SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ampute Ligi Maçı Oynandı

Ampute Ligi Maçı Oynandı
A- A+ PAYLAŞ

Ampute Futbol Süper Ligi'nde Malatya Bedensel Engelliler, Gaziantep ekibi Şahinbey Belediye Gençlik Spor'a 2-1 yenildi. 

Malatya İnönü Üniversitesi Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Mustafa Öztürk, Ercan Kaplanlı ve Selami Karahancı hakem üçlüsü yönetti.

Şahinbey Belediye Gençlik Spor, ilk yarısını 1-0 üstün tamamladığı karşılaşmayı 2-1 kazandı. Şahinbey Belediye Gençlik Spor'a galibiyeti getiren golleri 15. dakikada Barış Telli ve 42. dakikada Nurettin Balkaya kaydetti. Malatya Bedensel Engelliler'in tek golü ise 48. dakikada Ramazan Kılıçkol'dan geldi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız