SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Akrabaların Silahlı Bıçaklı Kavgasında 2 Yaralı

Akrabaların Silahlı Bıçaklı Kavgasında 2 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da akraba iki aile arasında çıkan silahlı bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı.

Olay, 19.00 sıralarında Yeşilyurt ilçesine bağlı İnönü Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Hisarım Sokak içerisinde ikamet eden akraba iki aile arasında ailevi bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüştüğü olayda V.Ş.‘nin bıçak darbelerine maruz kalan kardeşler M.T. ile H.T. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ile sağlık ekiplerinin sevk edildiği olayda yaralılar Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. 

Olay yerinde inceleme yapan ekipler bir adet bıçak ile bir tüfek bulurken, olayın şüphelisi yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Akrabalarımın her birisi memleketin bir köşesine dağıldı, keşke eskisi gibi beraber olsaydık diye düşünürken yanyana olanlar birbirine mermi atıyor Allah ıslah etsin
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Kernek (1 yıl önce)
    Binlerce can gitti. Milyonlarca insan evinden ,işinden, yerinden oldu ama gel gelelim ders çıkarmıyoruz. Hala cinayet, hırsızlık, yaralama ve diğer suçlar dolu dizgin devam ediyor. Gerçekten yaşadığımız depremler herkesin ders çıkaracağı birer ibret örneği oldu ama biz hala aynıyız. Ölmeyecek gibi yaşamaya devam ediyoruz. Sözde herkes Müslüman ama gencinden yaşlısına Müslümanlığı nasıl yaşıyoruz orası büyük bir sorun çünkü dini herkes kendine göre yorumlamaya başladı halbuki kuranı kerim bu konuda neyin doğru neyin yanlış olduğunu açıkça gösteriyor. Kul hakkıyla bu dünyadan göçüp gitmek kadar kötü bir şey yok. Her şey yerini bulur ama yitip giden canların kırılan kalplerin yerini hiç bir şey doldurmayacak. Sonuç olarak manevi anlamda kendimize çeki düzen vermemiz gerekiyor. Herkes şapkasını önüne alıp düşünmeli, iç muhasebesini yapmalı ve nefsiyle olan mücadelesini her daim kazanmalı...
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Ülkede adaleti bitirdiler ülkede adaletin zerresi yok şaşılacak birşey yok daha çok olur böyle seyler
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Kula Bela Gelmez (1 yıl önce)
    Hak Yazmadıkça. Hak Bela Yazmaz Kul Azmadıkça
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    Manevi bakımdan depremler neden olur başlıklı çalışmamızın altına haberlerden bir kesit. Biz adam olmayız olmayacağız bu gidişle... Bela da musibet te eksik olmuyor olmayacak....Rabbim ıslah etsin bizleri... Yoksa birçok felaket kapımızdan eksik olmayacak..
    %78
    %22
    Yanıtla