SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Anne ve Bebeği Son Anda Kurtuldu

Anne ve Bebeği Son Anda Kurtuldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kamerasına yansıyan trafik kazasında yeşil ışıkta kucağındaki bebeği ile yaya geçidinde karşıya geçmeye çalışan kadın, otomobilin önce motosiklete, ardından önündeki yayalara çarpması sonucu oluşan kazadan son anda kurtulabildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü KGYS  kameralarına Türkiye genelinde Aralık 2022 döneminde yansıyan kaza videolarını yayımlandı.  

Malatya’dan 7 Aralık 2022 tarihinde Otogar civarı  Sanayi Kavşağındaki KGYS kamerasına yansıyan trafik kazasında; yayalar için yeşil ışık yandığı esnada Elazığ istikametinde seyir halinde olan İ. K. idaresindeki 44 ACN 161 plakalı otomobil, önce Sanayi istikametine seyir halindeki M.Y.T. idaresindeki 44 ADJ 992 plakalı motosiklete, ardından yolu karşıdan karşıya geçmeye çalışan 2 yaya çarptı.  

Kaza öncesi kavşak üzerindeki yaya geçidinden karşıya geçmeye çalışan ve kucağında bebek olduğu görülen bir kadın, son anda geride kalınca kazayı şans eseri bebeği ile birlikte yara almadan atlattı. Kadının bir adım önünde yürüyen yaya ise otomobilin çarpması ile yolda savruldu. Söz konusu trafik kazasında 2 kişi yaralanmıştı.  

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Çavuşoğlu (1 yıl önce)
    Kırmızıda geçen ister kazaya sebeb olsun ister olmasın ehliyetine bir süre el konmalı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa basyurt (1 yıl önce)
    Sayın malatya vali ve belediye başkanı ve yetkililer ben 35 yıldır ingiltereden yaşıyorum geri dönüş için akcadag dutlukoyu de ev yaptim elektirik direği ile evimin arasi 50 yada 60 metre defalarca bas vurmama rağmen eletirik alamadık eletiriksizlik yuzunde dönüşü sağlayamadı yetkililerin bu konuda yardımcı olmasını istiyorumsygilarimla mustafa Basyurt
    %20
    %80
    Yanıtla
  • Ağzına sağlık Mustafa abi mevzuya uygun yerde değinmişsin...
    %50
    %50
    Yanıtla