SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Allah Göstermesin, Bu Maçı Kaybetmiş Olsaydık.."

0
Güncellendi - 2020-06-21 01:13:34
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor'un yardımcı antrenörü Hasan Özer, "Çok kötü günler geçiriyorduk. Kader maçına çıktık, oyuncular kader birliği yaptı, karakterlerini ortaya koyarak galip gelmek için ellerinden gelen her şeyi yaptılar" dedi.

Teknik direktör Hikmet Karaman'ın maçta kırmızı kartla tribüne gönderilmesi nedeniyle basın toplantısına çıkan Özer, kendileri için önemli bir maça çıktıklarını ifade etti.

Özer, ligin 15.haftasında deplasmandaki Beşiktaş galibiyetinin ardından 12 maçta galibiyet elde edemediklerini anımsatarak, "Çok kötü günler geçiriyorduk. Kader maçına çıktık, oyuncular kader birliği yaptı, karakterlerini ortaya koyarak galip gelmek için ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Mükemmel bir oyun sergilediler. Rakibin penaltı golü ile beraberliği yakalamasına rağmen attığımız ikinci gol bu inancın göstergesiydi. Penaltı kararı sonrası VAR'a gitmesi gerektiğini düşünüyorduk. Geçen hafta da Kasımpaşa karşısında 90+2'nci dakikada Umut'un gole giderken rakibin eliyle kesmesi VAR'da incelenmedi. Biz kulüp olarak bundan önce verilmeyen penaltılar da ağzımızı açmadık ama bugünkü ağır karar sonrası bir itiraz nedeniyle hocamız tribüne gönderildi. Hocamız yapılan haksızlığa, adaletsizliğe ses çıkarmak istedi. Ligde son 6 haftaya girdik ve bu nedenle de mutlaka kazanmamız gereken bir maça çıktık. Eğer Allah göstermesin bu maçı kaybetmiş olsaydık ciddi sıkıntılar yaşayabilirdik. Galip geldiğimiz için çok mutluyuz, oyuncularımızı yürekten kutluyoruz" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

25 yorum yapılmış

  • Tmm (4 yıl önce)
    Fernol hiç iyi deyil
    0
    0
    Yanıtla
  • Miso (4 yıl önce)
    Mehmet B Sana söylüyorum, dengesiz cevaplar yazma. Adam ol. Burda herkes fikrini düşüncesini söylüyor. Malatyaspor’a gönül veren herkes YMS nin bu duruma düşmesine üzülüyor ve kabullenemiyor. Saygısızlık yapma efendi ol.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Hasan Özer Malatyaspor'umuzun eski golcüsüydü. Şimdi de Y. Malatyasporun yardımcı anrenörü. Bu şehire yabancı biri değil. Hatta İzmir'de Göztepe ile oynadığımız bir maçta 3 gol atmıştı Göztepe'ye... İstanbul'da oynanacak Fenerbahçe maçında yedek kulübesinde o olacak ve yardımcı antrenör olarak ilk sınavını verecek. Ben başarılı olacağına inanıyorum. Fenerbahçe de de işler yolunda gitmiyor. Bu fırsatı değerlendirir galip gelir veya golsüz berabere kalırsa Y. Malatyaspor süper ligde kalmayı büyük oranda garantiler.
    0
    0
    Yanıtla
  • HÜSEYİN ATICI (4 yıl önce)
    Doğru ve parasini almış bir kadro ile çıkarsan büyük bir ihtimalle kazanırsın...ben uzun yıllardır futbol maçı ve malatyasporu takip ediyorum...malatyasporun bu sezon puan aldığı maçların tamamına yakınında tandem hadebe ve minadan kurulu...ortada dogru yanlis murat oynar ne olursa olsun terinin son damlasina kadar savasiyor..ve bifumanin bu takimda oynamamasi lazim..dun bunlari gorduk..bundan vazgeçen ve kendisine göre kadro kuran hocalar malatyasporu bu hâle getirdi(ki bu teknik kısmi başkanın para ödeme yapmamasida diğer kismi)
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (4 yıl önce)
    Çok basit bir penaltı bence hakemi kınıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Topa sahip olma oranımız % 37
    0
    0
    Yanıtla
  • Göztepe kendi yarı sahasında ha bire top çevirdi maç boyunca 1-2 pozisyon dışında alan bulamadı o nedenle topla oynama normal.Önemli olan sonuç.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (4 yıl önce)
    Hakem şartlı gelmiş çaldığı düdükleri körler bile çalmazdı rezil bir hakemdi burnundan gelir inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (4 yıl önce)
    Her hafta mutlaka bariz hata yapıyoruz ve pahalıya patlıyor. Geçen hafta Robin bu hafta taç çizgisi yanında ve ayağındaki topu ceza sahasına doğru karambole atan herkimse ve Farnol un dikkatsizliği. . Allah aşkına biraz dikkat telafisi zor hereketleri yapmayalım
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Federasyon Malatyaspor un kalemini kırmış.Eğer kümede kalırsak ,büyük bir mucizeyi gerçekleştirmiş oluruz.Kasımpaşa maçında iki pozisyonda ceza sahasında rakip elle oynuyor.Var a bile gitmiyorlar.Dünkü maçtada penaltı uyduruldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (4 yıl önce)
    Muhtemelen kalan 6 maçta 3 galibiyet alabilirsek düşmeyebiliriz.36 Puan olarak görüyorum barajı 3 galibiyet 37 yapar ve bu ligde kalırız.! Gökhan Töre'nin performansı değerlidir üstüne koyabilirse biz o 9 puanı alırız.Umut'da,Vidar'da bunu yapsın yeter fazlasını istemiyoruz.Ah keşke şu kasımpaşa maçında da kaybetmeseydik inanın şimdi daha da umudumuz artmış olacaktı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Beyler atıp tutmayın ortada bir galibiyet var ve onun getirisi bir moral bize lazım olan puan iyi oynamak ilk yarıda kaldı biz denize düşmüşüz tuttuğumuz kardır allahın izniyle bir ligde kalalım gelecek sezon iyi kötü oyunun yorumu yapılır eksiklerimizi kapata bilirmiyizi çözelim önce
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeni Malatyalı (4 yıl önce)
    miso.. parnol.... degil farnolle önce futbolcuyu tanı
    0
    0
    Yanıtla
  • Yazarken yanlış yazmısım. Ne kadar büyük bir buluş yaptın gururlan. Fikir üret fikir, basit olma.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa doger (4 yıl önce)
    Hakemlerin üzerine gidilmeli bu vekiller Malatya'nın vekili degilmi
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor 1966 (4 yıl önce)
    1 gol atıp geriye yaslanirsan olmaz geçen haftada 1 tane attın geriye yaslandin son dakkalarda maçı verdin bu haftada 1 tane attın geriye yaslandin son dakka hadebe olmazsa sıkıntıya girecektik hikmet hocam 1 sifir herzaman tehlikeli skor at 2 yi cek geriye bu Malatyaspor tarihine bakın her bı küme dusmuUz 20 sene cikamamisiz malatyasporu dibe gondermisiz inşallah küme dusmeyiz şehrimizi superligde seneyede en güzel şekilde temsil edilir
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan44 (4 yıl önce)
    Türk hakemliği adına utandım dünkü verilen penaltı kararı tffnin teikçiğini yapan ve emir almış emri uygulayan bir hakemden başkası değildi.1 fark bizi hiç zaman kurtarmaz şuda bir gerçek kazandık ama işimiz çok zor kayseri ve ankaragücü bizden daha iyi futbol oynuyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu saatten sonra futbol mu bekliyorsun.Sonuç önemli.Bu streste çıkıp oynamak kolay değil.Ancak;Çok çok iyi mücadele ettiler hemen hemen rakibe alan bırakmadılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Miso (4 yıl önce)
    Hocam parnol çok kontrolsüz bir kaleci ve çok ağır adam. Posizyonları algılayamıyor ve çok geç kalıyor. Penaltı doğru karar. Bu sekilde topa çıkılmaz. Topa mı, adama mı çıkıyor o da belli değil. Dua edelim bugün defans fena depildi. Yazık olmuş takıma uyum denen bir şey kalmamış. 34 lük Umut can ile baş ile çalıştı. Gokhan Töre sonunda kendini gösterdi ama yinede bazı posizyonlarda çok geç kaldı. Velhasıl Allah sonunu hayırlı getirir inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet b. (4 yıl önce)Miso isimli kullanıcı yorumuna
    Daha futbolcunun adını bilmiyorsun be adam böyle penaltımı olur??? PARNOLu beğenmiyorsan sen çık oyna...
    0
    0
    Yanıtla
  • Beğenmekte beğenmesekte kale Farnol’ün.Ancak bu sene çok hata yaptı Fener. maçı dışında bu kaçıra bize Farnol aldı dediğimiz maç yok.Bir kaleci oyunuyla bir sezonda en az 4-5 puan kazandırmalı-Müsllera iki sezon GS ti şampiyon yaptı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eminim Farnol dan daha bşarılı olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Dengesiz cevaplar yazma. Futboldan anladığın falan yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Her hafta jenerik goller yiyiyor. Adam saatli bomba gibi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Parnol kim?Neci bu parnol.
    0
    0
    Yanıtla