SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ampute Farklı Yenildi

Ampute Farklı Yenildi
A- A+ PAYLAŞ

Ampute Futbol Süper Ligi'nde Malatya Bedensel Engelliler Spor Kulübü, Ankara AYBESK'e 8-0 mağlup oldu. 

Malatya İnönü Üniversitesi Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Mehmet Himyeri, Yasin Şahin ve Mehmet Mızrak hakem üçlüsü yönetti. Ankara AYBESK, baştan sona üstün götürdüğü karşılaşmayı 8-0 kazandı. 

Ankara AYBESK'e galibiyeti getiren golleri 9. dakikada Şeyhmuz Erdinç, 12 ve 18. dakikada Kudrat Khuydaykulov, 20, 27 ve 29. dakikada Rahmi Özcan, 36. dakikada Emin Tiryaki ve 46. dakikada Atilla Altınçöp kaydetti.

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız