş. Murat KOCA dürüst namuslu bir insandır.Belediye başkanı olur yada olmaz ayrı bir konu ama iftira atamazsınız..delikanlı olun..
    %20
    %80
    Yanıtla
  • Malatya kale izollu (2 ay önce)
    Kaldırım taşını 20 kamyon yerine 40 kamyon gösteren gelen kumu çakılı çarpı 2 yapıp belediyeden para yiyen hazineleri belediyenin kepçeleriyle kazıp kendilerine kaysı diken tüm akrabalarını belediyede işe koyan tokide daireleri baskalarına dağıtan sabah aksam devletin aracıyla gezip günde 2 defa yıkatan adamları seçin size oy yok partinin yanlışlıkta geldiği son nokta
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Kaleli (2 ay önce)
    Kalede Murat Koca ne hizmet yaptı ki oy alsın .ilçeye bir belediye otobüsü getirtemiyor
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Serdar (2 ay önce)
    Kalede Murat kocayı göstersinler hezimeti görsünler kimse oy moy vermez.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Sadece kiyicaklilar oy verir.cunku kiyicagin belediye başkanı oldu.kaleyi gezin birde kiyicak köyüne gidin anlarsınız.
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Kıyıcaklı kimse oy vermez kıyıcağa yatırımın şuanda yapılmış bütün HERŞEYİ kıyıcak köyünün İstanbul da olan zenginleri tarafından yapılmış tır baskaları adına konuşma adamın kime ne faydası olmuşta kıyıcağa olsun 5 senedir yaptığı tek iş belediyenin kepçe leriyle dağı taşı kazıp kendine yeğen lerine yer çevirip kaysı ekmek
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Azda olsa haklılık payın var ama sunuda soylim kiyicagin zengini basdemirler zaten suanki başkanı tekrar aday yapmak isteyen de onlar.sindiye kadar reis için gözümüzü kapattık oy verdik ama artık yeter
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Murat KOCA adamın önde gidenidir. Sen hangi adayın adamısın ki iftira atıyorsun. Söylediklerini ispat et bakalım nerede kendisi için bir iş yapmış..Düşman bile delikanlı olmalı.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Kale kıyıcak köyünde kendi akrabalarıyla kendine hazine arazini kazıp ekmediyse çökmediyse iftiraysa belediyeden yediğiniz paralar yalansa tüm zarar bana ait.delikanlı olun para için yalan konusmayın biz yıllarımız dan olduk sizin gibi herşeyi yutkunmadığımız için bura senin yalan söyleyecegin platform deil bozkurtmus
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Müteahhit (2 ay önce)
    Malatya dr lar dan baytardan başkan olursa 9 şiddetinde deprem demek tamam adam dürüst hoş insanlar ama şu plan projeyide bilen lazım çalışan koşturan lazım yazık oldu bu yolla 10 yılda ayağa kalkmaz memleket
    %57
    %43
    Yanıtla