Çevreyolu'nun Turgut Temelli ve Sanayi kavşaklarına "alt geçit" değil, "köprülü kavşak" planlaması yapıldığı bildirildi.
Belediye Başkanı Cemal Akın'ın, geçtiğimiz hafta sonunda Muhtarlar Derneği'ni ziyareti sırasında yaptığı açıklamalarla ilgili olarak basına gönderilen bültende, Çevreyolu'nun Turgut Temelli Caddesi ile Sanayi kavşaklarında trafik düzeninin sağlanması amacıyla "alt geçit" yapımının planlandığı ve bunun için Bayındırlık Bakanlığı'nca ödenek ayrıldığı belirtilmişti.
Belediye, başkanın açıklamalarında "köprülü kavşak" olarak belirttiği geçitlerin, yanlış algılama ile "alt geçit" diye bültenlerde yeralmasına ilişkin düzeltmeyi, "Belediye Başkanı Cemal Akının 6 Mayıs 2006 Cumartesi günü Muhtarlar Derneğinde yaptığı toplantı ile ilgili Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından gönderilen Basın Bülteninde; Başkan Akın tarafından verilen bilgiler içerisinde, Çevreyolu Emeksiz ve Sanayi kavşaklarına yapılacak olan 2 adet Köprülü Kavşak yerine yanlışlıkla alt geçit ibaresi kullanılmıştır." açıklamasıyla yaptı.