SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Aldığımız 1 Puanla Bir Meşaleyi Yaktık"

0
Güncellendi - 2022-01-22 18:07:02
A- A+ PAYLAŞ

Beşiktaş beraberliği sonrasında müsabakanın değerlendirmesini yapan Yeni Malatyaspor Yardımcı Antrenörü Şener Gençtürk, "Çok heyecanlı ve keyifli bir maç oldu” dedi.

Her iki takımın da çok ciddi pozisyonlarının olduğunu belirten Gençtürk, "İki takımın da çok ciddi pozisyonları vardı. Oyunun ilk bölümünde ve karşılaşmanın 55-60 dakikalık bölümünde Beşiktaş'ın baskısı vardı. Biz oyunu kendi yarı alanımızda kabul ettik. Bizim de çok ciddi kontratak fırsatlarımız oldu, ama sonuçlandıramadık. Daha sonrasında talihsiz bir gol yedik" ifadelerine yer verdi.

Golden sonra maçta sistemsel değişikliğe gittiklerini ve 4-4-2’ye döndüklerini ifade eden Gençtürk, “İki tane çok önemli oyuncumuzu, kaptanımız Adem'i ve Tetteh'i oyuna aldık. İkisi girdikten sonra oyunun seyri değişti. Daha ön alanda pres yapabilen baskıyı ön alanda kurabilen bir takım görüntüsü verdik. Bu şekilde olunca da golü de bulduk. Golden sonrasında da birkaç tane pozisyonumuz vardı. İçeride izledik, gerçekten Tetteh'e yapılan müdahale penaltı. Ama bugün en önemli kazancımız reaksiyon veren bir Yeni Malatyaspor olmasıydı. Bugün aldığımız 1 puanla bir meşaleyi yaktık. Şimdi 2 günlük izinden sonra Antalya kampına gidiyoruz. Orada çok çalışıp Karagümrük maçıyla beraber futbol severlere, sevenlerimize iyi bir Malatyaspor seyrettireceğiz ve bu takımı tüm gücümüzle Süper Lig'de tutacağımıza yürekten inanıyorum" diye konuştu.

Teknik Direktör Marius Sumudica'nın geçtiğimiz Salı günü Gaziantep FK ile deplasmanda ilk yarısı oynanan ve kar nedeniyle ikinci yarısı ileri tarihe ertelenen maçta kırmızı kart görmesi nedeniyle Beşiktaş maçında kulübede yer alan Gabriel Margarit de hakem Zorbay Küçük'ten kırmızı kart görünce, maç sonu açıklamasına Yardımcı Antrenör Şener Gençtürk çıktı.

iha- AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • HAS (2 yıl önce)
    Adil gevrek sağ olsun bu iş bitmiştir ptt de haber var
    0
    0
    Yanıtla
  • Czg (2 yıl önce)
    1 puan la yanan meşale ancak elinizi aydınlatır. 3er 3er ilerlemekten başka şansınız yok
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Birakin bu sozleri tek kurtulus her macta 3 puan lazim hocalar oyuncular biraz susun her macta ceza hakemler kafaya koymuslar sahipsiz malatyayi kumeye gondermek iylik dagitan vekiler belediye baskanlar is adamlar Yoneticiler uyanin yeni malatya spor superlige veda ediyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Canercan44 (2 yıl önce)
    Pek meşaleyi yakmiş gibi görünmüyoruz ama inşallah hocalarımızın dediği gibi olur rakipler çatır çatır puanları alıyor. İnşallah şansta yanımızda olur toparlanırız
    0
    0
    Yanıtla
  • İzmir Klima Servisi (2 yıl önce)
    Ağustos böceği hikayesi gibiyiz 23 hafta geçti hala umut dağıtıyorlar. Hadi İnşallah...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (2 yıl önce)
    Takım güzel oynadı.Rakip güçlüydü.G.antep maçı 3 puan aldığımız maç olur.Suan puanımız 19 sırasıyla Karagümrük ve Sivas'ı vurup evimizde Antalya'ya yenince puan durumu netleşecek.28 veya 29 haftaya 28 30 puan ile girerriz işte o zaman herşey bize dönecek.Bu takım bu saatten sonra kolay kolay yenilecek takım değil güzel oynadılar.Malatya düşmez ama Antalya Rize altay Giresun Karagümrük düşer.
    0
    0
    Yanıtla
  • Temennilerine duygusal olarak katılmamak mümkün değil lakin malatyanın düşmeme gibi bir şansı kalmadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (2 yıl önce)
    Azubuikeye 90 dakika nasıl tahammül ettiniz.Bir tane isabetli pası yok bütün topları rakibe ikram etti.Ademin oynaması için arada bir kızağa çekilmesi gerekiyormuş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sahada canla başla oynayan tek oyuncumuz Azubike olduğu için herhalde.diğerlerini düşününce Bizim abuzer sahada messi gibi maşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Aylar sonra tesadüfen bir spor kanalinda puan durumunu gördüm 16 puanımız olmuş düşme hattının üstündeki takım 24 puanda yani 8 puan gerideyiz ,ligin boyu kısalmış bizimkiler hala cek caklarla konuşuyor bu defanslami ,olur olmaz sürekli kendini yere atan ademlemi 8 puan kapanacak kaç hafta olmuş 3 puan alamıyorsunuz bütün bunlara rağmen geleceği bugünden gördüğümüz için bizlere stres yasatmayan başkana ve ekibine sonsuz teşekkürler ,bir sözümde şovmen hocaya ikide bir kırmızı kart görüp tribünlere oynama şu sadık ve Semih in yerine oynayacak takım içinden iki oyuncu bul değerli dostlar benim ümitlerim bitmiştir eğer ligde kalırsak 50 davullu ve zurnalı grup Erdoğani son maçta kayseriden gelirken karşılamak için ilimize getireceğim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Ademin ön alanda pres yaptığını hiç görmedim.orta yuvarlakda adeta misafir seyirci gibi bakıyor.hakemler onu tanıdığı için gerçekten faüle maruz kalsa bile vermiyorlar.
    0
    0
    Yanıtla