SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akraba Kavgasında Silahla Vuruldu

Akraba Kavgasında Silahla Vuruldu
A- A+ PAYLAŞ

Teyze çocukları arasında arsa anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi tabanca ile ateş edilmesi sonucunda yaralandı.

Olay Çukurdere Mahallesi'nde 19.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, teyze çocukları olan B.T. ile A.E. ve S.E. adlı kardeşler arasında arasında arsa meselesinden dolayı kavga çıktı. Kavgada tabancayla ateş açılması sonucu B.T. ayağından vurularak yaralandı.

Yaralı şahıs Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Olaydan sonra bir otoyla kaçan şüpheliler ise bir süre sonra  polis ekipleri tarafından yakalandı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
Reklam