SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Alman Uyruklu Depremzedenin Çadırında Yangın Çıktı

Alman Uyruklu Depremzedenin Çadırında Yangın Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde bir depremzedeye ait çadırda yangın çıktı. Yaralananın olmadığı yangında çadır küle döndü.

Olay, akşam saatlerinde Doğanşehir ilçesine bağlı Polat Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir süredir ilçede yaşayan ve depremlerde ikameti hasar alan Alman uyruklu Petra Gesges’e ait olan çadırda henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edilirken, yangın ekiplerin müdahalesiyle çevreye sirayet etmeden kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yaralananın olmadığı yangında kıyafetleri ile bir takım özel eşyalarının zarar gördüğünü belirten, Petra Gesges yangın sırasında kendine yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür etti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Vatan (2 ay önce)
    Bu alman uyruklu petra denen kadının Doğanşehir de ne işi var Yaz mevsimi değil ki turist olarak orda olsun hangi vasıfla ne iş yapıyor ve kimin akrabası. Ülke bir fil işgal edilmiş. Kolukuvetlerin haberi yok
    %100
    %0
    Yanıtla
  • baba (3 ay önce)
    Alman ve Polat'da yaşıyor. Merak ettim.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Vatan daş (3 ay önce)
    Fox haberi arasak Selçuk bey dile getirse sorunları, tüm Türkiye duysa sesimizi, bilseler insanlar Malatya halkının 1 yıldır Belediye, Afad, Çevre Şehircilik üçgeninde ne çektiğini. 1 yıl oldu esnaf ta perişan halkta, hayat geçen yıla göre en az 2 kat daha pahalı. Belediye orta hasarlı konutların güçlendirme projesini aylardır inceleyip onaylamaz, belediye başkanı kaldırım, yol, park yapma derdinde, Afad ve Çevre Şehircilikte görevliler sorularınıza net cevap verecek yeterlilikte değil, muhtarlar bezmiş durumda, sitelerde halk dağılmış Türkiye nin 4 köşesine, birlik beraberlik sağlanamıyor, şehirde Malatya lı olmayan hırsızlık için bulunan kişi ve gruplar kol geziyor (Fatih lisesinin kapısını bile çalmaya çalışmışlar) olaylar ve sorunlar bitmiyor.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Bu yorumun haberle ne ilgisi var. Editör biraz dikkat. Lütfen haberle ilgili olmayan yorumlara yer vermeyin.
    %40
    %60
    Yanıtla