SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ana Caddede Zincirleme Kaza

0
Güncellendi - 2017-11-29 05:01:45
Ana Caddede Zincirleme Kaza
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Malatya'da Atatürk (Kışla) Caddesi'nde 5 aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi. Kaza nedeniyle yol yaklaşık 15 dakika trafiğe kapandı. İddiaya göre, kent merkezi İstikametinden Mehmet Buyruk Caddesi istikametine seyir halinde olan bir minibüsün aynı istikamete seyir halinde olan bir otomobile çarpmamak için manevra yapması ile meydana gelen kazada 5 araç hasar gördü.

Kazanın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ekipleri sevk edildi.

Şans eseri ölen ya da yaralananın olmadığı kaza sonrası hasar gören araçlar çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Hasan (6 yıl önce)
    Yorum yazan herkes biliyor ki bu mesajlar hiç yerini bulmayacak.Ben de çok şey yazacaktım bu konuda ama yetkililer doğru olanı değil de işine geldiği gibi davrandıkları için boşa parmak yormaya gerek yok artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (6 yıl önce)
    Malatyada ak parti yuzde yetmis almis buna hediye olarakta turkiyede olmayan her sokakta radar koyup ceza yazmis vay senmi verdin yuzde yetmisi demis.neden nedenmi cunki bu kadar gormez vurdumduymaz bir topluma ikdidarin hediyesi.munubusculer miting zananinda bedava tasidi inlara karismayin halk destek verdi
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş erkan (6 yıl önce)
    Bizim malatyada malesef insana saygı yok. Herkes bir an önce gitme derdinde. Trafik kurallarına kimse uymuyor bunun yanına trafik kuralına uymayan insanları gereğini yapmayan görevliler eklenince tuzu biberi oluyor. Türkiyenin her yerine gittim trafik olmadığı zaman çevri yolunda solu kapatarak ağır ağır giden tek yer malatya gerisini düşünün.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (6 yıl önce)
    caddeler kaldırımlar hatta otobüs durakları araçlarla dolu ne trafik ekipleri ne de belediye ekipleri görevini yapmıyor. Aşağı emeksiz minibüsçüler sayesinde felç maliye ve adliye girişi nakliye araçları ve çift şerit araç park ettiren parkometreciler (üniformalı değnekciler ) yüzünden felç... gerçi bize müstahak yarın seçim olsa yine bu işi bilmeyen belediyedcilere oy vereceğiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (6 yıl önce)Murat isimli kullanıcı yorumuna
    TRAFİK POLİSİNDEN ZABITASINA DEVLETİN YETKİ VERDİĞİ ADAMLARIN GÜCÜ 2 TANE DEĞNEKÇİYE 3 TANE DOLMUŞÇUYA YETMİYOR , DEVLET BU KONUDA ACİZ KALMIŞTIR....
    0
    0
    Yanıtla
  • Mesut Alkanlı (6 yıl önce)MALATYALI isimli kullanıcı yorumuna
    Ellerindeki makinaların arızalı olduğunu söyleyen otopark değnekçileri...Madem arızalı neden değiştirilmiyor? Dünyada eşi benzeri yok. Bimer de hikayeymiş. Yazdım sonuç alamadım.Adamlar cihazlarımız arızalı ve eski model dediler. Kimse kılını kıpırdatmıyor. Mükerrer otopark ücreti ödetiyorlar millete...Ayrılırken ödedikten sonra aynı yerde tekrar 10 tl ücret hesabı çıkıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (6 yıl önce)
    Trafik Sorunu Çözülür AMA; Polis görevini yapmıyor. Kışla caddesinden Sıtmapınarına kadar her iki güzergahta da her canı isteyen sağ şeridi işgal ediyor. İşin ilginci polis de çakarları yakıp şerit işgali yapıyor ama görevini yapmıyor. Canı isteyen kavşakta trafik ışğında bile park ediyor. Malatya da trafik polisinin yaptığı tek icraat pusuya yatıp radar cezası yazmak. Tüm sorumluları görevini yapmaya davet ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • İsmail Hakkı Köktürk (6 yıl önce)Murat isimli kullanıcı yorumuna
    kesinlikle katılıyorum. geçen yıl büyük baharatçının olduğu ara sokaktan çıkan araba öğretmenevi istikametine U dönüşü yapmaya kalktı ve polisin gözü önünde arabama çarptı. polisler ne yazık ki dalga geçer gibi arabada bir şey yok olayı büyütmetmeyin deyip geçiştirdiler.
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulkadir hoca (6 yıl önce)
    Allah aşkına 2019 hüsran olacak reis hezimet olmadan malatyada sorun olduğunu anlamayacak bir otopark kazandırmadılar olanıda lahmacuncu ve esenlikle küçülttüler. tüm ana arterler bir minibüs durağıyle kapatılmış. kağıt toplayıcılar trafikte terör estiriyor duraklar sağda en sola girmeye çalışan topsöğüt arabaları. bir evin yerine ruhsat verilen 10 evle beraber sokaklar arabadan geçilmiyor. insanlar mutsuz belediyecilik yerlerde.
    0
    0
    Yanıtla
  • öğretmen (6 yıl önce)
    Böyle bir trafikte kaza olmaması mucize zaten. Dünyanın en pahalı benzini ile trafikte kağnı hızı ile yol alıyorsunuz. Caddelerin tamamı sağlı sollu park. Ortalıkta bir tane ne Trafik Polisi ne zabıta var. Kaldırımlarda araç parklarında yürünmüyor. Bir hastanız olsa eviniz ,dükkanınız yansa kurulma şansınız yok denecek kadar az bu rezil trafikte. 2019'a az kaldı bu vurdumduymazlığa devam edin bakalım.
    0
    0
    Yanıtla