SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Amaç AKP Gençlik Kolları Başkanına İş Ayarlamakmış!'

'Amaç AKP Gençlik Kolları Başkanına İş Ayarlamakmış!'
A- A+ PAYLAŞ

Kısa süre önce açılan Türk Şeker Fabrika Satış Mağazası’nın sorumluluğunun  AKP Akçadağ  Gençlik Kolları başkanına verildiği iddiasını dile getiren CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Ağbaba, “Amaç halka şeker satmak değil, gençlik kolları başkanına iş ayarlamakmış” dedi.

“ ÖZNUR HANIM’IN MARKET SEVDASI BAŞKAYMIŞ”

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “Ellerini attıkları her yerde bir çıkar, rant var. Şeker satış mağazasını bile kendilerine istihdam alanı yaratmak için açmışlar.Halka ‘ucuz şeker satma’ söylemiyle reklam yapılarak açılan satış mağazası Öznur Hanım’ın işe yerleştirme aracı olmuş. Binlerce genç işsizlikten kıvranırken,hastane temizliği için bile binlerce genç İŞKUR’a başvuru yaparken, AKP Gençlik Kolları Başkanının AKP referansı ile işe yerleştirilmesi  halk için değil kendileri için iktidarda kalmak istediklerinin bir kez daha kanıtıdır” ifadelerini kullandı.

ŞEKERE ‘BATAN GEMİNİN MALI’ MUAMELESİ YAPILIYOR

.CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “Şeker Fabrikalarına ‘batan geminin malı’ muamelesi yapılıyor.Bir süre sonra ‘fabrikalar zarar ediyor’ denilerek, kalan fabrikaların da özelleştirmesi gündeme getirilecek.Malatya’da onlarca aynı nitelikte iş yapan toptancı varken, TÜRKŞEKER Tarım AŞ’nin AKP Milletvekilinin şirketine dağıtım işi vermesi bile başlı başına skandaldır. Bu konunun çok normalmiş gibi anlatılması ise bu işin bilerek ve istenerek yapıldığının kanıtıdır.AKP vekillerinden biri şeker satıyor, diğeri fabrika satış mağazasını kendi işyeri gibi kullanıyor.Esnaf, imalatçı, toptancı şeker bulamazken, halk daha pahalıya şeker alırken  bu işin sorumluluğu şeker dağıtımı yapan vekil ile  fabrikayı çiftlik gibi gören AKP’li siyasilerindir”dedi.

Bülten

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • Vatandaş 44 (2 yıl önce)
    Ülke bitmiş artık faturalar yüksek geliyor yiyecek içecek gıda maddesi alamıyoruz gecinmek HiC bukadar Zor olmamıştı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Abdullah (2 yıl önce)
    Sayın Ağbaba Turgut Özal Üniversitesindeki dönen dolaplarla ilgili sizden ve il başkanlarından bir beyanat duymadık acaba çekindiginiz yerlermi var.Herşey ayyuka çıkmış birgün mecliste gündeme getirmediniz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MALATYALI (2 yıl önce)
    Sayın vekil hala yanlış yoldasınız bunu tweeterda gündeme getirin.O zaman gündem olur istediğiniz kadar gündem yapın duyuramazsınız buralardan...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    malatyada bir torba şeker 1000 TL olmuş devlet sadece izliyor sayın cumhurbaşkanımıza sesleniyorum lütfen gereğini yapın
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı 44 (2 yıl önce)
    bir ilçe baskanin oğlu tcdd yollarına ise giriyor ilçe gençlik kolları başkanı şeker e gidiyor fakir fukaranın çocuğunu fabrikalar inşaatlarda almıyor bal tutan parmak yalar bunlar yalamıyor yutuyorlar
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Gerçek bu (2 yıl önce)
    Ali bey keşke fikir vermeseydin. Bakın 6 TL. Lik şeker 20 TL. Oldu. Yazık bu millete değilmi. Şeker de bitti herşey bitti. Bitirdiler. Gidişat hiç iyi değil. Bu işin sonu çok kötü görünüyor. Geçen yılın 100 lirası 10 lira olmuş. Ekmeğe zam, ete zam, mazota zam, şekere zam yağa zam zam zam.... Bu şekilde enflasyon un düşmesi mümkün değil. Hatta gidişat hiperenflasyon a gidiyor. 2 yıl önceki bir market faturası elime geçti. Fatura Bayaa çeşitli ürün var. 678 TL. lik bir fatura. Dün bu faturadaki ürünlerin bire bir aynılarını markette gezip hesapladım. Korkunç. Tam 2013 TL tuttu. Yav bu millet bitmiş. Allah yardımcımız olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Üstadım acizane vatandaşın daha ucuz şeker almasıydı..Ama dediğiniz gibi her şey aldı başını gitti..Yarınki yazımda bunları yazacağım..Allah'a emanet olunuz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Yiğit (2 yıl önce)
    Sn vekilim Veli Ağbaba Malatya Şeker Fabrikası perakende satış yerinde kimin çalıştığını bilmem.Ancak perakende satış noktasının açılma fikrini sosyal medya hesabindan paylaşmam uzerine böyle bir fikir oluştu Sn Vekilimiz Öznur Çalık'ta güzel bir fikir diyerek Şeker Fabrikasi Gn Mudurune konuyu açmış uygun görüldüğü üzere perakende şeker satış noktası açıldı. Şahsımın fikri vatandaşın direk fabrikadan alması idi. Perakende satış noktası ile en azından fiat dengesi oluşur düşüncesindeyim..
    %15
    %85
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Adamsın Ağbaba Adam .
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Behlul (2 yıl önce)
    Burdan söz söylemeye gerek yok oy zamanı geliyor gideceklerini anladılar zamlar oyuzden
    %68
    %32
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Şeker fabrikası müdürü suat altun acilen açıklama yapmalı, neden susuyor???
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Almanya treni kalkıyor gardan (2 yıl önce)
    Sayın ağbaba . Ne oldu almanya meselesi hani peşini bırakmıyordunuz, bıçak gibi kesip attınız konuyu. Şimdi kim arkanızdan gelir, bence zor artık.
    %52
    %48
    Yanıtla
  • Malatyali (2 yıl önce)
    Milleti kuru ekmeğe muhtaç ettiniz sizede haram olsun
    %89
    %11
    Yanıtla
  • M. Öz (2 yıl önce)
    Maalesef orada da iki gündür saat 11 itibarıyla 5 kg toz şeker yoktur.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Beyaz Kurt (2 yıl önce)
    şekeri de hallettiler.1 kğ şeker 20 tl olmuş.daha 3 ay önce 6 tl.idi.yazıklar olsun sizlere.daha bu milleten oy isteyeceksiniz öylemi.bu millet size oy verecek.böyle rezilkte görülmemiş.markete gitmeye korkuyoruz.nolacak bu işin sonu.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Siz nereden alıyorsunuz.Dün çarşı market ten aldım 5 kğ 49,50.Pahalı mı evet ama sizin abarttığınız kadar değil.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Sayın ağbaba neden Turgut Özal Üniversitesi konusunda sesiz kalıyorsunuz????
    %89
    %11
    Yanıtla