SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ankara Arguvanlılar Derneği Genel Kurulu Yapıldı

Ankara Arguvanlılar Derneği Genel Kurulu Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Ankara Arguvanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği'nin  25. Dönem Olağan Genel Kurul toplantısı dernek merkezinde yapıldı, başkanlığa yeniden Asım Aydoğdu getirildi.

Divan başkanlığını Celal Tunçer, katip üyeliklerini Deniz Ercan ve Eylem Yıldırım'ın yaptığı genel kurulda faaliyet raporunu dernek başkanı Asım Aydoğdu okudu.

Aydoğdu, "Covid 19 hastalığı nedeni ile kapalı alanlarda etkinliklerin yasaklanması nedeniyle bu dönemde biz de etkinliklerimizi çoğunlukla internet ve sosyal medya üzerinden gerçekleştirdik. Buna göre; 8 Mart 2022 Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında “Kadın Hakkı” konulu sadece kadınlarımızın katıldığı öykü yarışması gerçekleştirdik. 2 Mart 2022 tarihinde İnönü Üniversitesi ile Ankara Arguvanlılar Kültür ve Dayanışma Derneğimiz tarafından hazırlanan, Arguvan’ın kültürel yapısının detaylı bir şekilde ele alındığı, Editörlüğünü Ayşe Akman’ın yaptığı “Deryadan Damlalar Arguvan” isimli kitabımız yayınlandı. Kitabımız Malatya’da il Kültür ve Turizm Müdürlüğüne ait kütüphanelerde yer aldığı gibi Arguvan ve köylerindeki kütüphanelere de hediye edildi. Ayrıca Arguvan Vakfı’nın Ses Yarışması'na katılımımızla katkı sunduk."dedi.

Faaliyet Raporu oy birliği ile kabul edildi ve üye aidatları aylık 10 TL olarak belirlendi.

Yapılan oylama sonucunda Yönetim ve Denetim Kurulları aşağıdaki isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu (Asıl)
Asım Aydoğdu-Başkan
İbrahim Özgür Bektaş-Başkan Yardımcısı
Ali Askar Şahin-Sayman
Nazlı Yıldırım-Sekreter
Derya Öztürk
Muharrem Öztürk
Veysel Temiz

Yönetim Kurulu (Yedek Üyeler)
Gülseren Özer
Olcay Gül
Güner Fırat
Şevki Bozkurt
Süleyman Kaya
Hasan Çakır
Mehmet Mustafa Şimşek

Denetim Kurulu (Asıl)
Tülay Şirin-Başkan
Seydihan Çamur
Hüseyin Salman

Denetim Kurulu (Yedek Üyeler)
Sultan Göktepe 
Ali Rıza Sülün
Ali Kılıç

Dilek ve temennilerden sonra Genel Kurul toplantısı sona erdi.

Genel Kurul sonrası Yönetim Kurulu, katılımcılara Süheyla Yıldız’ın "Nasya" isimli kitabını hediye etti. Süheyla Yıldız, hediye edilen kitapları katılımcılar için imzaladı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Turgut ÖZMÜŞ (1 yıl önce)
    Hayırlı uğurlu olsun, Başarılarınızın devamını ve Arguvan sporumuzu 'da unutmayın,İzmirden selamlar,sevgiler..
    0
    0
    Yanıtla
  • Av.Atakan KAYA (1 yıl önce)
    Hayırlı olsun.İnşallah güzel aktivitelere imza atarsınız.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 yıl önce)
    Başkan ve yönetim kuruluna başarılar dilerim. Bir şey kafama takıldı. Bu derneğin başkanı ben bildim bileli sayın Asım Aydoğdu. Neden taze kan, yeni bir bakış açısı, yeni bir anlayış için farklı isimler de başkan olmaz? Veya neden başkan ve yönetim kurulunda genelde emekliler olur da gençler yer almaz? Derneklerde siyasi partiler gibi olmamalı. Değişim olmazsa gelişim olmaz. Naçizane fikrim.
    %50
    %50
    Yanıtla