SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Alkollü Kadınlar Sokakta Birbirine Girdi!

Alkollü Kadınlar Sokakta Birbirine Girdi!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da gece yarısı aldıkları alkolün etkisiyle kavga eden kadınlar, polise zor anlar yaşattı.

Olay, Pazar'ı Pazartesi'ne bağlayan gece saat 23.45 sıralarında Derme Sokak ve Nasuhi Caddesi'nde meydana geldi. Çevredeki bir kafeden çıktıkları öne sürülen ve aşırı alkollü olan kadınların kavga ettikleri ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, kavgacı kadınları sakinleştirmekte güçlük çekerken, gözaltına alınmamak için direnen kadınları gözaltına almak için kadın polisler de olay yerine çağrıldı. Polis ve bekçilerin de yardımıyla, toplam 4 kadın gözaltına alınırken, kavgaya dahil olan bazı erkek şahısların da polis merkezine götürüldükleri bildirildi.

Polis araçlarına güçlükle bindirilen kadınların, araç içerisinde de görevlilere zorluk çıkarıldıkları belirtilirken, yeniden kavga etmemeleri için iki grup olarak Beydağı ve Battalgazi Polis merkezine götürüldükleri öğrenildi.

Bu arada, alkolsüz olmaları gereken kafelerde yasak olmasına rağmen alkol kullanımı olduğunu öne süren vatandaşlar, polisin ve belediyenin bu konudaki denetimlerini artırmasını istediler.

malatyahaber.com
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Malatya (1 yıl önce)
    Bu tür yerlerde denetimler olurdu özellikle sivil istihbarat her an her yerde idi maalesef denetim ya yok oldu veya azaldı.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • kazım (1 yıl önce)
    denetim hiç yok, temelli paşajındaki bütün çay ocakların kapalı alanlarında sigara içen içene,maşti ,sigara için içene hele maştide taksicilerin tamamı içeride zabıtanın burnun dibinde sigara içiyorlar önce denetim onuda çok şükür hiç yapmıyoruz.anlamadığım bu denetimi belediye mi yapacak sağlık il müdürlüğü mü yapacak?
    %94
    %6
    Yanıtla
  • mlx (1 yıl önce)
    Normal şeyler bunlar,artık alışalım lütfen.büyükşehir olduk...20 yıllık akp iktidarının meyveleri bunlar kimsenin zoruna gitmesin...ne diyordu iktidarın ablası malatyayı büyükşehir yapacaz...alın size büyükşehir...alın size memleketin hali....bunlar daha iyi günlerimiz yazın bunu bir kenara..
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Tarık (1 yıl önce)
    Buralardaki bazı kafelerde alkol, uyuşturucu, fuhuş her şey var. Lütfen buraları denetleyin . Yazık bu gençlere.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Emre (1 yıl önce)
    Büyükşehir Belediyesinin Denetimleri çok kötü. Zabıta resmen şehirde yok, denetimler sağlık bakanlığının da yok. Kafelerde nargile ve sigara içiliyor (kapalı alanda) ve bu konuda kesinlikle rüşvet tarzı bir eylem bulunuyor. Önceden haber veriliyor. Umarım bu konuda gerekli tedbirler alınır.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Hakan (1 yıl önce)
    Bu bölgedeki bazı cafelerde özellikle küçük yastaki kızlara alkol ve uyuşturucu alıştıriyorlar. Bunu belediye ve emniyet çok iyi biliyor. Buradaki pislik yuvaları kaldırmaya devletin gücü yetmiyor sanırım..İlla İçişleri bakanı emir mi vermesi lazım. Lafa geldimi emniyet çalışıyor. İnanın herkes biliyor ama kimse birşey yapamıyor. Etraftaki esnaflar bu konuda çok dertli. Cari çakalı cokk..
    %98
    %2
    Yanıtla