SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Alt Geçitteki Kazada 4 Kişi Yaralandı

0
Güncellendi - 2020-10-09 05:36:13
Alt Geçitteki Kazada 4 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da alt geçitte meydana gelen 2 aracın karıştığı trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Adliye Kavşağı mevkiinde bulunan alt geçitte meydana gelen kazada, Elazığ istikametinden gelen Emrullah A. yönetimindeki 01 L 0082 plakalı Ford Focus marka otomobil önünde seyreden Serkan D. yönetimindeki 23 DV 681 plakalı Doğan marka otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araçta bulunan 4 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekiplerinin sevk edildiği olayda, yaralılar Malatya Turgut Özal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altın alındı.

Araçların çekici yardımıyla bulundukları yerden kaldırıldığı kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Mehmet.44 (3 yıl önce)
    Bu alt geçit en fazla kaza yapılan alt geçit malatyada. Aydınlatması hiç iyi değil, düzenlenmesi lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • erkan (3 yıl önce)
    Kaza yapan arabaların kaç model olduğunu, kaç km olduğunu,değişeni varmı yokmu onlarıda yazın bari.Bizene arkadaş arabaların markasından,plakasından siz haberi yapın yeter.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökmen karataş (3 yıl önce)
    Kaza yapanlara geçmis olsun. Ancak kazadaki arabaların markalarının belirtilmesi haberin önemini mi arttırıyor acaba(!)
    0
    0
    Yanıtla
  • Hayır kaza hakkında doğrudan bilgi veriyor, doğan marka olayı özetliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Pötürgeli Xalô Ramo (3 yıl önce)Beydağı isimli kullanıcı yorumuna
    Allah Allah ? Bu ekonomik koşularda belli ki insanların alım gücü doğana yetiyor.Kazaya karışan şahin doğan kuş serisi olunca direk suçlanıyor.Ki arkadan çarpan başka araç.Siz bu araçları kullananları değil, bunlara milleti mahkûm edenleri suçlayın
    0
    0
    Yanıtla
  • ülkemizde yeni ata sporu yorum yapmak. herkes yorumcu, herkes eleştirmen. ben de dahil.
    0
    0
    Yanıtla