SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Antalya İle Prensipte Anlaştı

Antalya İle Prensipte Anlaştı
A- A+ PAYLAŞ

Bir süredir teknik direktör arayışlarını sürdüren Antalyaspor, deneyimli çalıştırıcı Bülent Korkmaz ile prensip anlaşmasına vardı.

Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayırdıktan sonra bir süredir teknik direktör arayışında olan Antalyaspor, Bülent Korkmaz ile prensip anlaşmasına vardı. Erol Bulut ve Rıza Çalımbay gibi isimlerle de görüşmeler gerçekleştiren Antalyaspor, son olarak 2015-2016 sezonunda Mersin İdman Yurdu’nu çalıştıran Bülent Korkmaz ile anlaşmaya vardı.

Kırmızı-beyazlıların prensip anlaşmasına vardığı deneyimli çalıştırıcı ile önümüzdeki günlerde resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

Antalya, iha

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mehmetbb (7 yıl önce)
    ST 1. Ligde başarılar Antalyaspor.
    0
    0
    Yanıtla