SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Alo Polis.. Sevgilim Kayıp!.'

'Alo Polis.. Sevgilim Kayıp!.'
A- A+ PAYLAŞ

Emniyeti arayan bir kadın, TCDD'de çalıştığını belirttiği sevgilisi İ.D.'den sabah saatlerinden itibaren haber alamadığını bildirdi. İhbar üzerine polis ekipleri alarma geçti ve hemen araştırmalara başladı.

Polisin ulaştığı Kadın, Tokat’ta yaşadığını ve İ.D. ile yeni tanıştığını ve sevgili olduklarını  ifade ederek endişesini dile getirdi.

Emniyet ekipleri, TCDD yöneticileri ile iletişime geçtiklerinde, İ.D. adında bir personelin kurumda çalışmadığını tespit etti.

Daha sonra İ.D.’nin babasına ulaşan polis ekipleri, İ.D.,  Organize Sanayi Bölgesi’nde bir tekstil fabrikasında çalıştığını belirledi.

Kısa bir süre sonra, baba polisi arayarak oğlunun evde uyumakta olduğunu bildirdi.

Olay, ilginç bir 'yanlış anlaşılma ve yanlış kimlik verme, asılsız ihbar' olarak kayıtlara geçti.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Şükrü (1 hafta önce)
    Aman Allahım nasıl bir toplum olduk her tarafimiz alavere dalavere her tarafimiz yalan dolan hiç kimseye güven kalmamış biri bize bir şey söylediği zaman iki üç yerden teyit ettirmeye calisiyorumki doğrumu acaba diye artik doğru söze bile inanasimiz gelmiyor
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (1 hafta önce)
    Kadın, polis üzerinden adamın tüm kayıtlarına ve bilgilerine ulaşmış. Mantıklı bir alternatif yöntem.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Haci (1 hafta önce)
    Toplum da ne ahlak kaldı ne vicdan ne de dürüstlük...öyle bir devirde yaşıyoruz ki kendimizi geçtik bizden sonraki nesil nasıl bir ortamda yaşamlarını sürdürecek onlara acıyorum
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Malatya (1 hafta önce)
    Ne günlere kaldık Rabbim.
    %100
    %0
    Yanıtla