SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Anadolu İrfanı Hak Ettiğiniz Cevabı Size Verecek"

0
Güncellendi - 2020-12-22 22:35:20
A- A+ PAYLAŞ

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun AKP'ye oy verecek çiftçilere yönelik kullandığı  cümlelere tepki gösterdi. Tüfenkci, "Bay Kemal bu milletin zaten iki eli her daim yakanızda olduğu için girdiğiniz tüm seçimlerde hezimete uğradınız." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin grup toplantısında " ilk seçimde siz hala gidip AK Parti'ye oy verirseniz benim iki elim yakanızda olacak." şeklinde tehditi sonrasında AKP MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Kılıçdaroğlu'na sert tepki gösterdi.

Milletvekili Tüfenkci, Kılıçdaroğlu'nun bu ifadelerinin yeni olmadığını hatırlatarak, "Daha önce 15 Temmuza "kontrollü darbe", 15 Temmuz sonrası meclisin aldığı OHAL kararına "sivil darbe" 15 Temmuz davalarına bakan mahkemelere "gayrimeşru" ve AK Parti'ye oy veren öğretmenlere "öğretmen demem" diyen bay Kemal Şimdi de bu ülkenin alnı ak başı dik emekçileri olan çiftçilerimize "AK Parti oy verirseniz iki elim yakanızda olur" diyor. Bay Kemal bu milletin zaten iki eli her daim yakanızda olduğu için girdiğiniz tüm seçimlerde hezimete uğradınız. Unutmayın bay Kemal Anadolu irfanı doğru zamanda hakettiğiniz cevabı size ve çürümüş zihniyetinize yine verecektir." ifadelerini kullandı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Eskici (3 yıl önce)
    Ah Anadolu’da irfan olsaydı az bi ufku oldaydı 18 yıldır yol köprü özel hastaneden başka bişey üretmeden ülke yönetebilir miydiniz? Hele siz sayın bakan eskisi..irfanınızı bakanlık dönemimizde gördük..
    0
    0
    Yanıtla
  • Rami (3 yıl önce)
    Hesabımız kalsın mahşere
    0
    0
    Yanıtla
  • my (3 yıl önce)
    bi ballandirdiniz secim zamani adami malatyada halk arasinda gormeyi gec tv de bile goremedik
    0
    0
    Yanıtla
  • Akçadağ (3 yıl önce)
    Bence akp zihniyeti çürüdü.Konustukça batiyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • cafer (3 yıl önce)
    Vekil efendi kaç yıldır AKP görev yapıyorsunuz allah aşkına Malatya için hangi bir proje ürettiniz.
    0
    0
    Yanıtla