SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Albay ve Yarbaya FETÖ Üyeliğinden Ceza

Albay ve Yarbaya FETÖ Üyeliğinden Ceza
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da FETÖ/PDY terör örgütüne üye olmak suçlamasıyla Ağır Ceza mahkemelerinde yargılanan albay ile yarbaya hapis cezası verildi.

Daha önce 2. Ordu Komutanlığı bünyesinde görev yapan tutuksuz sanıklar, TSK'dan ihraç  Albay A.Ö. ile Yarbay F. G. hakkındaki FETÖ terör örgütü üyeliği suçlamasıyla iki ayrı mahkemece başlatılan yargılamalar sona erdi.

Malatya 5. Ağır Ceza Mahkemesinde Albay A.Ö.’ye FETÖ terör örgütüne üye olmak suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi.

Malatya 1. Ağır Ceza Mahkemesinde ise Yarbay F.G., FETÖ terör örgütüne üye olmak suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

malatyahaber.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
İşlem süresi: 0.190 saniye