SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Amcasının Aracıyla Çarptığı Çocuk Kurtarılamadı

Amcasının Aracıyla Çarptığı Çocuk Kurtarılamadı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde meydana gelen kazada, bir kişi hafif ticari araç ile yeğeni olan 1.5 yaşındaki çocuğa çarparak ölümüne neden oldu.

Battalgazi ilçesi Toptaş Mahallesi’nde,  saat 17.20 sıralarında meydana gelen kaza, 1.5 yaşındaki çocuğun hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı. N.Z. isimli sürücü evlerinin bahçesinde hafif ticari araç ile  1.5  yaşındaki yeğeni Yunus Emre Z.’yi farketmeyerek ezdi.

Ağır yaralanan çocuk,  Battalgazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, ancak kurtarıamadı. Amca N.Z. gözaltına alındı.

malatyahaber.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Yusuf (9 ay önce)
    Kelime düşüklüğüne bak. Amcasının aracıyla çarptığı çocuk.... Başkası amcasının arabasını almış cocugami çarpmış, yoksa çocuk kendimi çarpılmış, yoksa......... Amcasının aracıyla çarpılan çocuk kurtulamadi olsa yine tmm. Çoğu zaman kelimeleri uzatarak ve başka yerden haberleri alarak haber yapıyorsunuz..bari başlığı yazmayı bilin.....çok kelime edip, çok lafla gazetecilik olmuyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
İşlem süresi: 0.179 saniye