SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Antalya'nın Serisi Malatya'da Sona Erdi

A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de Fraport TAV Antalyaspor’un dış sahadaki 9 maçlık yenilmezlik serisi Yeni Malatyaspor deplasmanında son buldu.

Süper Lig’e iyi bir giriş yapan ve ligin 3 haftasında 2 galibiyet 1 beraberlikle 7 puan toplayan Antalyaspor, Yeni Malatyaspor deplasmanından puan yada puanlar hedefliyordu. Ligde deplasmanda 9 maçtır kaybetmeyen kırmızı-beyazlılar, 10. maçında Yeni Malatyaspor’a 1-0 mağlup oldu. Antalya ekibi bu sonuçla, Süper Lig’in 4. haftasını 7 puanla averajla 6. sırada tamamladı.

Antalyaspor, Süper Lig'de en son deplasman yenilgisini, 28 Aralık 2019'da 17. hafta mücadelesinde Galatasaray'a 5-0 yenilerek yaşamıştı.

Antalya, iha

FOTO: Yeni Malatyaspor- Antalyaspor maçının seremonisi (Ferdi DURDU)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Mehmet (3 yıl önce)
    Takım boyle oynarsa üst sıralara yerleşiriz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Eeee her şeyin bir ilki vardır oda bize kısmet oldu.Puan almak için hiç bir çaba göstermiyen Antalyasporun puanla ayrılması adalete ve futbola aykırı olurdu.Biraz Tetteh bencilliği olmasa direkten dönen top da gol olsa en az 3-0 biterdi maç.Birde stat görevlisi(güvenlik,yedek oyuncular federasyondan akredite olanlar)100 kişi olmasa belkide Antalyaspor galip bile gelebilirdi.
    0
    0
    Yanıtla