SON DAKİKA
SON DEPREMLER

“Antalyaspor Karşılaşması Bizim İçin Çok Önemli”

0
Güncellendi - 2020-02-20 13:44:51
“Antalyaspor Karşılaşması Bizim İçin Çok Önemli”
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü İkinci Başkanı Selim Pilten, Galatasaray maçıyla bir kırılma yaşadıklarını ifade ederek, Antalyaspor maçının kendileri için büyük önem taşıdığını ve taraftarların maçta takımı yalnız bırakmamalarını beklediklerini söyledi.

 Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde takımın antrenmanını takip eden Pilten, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

 Ligin ikinci devresinde teknik direktör değişikliği yaptıklarını dile getiren Pilten, “Giden oyuncularımız oldu, bunun yanında yeni transferlerimiz oldu. Hocamız yeni. İster istemez bir adaptasyon süreci yaşanıyor” dedi.

 Pilten, ligin 22.haftasında Galatasaray ile deplasmanda oynadıkları karşılaşmada takımın oynaması gerektiği gibi futbol oynadığını ifade ederek, şunları söyledi: “Takdirini taraftarımıza bıraktığımız hatalar neticesinde istemediğimiz bir mağlubiyetle ayrıldık. Oyunun geneline baktığımızda kesinlikle kazanmayı hak eden taraf BtcTurk Yeni Malatyaspor idi. Bu da durağanlıkta giden takımımızın ivmelendiğini gösterdi.”

 Önlerindeki Antalyaspor karşılaşmasının kendileri için büyük önem taşıdığına dikkat çeken Pilten, “Antalya maçında gerçek BtcTurk Yeni Malatyaspor taraftarımızın tribünlerde yerini alıp, 90 dakika boyunca gerçek bir taraftar ve 12.adam olarak takımlarını desteklemesini istiyoruz” diye konuştu.

 Pilten, Galatasaray maçında Seri’nin eline çarpan ve penaltı tartışmalarına neden olan pozisyonla ilgili “Çok net bir penaltıydı. Kesinlikle hakkımız yenildi. Avrupa ve dünyada da bunun örnekleri var. VAR uygulaması başladıktan sonra hakemlerin penaltıları devre arasında da çıkarıp attırdığı ulusal basında da yer aldı. Tabi bu sadece Malatyaspor adına değil ne yazık ki maçların büyük kısmında bu tarz hatalar oluyor. Tabi biz yine iyi niyetle, art niyet olmadığını düşünüyoruz. İnşallah bir an önce hakemlerimizde kendilerine bu bağlamda çeki düzen verirler. Daha objektif, adil maç yönetirler. Bir daha böyle bir şey yaşamayız diye ümit ediyorum” değerlendirmesinde bulundu.

 Pazar günü sahalarında Antalyaspor ile oynayacakları kritik mücadele öncesi taraftarlara da bir çağrıda bulunan Pilten, “Antalyaspor karşılaşması geldiğimiz noktada bizim için çok önemli. Galatasaray ile bir kırılma noktası yaşandı. Takımımız güzel bir futbol oynadı. Takım ruhu da sahaya yansıdı. Antalya maçında da taraftarımızdan 90 dakika boyunca tribünleri doldurup, takımımızı desteklemelerini istiyoruz” dedi.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi/ Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Aşağışeherli (4 yıl önce)
    Ümit fakirin ekmeğidir derler ama görünen köyde kılavuz istemez öyleyse bundan sonra al eline kalemi yaz başına geleni vesselam
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (4 yıl önce)
    Önce Antalya maçını sonrada özellikle trabzon maçını öyle yada böyle almamız gerekiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (4 yıl önce)
    Sayın pilten 11 Mart tarihini bekliyorum trapzon maçını almanızı bekliyoruz Sivas'a çok üzülüyorum elindeki avantajı kuş gibi uçurdu artık bu dört takımın piyonu olmaktan bütün Anadolu kurtulmalıdır temennim iki yıl şampiyonluğu elinden alınan başakşehirin şampiyon olmasıdır .
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya Aşığı (4 yıl önce)
    Malatyayı seven herkesin Malatya'nın marka değeri olan takımına sahip çıkarak maçlara gitmesi ve sonuna kadar desteklemesi gerekir. Haydi Malatyam takımına sahip çık. Gün birlik günü.
    0
    0
    Yanıtla
  • ?????
    0
    0
    Yanıtla
  • Ünal (4 yıl önce)
    Tüm malatya sevdalılarını maça bekliyoruz. Lütfen başka malatya sporumuz yok yönetim hata yapmış olabilir bir kezde biz bu hatayı telafi edelim vereceğimiz destekle.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (4 yıl önce)
    Malatya’yı ve Malatya’nın markası Y Malatyaspor’u seviyorsanız taraftar görevimizi yapmalıyız. takımımıza çok iyi destek vermeliyiz.Bu takım ne Adil Gevrek’ in nede yönetmin bizlerin sevdası çok iyi destek vermeliyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Bizim için hiçbir önemi kalmadı.sonunu bildiğimiz için boşyere ümitlenip sonra kafayı yemeye hiç gerek yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (4 yıl önce)
    Sen de umudumuz var pilten
    0
    0
    Yanıtla
  • halil (4 yıl önce)
    hadi canım. ciddi olamazsın. başaşağı gidiyoruz .önemli ne demek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şafak Tamer mor (4 yıl önce)
    Bunu takımdaki futbolcuları satmadan önce düşünecektimiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Siz parayı. bastırıp gitmek isteyen futbolcuyu bırakmazsın.Sayın yorumcu. malesef herşey gönlünüze göre olmuyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (4 yıl önce)
    Maalesef geldiğimiz nokta da evet antalya maçı önemli yüzde yüz kazanmamız gereken bir maç aksi takdirini düşünmek istemiyorum.
    0
    0
    Yanıtla