SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'nin İzmir İl Başkanının Hedefinde CHP ve Veli Ağbaba Var..

AKP'nin İzmir İl Başkanının Hedefinde CHP ve Veli Ağbaba Var..
A- A+ PAYLAŞ

AKP İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile memurlar arasındaki toplu sözleşme krizi ile ilgili CHP Genel Merkezi'nin İzmir'e bir heyet göndermesine tepki gösterek, "CHP, İzmir’i bu şekilde mi yönetecek? Her sorunda Ankara'dan bir heyet mi gönderecek. İzmir’i tatil beldesi olarak kullanan siyasilerin, kendi belediye başkanlarına güvenmeyerek oluşturdukları 'yerel idare vesayeti' CHP’nin yeni siyasi çıkmazının adıdır." dedi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan AKP İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, şu ifadeleri kullandı:

"CHP’nin İzmir’i yönetmekteki acziyeti bugün bir kez daha ortaya çıktı. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde Başkan Cemil Tugay ve memurlarımız arasındaki toplu sözleşme krizi bir türlü çözülemeyince CHP Genel Merkezi’nin İzmir’e heyet gönderme kararı aldığı medyaya yansıdı. Bu nasıl bir mantıktır? Her sorunda Ankara’dan bir heyet mi gönderecek? CHP Genel Merkezi’nin bu hamlesi aynı zamanda Başkan Tugay üzerinde dışarıdan bir vesayet kurma çabası olduğunu da gösteriyor. Üstelik buraya İzmir’deki CHP’li belediye başkan adayları ve üst düzey belediye bürokrasinin belirlenmesinde etkili olduğu bilinen Malatya Milletvekili Veli Ağbaba gibi bir ismin gönderilmesi de bu durumu net bir şekilde ortaya koyuyor. İzmir’i tatil beldesi olarak kullanan siyasilerin, kendi belediye başkanlarına güvenmeyerek oluşturdukları 'yerel idare vesayeti' CHP’nin yeni siyasi çıkmazının adıdır. İzmirli kentini böylesine bir garabetle yönetmeye çalışanları görüyor ve notunu buna göre alıyor."

İzmir, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Kadir44 (2 gün önce)
    Adamlar yerel yönetim çalıştayı , duayen belediye başkanı Yılmaz hocayı yerel yönetim akademisi eğitmeni seçiyor. Yerel yönetimde de gayet başarililar. Genel yönetimi alıp mültecilerin alayını sepetleyip, sizin oluşturduğunuz bankamatik memurlarını şutlayip, halk için çalışınca emin ol tüm halk mutlu olacak. Kene gibi yapişip kan emdiniz. Üstümüze üstümüze geliyorsunuz vergilerle,adaletsizlikle,liyakatsizlikle,ülkeyi mülteci çöplüğüne çevire çevire. Yarın 3. Dünya savasi çıksa biz içimizdeki mültecileri zaptetmeye ugraşiriz cok korkunç gelecek...
    %75
    %25
    Yanıtla