SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

AKP'nin Olaylı Seçim Bürosu Açılışı

0
Güncellendi - 2019-03-15 23:08:46
AKP'nin Olaylı Seçim Bürosu Açılışı
A- A+ PAYLAŞ

AKP'nin Yeşiltepe Seçim Bürosu'nun açılışında, bazı kişilerin tepkileri gerginliğe yolaçtı.

Yeşiltepe Seçim Bürosu'nun açılışına; AKP milletvekilleri Bülent Tüfenkci ve Öznur Çalık ile AKP İl Başkanı İhsan Koca, Battalgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AKP Yeşilyurt Başkan Adayı Mehmet Çınar, Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder ile partililer ile kalabalık bir grup katıldı.

Açılış sırasında ilk olarak Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Çınar konuştu ve "Yeşiltepe güzel hizmetler aldı. Güzel çalışmalar yaptık. Yeşiltepe'mizi geliştirmeye başladık, inşallah yeni dönemde de eksikliklerini gidererek, daha ileriye götüreceğiz. Eminim ki bu seçim bürosu da buradaki birlik ve beraberliğe daha aktivite katarak, güçlendirecektir. Bütün hemşerilerimizde bizleri bağırlarına bastılar" dedi.

SÖZLÜ SALDIRI..

Battalgazi Belediye Başkanı ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan da "31 Mart'ta önemli bir seçim var. İstikrar olgusu, beka hadisesi çok önemlidir. Bazen, 'Beka hadisesi nereden çıktı?' diye ifade ediyorlar. Bisikleti süren için bisikletin pedalı durduğu anda düşer. Bu coğrafyada, pahalı bir coğrafyadır. Bu coğrafyada yaşamak için dimdik duracağız. Bir, iri, diri olacağız, hep birlikte Malatya ve Türkiye olacağız. 31 Mart'ı çok önemsiyoruz. Medeniyetler merkezi bu şehirden millet sesini birleştirdi, sıra 'Evet'te. Bu sesin birleşmesi Malatya için önemli bir hadisedir"diye konuşmasını sürdürürken, bazı kişiler laf attı.

odatv.com'da yeralan habere göre, Selahattin Gürkan’ın konuşmaya başladığı sırada bir kişinin “Hırsızlarla durma Başkanım, etrafının hepsi hırsız” demesi üzerine Gürkan’ın “Biz toplantıyı yapalım” demesi de birkaç vatandaşın protestosuna engel olmadı. Gürkan’ın “Gelin gelin, gözünüzü yiyeyim, gel yanıma gel” demesinden sonra protesto eden vatandaşın Gürkan’ın yanına gelmesi de olayları bitirmedi.

İL BAŞKANI KOCA'NIN TEPKİSİ..

Selahattin Gürkan’ın konuşmasından sonra AKP İl Başkanı İhsan Koca, “Böyle güzel bir toplantının insicamını iki tane kardeşimizin kafasını bulandırarak bozmaya çalışanlara bir şey söylemek istiyorum. Ben o arkadaşlarımıza bir şey demiyorum onlar inandıkları için öyle söylüyorlar, laf atıyorlar. Kardeşim, bir kuruş çaldığımı, çaldığımızı ispat edersen haklısın ama sana değil sana söyleyenlere söylüyorum, ispat edemezseniz namussuzsunuz, şerefsizsiniz. Öyle uzaktan konuşmakla olmaz. Biz burada milleti temsil ediyoruz, millet adına buradayız. İki tane kafası karıştırılan gencin bu güzel toplantının insicamını bozmasına izin vermem. Eğer iddiası olan varsa çıkar ispat eder. İspat edemezse namussuzdur, şerefsizdir, alçaktır. Çok kıymetli arkadaşlar bu tür dedikodulara, iftiralara prim vermeyelim varsa bir iddianız erkek gibi çıkarsınız meydana açık açık dillendirirsiniz. İki tane gencin slogan atmasıyla bir yere varamazsınız. Bizim aramıza fitne, fesat sokmalarına izin vermeyeceğiz. Gitsinler nerede konuşuyorlarsa konuşsunlar. Burada iki tane kendini bilmez bu kadar kalabalığın huzurunu bozamaz, bu kalabalığın huzurunda bana iftira atamazlar. Bana hırsız diyen ya çıkar ispatlar ya da ben ona sen şerefsizsin, alçaksın, namussuzsun derim. İki tane haddini bilmezin gelip bu kadar kalabalığın içerisinde borusunu öttürmesine müsaade etmememiz lazım. Yapanlara değil yaptıranlara söylüyorum. Benim bu konuşmamı belki televizyonlarda farklı değerlendirecekler varsın değerlendirsinler sonu nereye kadar gidiyorsa gitsin. Sizden korkan sizin gibi olsun. Yeşiltepe’nin halini görüyordunuz bir de şimdi ki halini görüyorsunuz. Yeşiltepe asfalta, aydınlatmaya, kaldırıma, parka, semt konağına kavuştu hangi dönemde yapıldı hırsız olanlar bunları yapabilir mi? Onun için biz bunlara aldırmayacağız, prim vermeyeceğiz, koşturmamıza, çalışmamıza, gayretimize daha da fazla devam edeceğiz inşallah. Kusura bakmayın sinirlendim ama onlara cevap verilmesi, hadlerinin bildirilmesi lazımdı. Sizin de insicamınızı böldüm hakkınızı helal edin. Böyle güzel bir toplantıda bu şekilde konuşmak güzel değildi hepinizden özür diliyorum. Ben seçim büromuzun Yeşiltepe’miz, Yeşilyurt’umuz, Malatya’mız ve ülkemiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyor, hepinize saygılar sunuyorum.” dedi.

"BUNLARIN HEPSİNİ NOT EDİYORUZ.."

Ardından konuşan AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır da şunları söyledi:

"Gerçekten Ak Parti böyle zaman zaman saldırılara uğruyor, iftiralara maruz kalabiliyor. Allaha şükür gerçekten hem yerelde hem genelde en ağır cezaları verdi ki eğer böyle yiyen de varsa Allah belasını versin. Tek kuruşu bırakın hırsızlığı arkadaşlar, bizim böyle gerçekten kuru iftiralar, yalanla bu şehri yönetilmeye bu şehirde algı oluşturmaya hiç hakkı yoktur. Bunların hepsi ortaya çıkacak. Bizim siyaseti onurlu dürüst yapacağımızdan emin olun. Arkadaşlar bizler efendiliğimizden onurumuzdan dolayı, siyaseti kirletmek istemiyoruz. Böyle kişisel kurnaz siyaset yapanlara da sadece gülüyoruz, gülümsüyoruz, idare ediyoruz. İçimizde de olsa aramızda da olsa böyle kendini çok kurnaz sananlar var ama bunların hepsinin hesabı günü geldiğinde görülecek.

Biz Malatya'ya yaptığımız hizmeti saatlerce anlatsak yetmez arkadaşlar. A'dan Z'ye ye bu şehri değiştirdik, biz bu şehrin alt yapısını da değiştirdik, üst yapısını da değiştirdik. Farklı bir Malatya'yı ortaya koyduk. Ben size bin tane proje sayarım 3-5 proje değil. Yeşiltepe'de girmediğimiz bir cadde, genişletmediğimiz bir cadde, alt yapısını yapmadığımız bir cadde kalmadı. Kültür merkezleri de yaptık. En büyük hizmeti Yeşiltepe bizim dönemimizde aldı. Bunu rakamlarla da ortaya koyarız metrajlarla da. Malatya'nın her tarafına yaptık, bir tek Yeşiltepe'ye değil.

Bizim tek bir gayemiz var. Bu millete hizmet etmek. Ama iftiralara hep kulağımızı kapattık, seviyeyi hiç düşürmedik. Bundan sonra da hiç düşürmeyi düşünmeyeceğiz. Allah için siyaseti hak için, halk için yapacağız. Neticede biz hesabı Allah'a vereceğimizi biliyoruz. Şunun üzerinden bunun üzerinden siyaset üzerinden, hele sosyal medyada saklanmış kullanılan zavallılar, yazan çizenler var. Eli kalem tutuyor diye birilerine iftira atanlar var. Bu kim olursa olsun. Gerçekten Ak Parti ile birlikte temiz siyaset ortaya konuldu, dürüst, ilkeli siyaset konuldu. Ama kimse de bunu gerçekten istismar etmemeli. Bu samimiyetin arkasından birileri tepinmemeli, birileri bizim sırtımızdan üstümüzden siyaset yapmamalı. Bunların hepsini not ediyoruz."

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise açılışta şu konuşmayı yaptı:

"Yeşiltepe 16 yıldır cumhurbaşkanımıza, AK Parti'ye sahip çıktı. Yeşiltepe her defasında yerel ve genel seçimlerde tam destek verdi. Yeşiltepe tarih yazdı. Yiğit insanların olduğu bu topraklar inşallah bir kez daha 31 Mart'ta tarih yazacak. Bir kez daha rekor kıracak."

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci de "Yalanla dolanla siyaset yapanlara karşı Yeşiltepe 31 Mart'ta cevabı verecek. Yalanlarla siyaset yapan bir muhalefet lideri var. 'Yerel seçimlere ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi'yle gireceğiz' dedik, açık açık ortağımızı belirttik ama onlarda ittifak kurdular, bir araya geldiler. Ama onlar kimlerle bir araya geldiklerini dahi açıklayamıyorlar. Biliyoruz ki onlar bölücülerle, FETÖ'cülerle bir araya geldiler, milletin karşısında bir zillet ittifakı oluşturdular. Onun için biz duruşumuzla, tavrımızla Türkiye'nin bekası için 31 Mart'ta da sandıklara gideceğiz, Allah'ın izniyle de bu milletin başını dik çıkaracağız" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

malatyahaber.com- odatv.com- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

30 yorum yapılmış

  • Yorum yaz (5 yıl önce)
    Yorumumuzu yorumlamadınız bu vebaldir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne başaran (5 yıl önce)
    Sayın Milet velileri miletti tepkisi sizlere ni ye anlamak istemiyorsanız siz bir ekipsiniz inşallah sayın cumhurbaşkanımız bu durumun fark eder sizin hepinizi dağıtır. Şahsen ben akp olarak sizin yüzünde partime bu dönem oy vermeyecem sizin yüzünde bu dönem parti bir vekilinin başka partiye vekilinin kaptırdı inşallah bu şeçimi Selattin başkan alır
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Hırsızlığı Devletin kasasından nakit para çalmak olarak düşünürseniz, evet bu ülkede hırsız yok. Ancak hırsızlık sadece bu değil, eğer sen makam gücünü kullanarak birilerini kayırırsan, kendi işlerini sıkıntısız yürütürsen, işinde rekabeti engellersen özetle makam gücüyle istediğini yapar ve yaptırırsan SEN HIRSIZIN KIRALISIN demektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet tozara (5 yıl önce)
    Halk tepki gösterince hemen suçlayın yahu o kadar erkeksiniz dürüstsünüz bu makamlara gelmeden önceki mal varlığınızla şimdiki mal varlıklarınızını açıklayın olsun bitsin ama açıklayamazsınız biliyoruz çünkü hepiniz para babası oldunuz. Aday gösterilmeyince başka partiden aday olanlara tepki var tamam da seçimlere tek aday mı girilecekti
    0
    0
    Yanıtla
  • Bilirkişi (5 yıl önce)
    Selahattin Başkanın tavrı vatandaşın tepkisinden daha dikkat cekici. Sanırım Selahattin Bey de Sayın Milletvekilleri ile beraber olmaktan hoşnut değil. Selahattin Bey en büyük desteği de buradan alıyor zaten. Selahattin Bey in iyi bir belediye başkanlığı yapması Malatya siyasetine büyük bir nefes aldıracak. Ak Partinin geleceğinin temellerinde Selahattin Bey gibi insanlar olursa vatandaş işine gelir diye ümit ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • AZİZ (5 yıl önce)
    Eleştiri olacaktır olmalıdır.Benim anlamadığım neden artık bu seçilmişler eleştiriye tahammül edemiyor.Gerçi bu sefer atanan tahammül edememiş. Olmuyor ki söyleyesin :) Belediyenin borcu nedir kasada 1. lira yok batmış Esenlik batmış Maski batmış Motaş zarar ediyor. Nerede bu paralar bu nasıl yönetim Aha buna da cevap verin
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (5 yıl önce)
    tüm türkiye ve malatya borç içinde yüzüyor.belediyeler bağlı kuruluşlar ,malatya da esenlik borç batağında ,seçim sonunda muhtemel ki sonuç ne olursa olsun .büyük bir buhran var.bu düşünce değil reel rakamlar sonucu ortaya çıkması beklenen durum.malatya şehir olarak ne kadar büyük ki borcu 700 milyon tl civarı.bunun faizini malatya ödeyemez.hiç alakasız bir örnek daha size dört büyük kulübün borcu 10 milyar tl ,bugünkü rakamlar.nereye baksan borç ,bu durum sürdürülemez.15 gün sonra farklı bir türkiye ile karşılaşabiliriz.ekonomi gerçekten beka sorunu işte bunu doğru söylüyorlar.bu hesabı nasıl verirler bunuda göreceğiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Bey (5 yıl önce)
    Daha önce de yazmıştım Ak Parti'ye AKP diyorsunuz İyi Parti'yi olduğu gibi yazıyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • ömer (5 yıl önce)
    17 yıldır malatyaya ne yaptı bu vekiller yine mahallelerde laf atıyorlar ama bu malatyalılar tabiki akp.ye 100 de 70 oy verirler çünkü aziz nesin doğru söylemiş hizmet olarak akp ne yaptı bir hastane birde beylerderesi viyadük başka ne yapıldı viyadükde zaten hali belli bir çevre yolu bile açamadılar ama ankaraya istanbula alt geçitler yok tüp geçitler yapılıyor malatyadakiler bunları bilmiyor ver akpye oyu bende şimdiye kadar oy verdim ama ülke meselesi bilmem millet meselesi dedik şimdiye kadar ama oysaki ülkeyi sömürenler belli zaten inşallah malatyalılar gereğini yapar 31 martta akp domatesin patatesin derdine düşmüş yesen nolur yemesem nolur bizi hergün fakirleştirenlere ses yok aksa sayaç okuma 40 lira hatimmi indiriyorlar sayacın başında sonra doğalgaz mazot maski zaten başka harami millet bunları hiçgörmüyor inşallah malatya gereğini yapar 31 martta saygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa44 (5 yıl önce)
    Bir Rus ata sözü derki ''Köpekler istedi diye atlar ölmezmiş '' o yüzden seçim sonrası için bu ülkenin batacağını umut edenler, bunun için hertürlü cambazlığa soyunanlar şunu bilsinler ki avuçlarını yalayacaklar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kayyum (5 yıl önce)
    dayı yeğen ilişkisi Malatya'da akp ye çok zarar verdi adalet gözetilmedi semizlendiler Malatya Belediyesi dahil bütün belediyelere kayyum atanmalı kayyumlar başarılı milletin malını peşkeş çektirmezler belediye kamuya bağlanmalı ,kimse yaptığından ettiğinden korkmuyor .
    0
    0
    Yanıtla
  • Burası kaysi diyarı (5 yıl önce)
    Biz insanoğlu geçmişi çabuk unutuyoruz zeki sarılar meselesi ne oldu biz sağ siz selamet oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • M.ertan (5 yıl önce)
    Selahattin başkan halkın adayı Allah'ın izniyle kazanırsa tüm oyunları bozacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Görünen o ki ; Türkiye şahlanacak, ekonomi uçacak, hastane, yeni havalimani, çevre yolu, hızlı tren vs, vs, millet bunlara itibar etmiyor. Bir Nisan'dan itibaren itibaren gelecek zamlara, vergilere, fiyat artışlarına hazırlanın. 17 yılın sonunda memleketin hali bu, hiç kimse aksini iddia etmesin. İşsizlik, pahalılık, dövizdeki artışlar, fakirleşme, çiftçinin, memurun, emeklinin, esnafın, tüccarın durumu hiçde iç açıcı değil. Millet karnını doyurmanın, çoluk çocuğuna ekmek götürmenin peşinde.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (5 yıl önce)
    selahattin başkanı çok severim ancak bir çiçekle bahar gelemiyeceği için farklı düşünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Boztepeli (5 yıl önce)
    orada olup gözlemleyenlerden biri olarak soruyorum: Benim anlamadığım bazı kuklalar laf atıyor, İl Başkanı haklı olarak arkadaşlarını savunuyor, Çakır Yeşiltepeye ve Malatya’ya yaptığı çalışmalar ile cevap veriyor, ilçe adayları zaten söylemeye gerek yok özellikle veteriner belediye başkan adayımız koltuğu devralacağı abisinin gözüne bakıyor bana kızmasın diye bekliyor, büyükşehir adayı gülüyor hiç cevap vermiyor, koskoca Bakanımız ve kıymetli eskimeyen genel başkan yardımcısı neden cevap vermiyor? Neden bir ve beraber olamıyorlar? Çok ilginç!
    0
    0
    Yanıtla
  • Nazmi (5 yıl önce)
    Bunlar işaret fişeği. Özellikle bir vekil herkese mavi boncuk dağıtıp diğer vekillere sallarsa bir başkan adayı herkese sallayıp kendine sadece çalışırsa bunlar birşey değil. Asıl kavga 1 Nisandan sonra.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eski kentin bekçisi (5 yıl önce)
    Yeşiltepede hırsızlıktan belediye iştiraklerinden atılmış 3 tane hap atmış ve esrar çekmiş sabıkalı halk oluyorsa eyvallah hırsızsınız diye bağıran şahış hırsızlıktan ve sayısız sabıkası olan kişiler ve bu olay tamamen önceden kurgulanmış bir senaryo..
    0
    0
    Yanıtla
  • Niyee yani adamm hapçı olablir doğruuyu söleyemezmi gözünüzü bu kadar kör etmeyin,bende akp yim ama doğtu söylememişmi,hangimiz kendi vekilimizi seçebiliyoruz hangimiz belediye başkan adayını kendimiz seçebilyotz .??başkanın hatrına veririz selahattine yoksa onunda pek bi şey yapabileceği yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Eski kentin bekçisi (5 yıl önce)Yasin isimli kullanıcı yorumuna
    Neyi doğru söylüyor kendisi hırsızlıktan atılmış 3 tane çakalı mı savunuyorsun benim hırsızım iyi senin hırsızın kötü bu nasıl mantık kayıtlarda mevcut hırsızı savunuyorsun, kendi adayın meselesine gelince senide aday etseler sanada bir kulp bulurlar insan profilimiz bu, sen neysen ıdareciler o olur, bireyler kendini düzeltmedikçe toplum düzelmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Gösterilmeyen adayların Selahattin Başkan ve Bülent bakan beye teşekkür edip diğer vekilleri eleştirmesi enteresan bi olay. Sanki partinin kuyusu kazılıyor. Ak parti milletin partisi. İki siyasi partiyi alt üst etmiş durumda. Yazık oluyor Partiye. Üzülmemek elde değil. Bu tepkiye ortak tepki verilmeliydi. Kenetlenmeyen partiye ihanet eder
    0
    0
    Yanıtla
  • Yahu niye yazık oluyorki AKP'ye. Tencere kaynamıyor, çarşı pazar yangın yeri, sen hala uyanamamışsın anlaşılan. AKP milletin Partisi değil, anla artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (5 yıl önce)
    ALLAH İÇİN YEMİN EDERİM HEP KENDİLERİNE ÇALIŞIYORLAR ŞU MASKİNİN HALİNİ GÖREN VARMI MÜDÜRLERİN ALTLARINDA ARAÇLAR GÜNLÜK 100 BİNLARALIK YAKIT YAKIYORLAR HALEP BURDAYSA ŞAM ORDA ARAŞTIRIN AYRICA İNŞAAT MÜHENDİSLERİNDEN İŞE GELMEYEN ÇOK DAİRE BAŞKANI SESİNİDE ÇIKARAMIYOR NEYMİŞ YOK BU ŞAHISKADINLAR KOLUNUN OĞLU YOK BU ŞAHIS MUHTARIN OĞLU YOK BU KİŞİ CUMHURBAŞKANIMIZIN MALATYAYA GELDİĞİ ZAMAN TOKALAŞTIĞI KİŞİNİN KARDEŞİ KİMSE EL VURAMIYOR MİLLET BU OYLARI GERİ ALIRSA HESABI ELBET ÇIKACAK VURAMIYOR ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Yahu maskiye gelene dek neler var daha siz esenlik soyulup soğana çevrildiğinde sustunuz siz MASkinin kalifiye Müdürü adam gibi işini yaparken görevden alınıp yerine işten anlamayan biri geldiğinde sustunuz siz o müdürler mühendisler işini yaparken görevden alınırken sustunuz şimdi mi batıyor maskinin hali bence müsteak... , ayrıca o makam araçları zoruna gitmiş belli,
    0
    0
    Yanıtla
  • Görünen oki mustafa beyin yorumu sizi rahatsız etti kenan bey.Belediye de makam sahibisiniz anlaşılan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Öz Malatyalı (5 yıl önce)
    AK Partinin muhalefete ihtiyacı yok, muhalefet maalesef kendi içerisindeki AKP’liler. Ben anlamıyorum AK Partinin üst düzey yöneticilerini hepsi hep bana diyor, bana birşey demesinler diğer arkadaşlarımızı isterseler yerden yere vursunlar. Bu da demek oluyor ki bu parti, dava ve ideolojik bir hareket olamamış. Kendi aralarında birlik ve beraberlik yok, ortak hareket edemiyorlar ve bi arkadaşlarına yapılan haksızlığa hep birden karşı çıkamıyorlar, aksine mutlu oluyorlar. Bana demiyor ya! Sırf birilerine yaranmak ve kötü olmamak için AK Partiden aday adayı olup, aday olamayanların hepsine ben seni istedim ama diğerleri seni istemedi diyebiliyor. Ben bunu birçok aday adayından dinledim bir çoğula benim arkadaşım. Filanca vekil beni istedi ama diğerleri istemedi, diyebiliyor. Yazık diyorum hem de çok yazık, inşallah reis bunları da duyuyordur. Yoksa parti falan kalmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (5 yıl önce)
    Selahattin başkan yalnız gezsede yeter. Ceketini koysun oyum ondan başkasına haram
    0
    0
    Yanıtla
  • Caner (5 yıl önce)
    Malatya da ilk defa böyle bir protestoya şahit oluyorum demekki halk tepkili, Malatya da ak Parti'nin oyları düşerse Tayyip baba hepsinin fişini keser....
    0
    0
    Yanıtla
  • postacı (5 yıl önce)
    Gürkan ve AKP meclis oy farkı kimlerin gideceğini belirleyecek
    0
    0
    Yanıtla
  • gardiyan zihni (5 yıl önce)
    Cin şişeden çıktı
    0
    0
    Yanıtla