SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Annesine Küfredenin İşyerini Kurşunlamış

0
Güncellendi - 2021-07-08 12:46:57
Annesine Küfredenin İşyerini Kurşunlamış
A- A+ PAYLAŞ

KUYUMCUYU DOLANDIRANLAR DA ARANIYOR.. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, annesine küfrettiğini öne sürdüğü şahsın işyerini kurşunlayan şüpheli ile bir başka olayda ticari anlaşmazlık yüzünden oto kurşunlamayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı. Fuzuli Caddesi'nde de bir kuyumcuyu yaklaşık 19 bin TL dolandıran şüpheliler aranıyor.

Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şubesi ekiplerinin müdahale ettiği olaylarla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"• 29.35gr gelen kannabinoid, 40.32 gram metamfetamin, 1 kesici alet, 1 adet tabanca, 1 adet tüfek ve 5 adet fişek ele geçirilmiştir.

• Müşteki M. Z. beyanında daha önceden ortaklıktan doğan borca istinaden Şüpheli A. Ç.’nin 20.000 TL para istediğini ve para alamayınca pompalı tüfek ile Yeni Hamam Mahallesindeki iş yerine doğru 1 el ateş ettiğini beyan eder. Yapılan çalışmada olayın şüpheli suç aleti silah ile birlikte yakalanmış şüpheli konunun alacak-verecek konusu olmadığını müşteki şahsın annesinin adını kullanarak küfür ve hakaret ettiğini bundan dolayı olayı gerçekleştirdiğini beyan etmektedir. Konu ile tahkikata başlanılmıştır.

• Fuzuli Caddesinde müşteki şahsın kuyumcu dükkânına gelen şüpheli şahıslar toplam 4 adet 21 ayar 42.75 gr maddi değeri 19.300 TL olan bilezikleri alarak parasını EFT yaptıklarını söyleyip işyerinden ayrılırlar hesabını kontrol eden müşteki paranın hesaba yatmadığını görerek dolandırıldığını anlayarak şikayetçi olduğunu beyan eder konu ile ilgili yapılan kamera çalışması sonucu şüpheliler tespit edilmiş firari şüphelilerin yakalama çalışmalarına başlanılmıştır.

• Müşteki M.F.T. aracını tamir için Çavuşoğlu Mahallesinde şüpheli E. D. isimli şahsa bıraktığını ancak tamir için bırakılan aracın lastik ve jantlarının değiştirildiğini 10.000 TL zararının olduğunu beyan ile şikayetçi olmuş konu ile ilgili yapılan çalışma sonucu şüpheli yakalanarak tahkikata başlanılmıştır.

• Dabakhane Mahallesinde müşteki V.D., Şüpheli A.Ç.’ye ait olan ofisin ön kısmına gelerek apart kiralama konusu ve ücretin ödenmesi ile ilgili tartışırlar. Şüpheli pompalı tabir edilen tüfeğin dipçik kısmı ile Müşteki şahsın kafasına vurur. Müştekinin yüzünde ve kafasında darp izleri oluşur. Ekiplerimizce yapılan çalışmada şüpheli şahıs olayda kullanılan silah ile birlikte yakalanmış konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.

• Kavaklıbağ Mahallesinde bir işyerinin teras katında Sigaramatik Cihazı görülerek (icindeki 53TL ile birlikte 4 Adet sigara) muhafaza altına alınmış, işletmeci şahıs hakkında 1072 SKM suçundan adli tahkikata başlanmıştır.

• Kaynarca Mahallesinde bir şahsın bahçesine gelerek zarar veren köpekleri kovalamak için bir el havaya ateş ettiği tespitinin yapılması üzerine şüpheliden 1 adet yarı otomatik tüfek ele geçirilmiş olup konuyla ilgili tahkikata başlanılmıştır.

• 31 gr sentetik kannobinoid, 0.48 gram metamfetamin, 2 adet tabanca ele geçirilmiştir.

• Yakınca Mahallesinde bir marketen 2.600 TL değerinde iki adet cep Telefonu çalınması olayı faili yapılan kamera çalışması sonucu suça konu 2 adet cep telefonu ile birlikte yakalanmış ayrıca şüpheli şahsın Eskişehir 8.Asliye ceza mahkemesi tarafından arandığı anlaşılmış tahkikata başlanmıştır.

• Hacı Abdi Mahallesinde bir işyerinde yapılan denetimde paramatik cihazı görülerek (içerisinde 33 TL ile 14 Adet 10 TL değerinde şans kutusu) muhafaza altına alınmış, işletmeci hakkında 1072 SKM suçundan adli tahkikata başlanmıştır.

• Çilesiz Mahallesinde bir araca 11 el ateş edilmesi olayının şüphelisi B. Ö. silahıyla yakalanmış, olayı ticari husumetten dolayı gerçekleştirdiğini beyan etmiş, Müştekiyi tehdit eden diğer şüpheli A. D.’de yakalanarak her iki şüpheli adli makamlara sevk edilmiş, A. D. adli kontrol şartı ile serbest bırakılmış B. Ö. ise tutuklanmıştır."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Berkant (3 yıl önce)
    Hertaraf motorsiklet gürültülü bir şekilde giderler evrak yok uygulama yok çevirme yok malatya da
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Her köpekten korkan, her küfür duyan silaha sarılsın o zaman, bu yalanları yayınlamayın, emniyetten devamını dileriz, özellikle geceleri motor ve tofaş bağırtanlarla ilgili.
    0
    0
    Yanıtla