SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Alt Geçitteki Kazada İki Sürücü Yaralandı

Alt Geçitteki Kazada İki Sürücü Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da alt geçitte servis minibüsü ile otomobilin  çarpışması sonucu meydana gelen kazada her iki aracın sürücüsü de yaralandı.

Trafik kazası, Sıtmapınarı alt geçidinde meydana geldi. Kazada R. D.  yönetimindeki  44 S 0609 plaka servis minibüsü ile Y.P. yönetimindeki 44 KS 851 plakalı otomobil  çarpıştılar. 

Kazada yaralanan her iki aracın sürücüsü de ambulanslar ile  Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Murat (1 yıl önce)
    Trafik ekipleri ortada yok heryerde ters yönden giren araçlar cabası anca radar uygulaması yapmayı biliyorlar
    %75
    %25
    Yanıtla
  • malatyalııı (1 yıl önce)
    deprem yolları bozmuş olabilir ama bizlerin uyması gereken trafik kuralları hala varkaza yapılan noktada insanlar kafalarına göre saçma sapan dönüşler yapıyor kuralları yoksayıyorlarhaliyle cana da mala sa zarar veriyorlar trafikte kurallara uymak hayat kurtarır canınız ve malınız için trafikle ilgili bir düzeni yetkili mercilerden talep etmek gerekir sayın yetkililer görmüyorsunuz bari duyun trafikte denetimsizlik halka zarar veriyor
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Cenk (1 yıl önce)
    Gözlerim beni yanıltmıyorsa yine mi bir Tofaş kazası…
    %100
    %0
    Yanıtla