SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ankaragücü Maçıyla Seri Yakalayacağız"

0
Güncellendi - 2020-02-04 20:15:08
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un merkez orta saha oyuncusu Remi Walter, “Yeni Malatyaspor'un ligdeki başarısı için elimden geleni yapacağım” dedi.

Sarı kırmızılı takımın devre arasında kadrosuna kattığı Remi Walter, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Yeni Malatyaspor’un formasını giymenin ve Türkiye’de futbol oynamanın güzel bir duygu olduğunu söyledi. 

Ligin 20.haftasında deplasmanda oynadıkları Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında forma giydiğini anımsatan Fransız oyuncu, “Maçın sonucu bizi memnun etmese de Alanyaspor maçında forma giydim. Önümüzde, Cuma günü MKE Ankaragücü maçı var. O maçla tekrar takım ruhunu yakalayacağız. Bir seri yakalayacağız ve devam edeceğiz” dedi.

Fizik olarak kendisini iyi hissettiğini aktaran Walter, “Kafa ve fizik olarak kendimi çok iyi hissediyorum. Belirli bir süre maç oynayamamıştım. İlk maçımı oynadım, bu da beni olumu yönde etkiledi. Önümüzdeki maçlarda hem kendi performansımı yakalama açısından hem de Yeni Malatyaspor'un ligdeki başarısı için elimden geleni yapacağım” diye konuştu. 

Walter, bir gazetecinin ‘Trabzonspor’da kendisini istemişti. Yeni Malatyaspor’u tercih etmesindeki etken nedir?’ sorusuna, “Malatya'da çok mutluyum, takımın kalitesi iyi. Bu kaliteyi ortaya çıkaracağız, bir seri yakalayacağız. Şuan aklımda sadece cuma günü oynayacağımız maç var" cevabını verdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Azıcık yıldızı parlayan olursa ilk taliplisine kelepir fiyata verilir.zaten tribünler boş sayılır.sonrada biz burda yırtınıp dururuz.başarı beklemek saflık olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (4 yıl önce)
    Oyuncumuz R.Walker ı geçen sezon Trabzon da istemişti.Bu oyuncu takıma uyum sağlar ve iyi bir performans sergiler ise bunu da ayartırlar.Inşallah sözleşme sağlam yapılmıştır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Rize maçında anladık bu takımın nereye gittiğini... bu takımın maçlarını ikinci likten beri stadta izlerim ama şimdilik asla...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalisi (4 yıl önce)
    Sozlesmende ne yazıyor nasıl olsa alıştık senide parlatalim sende valizini al istediğin takıma git .
    0
    0
    Yanıtla
  • Celil (4 yıl önce)
    Klavye kahramanları hadi başlayın devam edin sallayın. TARAFTAR STADA maça gider takımı destekler. Anladınız de mii.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan Doğan (4 yıl önce)
    Duyuru:isteyen herkes Malatya'nın istedigi futbolcusunu futbolcu ile anlaşmak suretiyle bonservis bedeli ödemeden transfer edebilirler.yonetim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkini yeme yonetimin 40.000 € bonservis var onu da belirt..
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz ÖZCAN (4 yıl önce)
    Kayıp Aranıyor. Yönetim ve Başkandan uzunca bir süredir haber alamıyoruz görenlerin bilgisi olanların insanlik namına haber vermeleri rica olunur. Malatyasporumuza sonsuz başarılar. Bizler her zaman takımımızın yanındayız. ?????
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne güzel yorum felaket tellallığı yapanlar en güzel cevap başkanda bir şeyler söylesede sıkıcı üzücü yorumlar bitse sanırım cuma mübarek gün cumayı bekliyor galiba
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardes sen yonetimin var oldugunumu zannediyorsun..teknik direktor gider yonetim YOK en cok skor ureten futbolcular gider yonetim YOK trabzon futbolcuyu kacirir yonetim YOK tv de baskana hakaret edilir yonetim YOK hakemler hakkimizi alenen gaspeder sergeni cocuk gibi azarlar yonetim yine YOK..bu kadar olayda olmayan yonetimi mumla arasan bulamazsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Yönetim yok da 5 senedir borçsuz harçsız süper ligdesin 6-7 bin seyirciye oynuyorsun sadece suçlu yönetim.Önce stadı doldurarak çok iyi atmosfer oluşturup büyük bir camia olduğunu göstereceksin sonrada eleştirilerini yapacaksın.
    0
    0
    Yanıtla