SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Alçak Saldırıyla İlgili Gözaltı 5 Oldu

0
Güncellendi - 2021-11-01 23:25:21
Alçak Saldırıyla İlgili Gözaltı 5 Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valiliği, Gazeteci Burhan Karaduman'a yapılan saldırı ile ilgili olarak, oluşturulan özel ekibin çalışması sonucu 3 şüphelinin gözaltına alındıklarının açıklanmasından sonra olaya dahil oldukları belirlenen 2 şüphelinin daha yakalandığı bildirildi.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPMIŞTI..

29 Ekim gecesi Kernek Meydanı'ndaki açılış töreni ve bayram kutlamaları sırasında Burhan Karaduman'a alçakça saldıran, döverek yaralayanların yakalanması ile ilgili olarak Malatya Valiliği, öğle saatlerinde şu açıklamayı yapmıştı:

"29.10.2021 günü saat 19:10 sıralarında Kernek Meydanında düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları esnasında TRT Malatya Muhabiri Burhan KARADUMAN’ın darp edilmesi olayı ile ilgili olarak, İl Emniyet Müdürlüğünce oluşturulan özel ekiplerce yapılan titiz çalışmalar neticesinde olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 3 şüpheli şahıs yakalanmış olup konu ile ilgili tahkikat devam etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

2 GÖZALTI DAHA..

Olayla ilgili soruşturmayı sürdüren polis, ilk etapta yakalanan 3 şüpheliden sonra akşam saatlerinde de saldırıya katıldıkları gerekçesiyle 2 şüpheliyi daha yakaladı.

Birilerinin azmettirmesi sonucu Karaduman'a yönelik saldırıyı yaptıkları değerlendirilen şüphelilerin, polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Salı günü adliyeye verilmesi bekleniyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • turan (2 yıl önce)
    Ceza alacaklarını tahmin etmiyorum. Görünen köye klavuz istemez!..
    0
    0
    Yanıtla
  • Enes (2 yıl önce)
    Artık yediklerinden vatan, millet, gazi ve şehitlerimizle ilgili fiyakalı, ağdalı sözleriyle, sosyal medya paylaşımlarıyla örtmelerinden, yaptıklarını devlet büyüklerimizle çektikleri fotoğraflarla kamufle etmelerinden bıktık, usandık. Bu tiplerin kendi menfaatleri ve kirli emelleri için alet etmeyecekleri hiç ama hiç bir milli ve manevi duygu yoktur. Onlar sanıyor ki Sussak mesele kalmayacak Biz sussak Tarih susmayacak Tarih sussa Hakikat susmayacak Biz affetsek Tarih affetmeyecek Tarih affetse Allah affetmeyecek Her şeyi bilen, gören, işiten Allah bunların yaptıklarını asla yanlarına koymayacaktır. Onlar dünyada da ahirette de rezil rüsva olacaklardır
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (2 yıl önce)
    Akp ye güvenip istediğini gibi at koşturmaları çok normal. bunu muhalefetten biri yaptırsaydı aynı dakika içinde yedi ceddini çıkarırlardı. ama yaparlar mı ????
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (2 yıl önce)
    Bu tür işlerde boş beleş 2-3 adam bulurlar saldırıyı yaptırırlar. Adamlar yakalansa bile zaten herşey kurgulanmış, bu işi yaptıranlar da zaten bu işlere aşina oldukları için onlara "Bize ters baktı, yan baktı" sinirlendik dövdük dedirtirler. Birileri tarafından çakal misali sürüyle bir adamın üstüne gönderildiklerini kabul etmezler. Eğer soruşturma makamları da işin gerçeğini çözmeye istekli değillerse bu mavalı yutar gibi görünürler herşey kapatılır. Bunu her kim hangi kaşar çakal yaptırdıysa zaten tecrübelidir bu konularda o da uzaktan seyreder güler. Bakalım bu işin sonu ne olacak. Malatya çakal tayfasına mı eyvallah diyecek yoksa çakaldan hsap mı soracak göreceğizs. Ayrıca Malatya'da konuşuluyor kimin kime yaptırdığını bu işleri bakalım soruşturmacılar bulabilecekler mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Alper (2 yıl önce)
    İsim vererek bazı şeyleri ifşa etmez isek, aman mahkemelerde sürünür varımız yoğumuz ne varsa kaybedeiz dersek bu işin özgür medyası sizi de diğerleri gibi satılık yapar. İsim verin kardeşim, ifşa edin. Edin ki bu adamcağıza yaptıkları yanına kalmasın. Herkes de bizim bildiklerimizi, hangi siyasilerin hangi müptela uyuşturucu satıcısı keşlerle, tetikcilerle beraber olduğunu öğrensin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ağzına sağlık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Kadıoğlu (2 yıl önce)
    O kadar devlet erkanının yanında adeta onlara da gözdağı verircesine bu alçak saldırıyı gerçekleştirenleri ve onları azmettiren haramileri yakalatıp adalet önüne çıkarmak bu devletin başta sayın vali olmak üzere savcısı ve emniyet müdürünün mesleki onur ve haysiyet borcudur. Geçmişte örnekleri çok olmuştur Malatya halkı bu devlet adamlarımızın arkasında da dağ gibi duracaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin olunuz ilgili ve yetkililerin işine karisilmazsa bu işi çözerler ve gereğini yaparlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Böylelerini toplum önünde teşhir ettirsinler.Bunların adı soyadı ne?.Kimmiş,niye yapmış,kim azmettirmiş?Yoksa bu işlerin sonu gelmez.Bu iş kime dokunursa dokunsun.Yoksa bu işler günlük hale gelir.Getirilir
    0
    0
    Yanıtla